Amoxicilline

Amoxicilline + consult + service fee – vanaf €53,90 >>

Amoxicilline kopen zonder recept?

Amoxicilline kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je via een online artsconsult het medicijn voorgeschreven en geleverd krijgen. Dit kan hier:

amoxicilline kopen bestellen zonder recept
Amoxicilline + Consult + Service fee v.a. €53,90

Amoxicilline kopen zonder recept: meer informatie

Amoxicilline kopen zonder recept is niet mogelijk, aangezien dit medicijn onder de receptplichtige middelen valt. Je kunt echter via een online artsconsult dit medicijn voorgeschreven krijgen, waarna het medicijn via een apotheek uitgeleverd kan worden. De voordeligste manier om dit te doen, vind je via bovenstaande button.

Let op: Onderstaande uitleg is een beknopte weergave en is geen medisch advies. Raadpleeg daarom de bijsluiter voordat je Amoxicilline gaat gebruiken.

Weet je zeker dat je een soa hebt? Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Kijk hier voor een soa zelftest.

Antibioticum voor diverse doeleinden

Amoxicilline is een antibioticakuur die kan worden gebruikt bij een bacteriële infectie. Er zijn zeer veel verschillende toepassingen van dit medicijn. Zo wordt het toegediend bij chlamydia, maar ook bij infecties aan de luchtwegen, waaronder verschillende ontstekingen en bronchitis. Daarnaast kun je het toegediend krijgen bij de ziekte van Lyme, blaasontstekingen, maagdarmontstekingen, huidinfecties en hersenvliesontsteking.

amoxicilline kopen

Hoe werkt het?

Antibioticakuren als Amoxicilline worden uitsluitend voorgeschreven bij bacteriële infecties. Als de infectie door een virus is veroorzaakt, heeft dit middel geen effect. De werkzame stof maakt de celwand van de bacterie zwakker. Hierdoor sterft de bacterie uiteindelijk. Op die manier verdwijnt de bacteriële infectie.

Hoe gebruik je dit medicijn?

Voor patiënten die Amoxicilline via een online consult aanvragen, geldt meestal dat deze in tablet- of capsulevorm wordt verstrekt. De tablet moet oplossen in een half glas water en daarna direct worden opgedronken. Vergeet niet goed te roeren voor het opgeloste middel te drinken. De capsules neem je in met een glas water en slik je direct door zonder ze te kauwen.

amoxicilline kopen

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Je kunt bijwerkingen ervaren bij het nemen van dit medicijn. Zo ervaren sommige patiënten misselijkheid, buikpijn en diarree. Ook kan er huiduitslag of jeuk optreden. Raadpleeg in dat geval je huisarts. Tot slot kun je in uitzonderlijke gevallen last krijgen van een schimmelinfectie in je mond of vagina. Lees voor een uitgebreid overzicht van alle mogelijke bijwerkingen de bijsluiter goed door voor gebruik. Waarschuw de arts as je last krijgt van hevige, langdurige en/of niet beschreven bijwerkingen.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Amoxicilline niet gebruiken?

Dit medicijn kan een wisselwerking hebben met verschillende medicijnen, zoals de bloedverdunners acenocoumarol en fenprocoumon. Deze kunnen ontregeld raken. Ook kan het niet gebruikt worden in combinatie met bepaalde andere antibiotica, zoals Doxycycline, minocycline en tetracycline. Tot slot kan dit middel het buiktyfusvaccin onwerkzaam maken. Overleg daarom met de arts als je dit medicijn gaat kopen zonder recept.

Je kunt het medicijn niet nemen als je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen of andere penicilline-antibiotica. Dit komt echter zeer zelden voor. Heb je last van een overgevoeligheidsreactie? Waarschuw dan onmiddellijk je arts en bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

N.B.: bovenstaande lijsten van bijwerkingen en beperkingen kunnen verouderd of onvolledig zijn. Lees daarom altijd de bijsluiter voor gebruik van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Amoxicilline, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

kopen zonder recept

Hoe kan ik Amoxicilline kopen zonder recept?

Wil je Amoxicilline kopen zonder recept? Dit kan niet. Je kunt er echter voor kiezen om een behandeling bij een online arts te starten. De arts kan vervolgens een recept uitschrijven (mits hij dit middel geschikt acht) en zorgen dat het medicijn door een apotheek wordt uitgeleverd. Gebruik de link hieronder voor een online behandeling:

amoxicilline kopen bestellen zonder recept

Behandeling voor Amoxicilline starten (vanaf €53,90) >>


7 Reacties

J.B.

November 22, 2016 at 10:52 pm

Blij dat ik niet naar de dokter hoefde! Heb nu nergens meer last van!

Peter

November 13, 2017 at 12:21 pm

Waar kan ik 2gr (4 x 500 mg) Tinidazol kopen.
Kom terug uit Nepal, met gele diarree, heb met 99% zekerheid een darm parasiet opgelopen.
Maar huisarts wil niet tot behandeling over gaan voor dat het laboratorium het beestje gevonden heeft en dat is al twee keer niet gelukt.
Met één enkele dosis van 2 gr ben ik van alle ellende af, wie kan mij helpen ?

  admin

  November 13, 2017 at 12:40 pm

  Dag Peter, aan Tinidazol kunnen we je helaas niet helpen. Misschien dat je het onder een alternatieve naam kunt vinden?

astrid roos

January 10, 2018 at 1:40 pm

oxazepam of temazepam kan ik dat ook hier kopen?

  admin

  January 10, 2018 at 1:43 pm

  Dag Astrid, deze medicijnen bieden wij niet aan. We weten ook niet van een betrouwbare online apotheek die dat wel doet.

Leslie

April 2, 2018 at 7:40 pm

Kan ik amoxiciline zonder recept verkrijgen? Danku

  admin

  April 3, 2018 at 1:22 pm

  Hallo, dat kan zeker. Via de bestelknop bovenaan de pagina komt u bij onze partners terecht. Zij helpen u verder via een behandeling waar geen recept vooraf voor nodig is.

Laat een reactie achter