Amoxicilline

Amoxicilline kopen? Bestel zonder recept online

amoxicilline kopen bestellen zonder recept
500 mg 21 caps. + Consult + Service fee €53,90
750 mg 20 tabl. + Consult + Service fee €54,50
1000 mg 20 tabl. + Consult + Service fee €58,50
125 mg/5ml 100 ml + Consult + Service fee €55,70
250 mg/5ml 100 ml + Consult + Service fee €58,50

Amoxicilline kopen: meer informatie

Er zijn verschillende gevallen waarin Amoxicilline uitkomst kan bieden. Echter moet je wel rekening houden met bijwerkingen en zeker weten dat je in aanmerking komt voor het medicijn. Lees dit artikel voordat je Amoxicilline gaat kopen.

Weet je zeker dat je een soa hebt? Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Kijk hier voor een soa zelftest.

Wat is Amoxicilline?

Amoxicilline is een antibioticakuur die kan worden gebruikt bij een bacteriële infectie. Er zijn zeer veel verschillende toepassingen van dit medicijn. Zo wordt het toegediend bij chlamydia, maar ook bij infecties aan de luchtwegen, waaronder verschillende ontstekingen en bronchitis. Daarnaast kun je het toegediend krijgen bij de ziekte van Lyme, blaasontstekingen, maagdarmontstekingen, huidinfecties en hersenvliesontsteking.

amoxicilline kopen

Hoe werkt het?

Antibioticakuren als Amoxicilline worden uitsluitend voorgeschreven bij bacteriële infecties. Als de infectie door een virus is veroorzaakt, heeft dit middel geen effect. De werkzame stof maakt de celwand van de bacterie zwakker. Hierdoor sterft de bacterie uiteindelijk. Op die manier verdwijnt de bacteriële infectie.

Hoe gebruik je Amoxicilline?

Voor patiënten die Amoxicilline kopen via een online aanbieder, geldt meestal dat deze in tablet- of capsulevorm wordt verstrekt. De tablet moet oplossen in een half glas water en daarna direct worden opgedronken. Vergeet niet goed te roeren voor het opgeloste middel te drinken. De capsules neem je in met een glas water en slik je direct door zonder ze te kauwen.

amoxicilline kopen

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Je kunt bijwerkingen ervaren bij het nemen van Amoxicilline. Zo ervaren sommige patiënten misselijkheid, buikpijn en diarree. Ook kan er huiduitslag of jeuk optreden. Raadpleeg in dat geval je huisarts. Tot slot kun je in uitzonderlijke gevallen last krijgen van een schimmelinfectie in je mond of vagina.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Amoxicilline niet gebruiken?

Dit medicijn kan een wisselwerking hebben met verschillende medicijnen, zoals de bloedverdunners acenocoumarol en fenprocoumon. Deze kunnen ontregeld raken. Ook kan Amoxicilline niet gebruikt worden in combinatie met bepaalde andere antibiotica, zoals Doxycycline, minocycline en tetracycline. Tot slot kan dit middel het buiktyfusvaccin onwerkzaam maken.

Je kunt het medicijn ook niet nemen als je overgevoelig bent voor Amoxicilline of andere penicilline-antibiotica.

N.B.: bovenstaande lijsten van bijwerkingen en beperkingen kunnen verouderd of onvolledig zijn. Lees daarom altijd de bijsluiter voor gebruik van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Amoxicilline, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

kopen zonder recept

Hoe kan ik Amoxicilline kopen (online bestellen)?

Je kunt dit medicijn online krijgen. Let erop dat je het middel bij een gerenommeerde online aanbieder koopt, zodat je het originele merkmedicijn krijgt. Jouw antibioticakuur wordt door onderstaande aanbieder snel, veilig en discreet thuisbezorgd.

amoxicilline kopen bestellen zonder recept

Amoxicilline kopen vanaf €53,90 >>


5 Reacties

J.B.

November 22, 2016 at 10:52 pm

Blij dat ik niet naar de dokter hoefde! Heb nu nergens meer last van!

Peter

November 13, 2017 at 12:21 pm

Waar kan ik 2gr (4 x 500 mg) Tinidazol kopen.
Kom terug uit Nepal, met gele diarree, heb met 99% zekerheid een darm parasiet opgelopen.
Maar huisarts wil niet tot behandeling over gaan voor dat het laboratorium het beestje gevonden heeft en dat is al twee keer niet gelukt.
Met één enkele dosis van 2 gr ben ik van alle ellende af, wie kan mij helpen ?

  admin

  November 13, 2017 at 12:40 pm

  Dag Peter, aan Tinidazol kunnen we je helaas niet helpen. Misschien dat je het onder een alternatieve naam kunt vinden?

astrid roos

January 10, 2018 at 1:40 pm

oxazepam of temazepam kan ik dat ook hier kopen?

  admin

  January 10, 2018 at 1:43 pm

  Dag Astrid, deze medicijnen bieden wij niet aan. We weten ook niet van een betrouwbare online apotheek die dat wel doet.

Laat een reactie achter