Amoxicilline

amoxicilline kopen

Amoxicilline kopen? Bestel zonder recept online

Er zijn verschillende gevallen waarin Amoxicilline uitkomst kan bieden. Echter moet je wel rekening houden met bijwerkingen en zeker weten dat je in aanmerking komt voor het medicijn. Lees dit artikel voordat je Amoxicilline gaat kopen.

Weet je zeker dat je een soa hebt? Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Kijk hier voor een soa zelftest.

Laagste prijs:

Aanbieder Prijs Beoordeling Opmerkingen Betalen
Direct kopen
dokteronline v.a. €53,20 Originele merkmedicijn iDEAL, creditcard button-bestel1

Wat is Amoxicilline?

Amoxicilline is een antibioticakuur die kan worden gebruikt bij een bacteriële infectie. Er zijn zeer veel verschillende toepassingen van dit medicijn. Zo wordt het toegediend bij chlamydia, maar ook bij infecties aan de luchtwegen, waaronder verschillende ontstekingen en bronchitis. Daarnaast kun je het toegediend krijgen bij de ziekte van Lyme, blaasontstekingen, maagdarmontstekingen, huidinfecties en hersenvliesontsteking.

Hoe werkt het?

Antibioticakuren als Amoxicilline worden uitsluitend voorgeschreven bij bacteriële infecties. Als de infectie door een virus is veroorzaakt, heeft dit middel geen effect. De werkzame stof maakt de celwand van de bacterie zwakker. Hierdoor sterft de bacterie uiteindelijk. Op die manier verdwijnt de bacteriële infectie.

Hoe gebruik je Amoxicilline?

Voor patiënten die Amoxicilline kopen via een online aanbieder, geldt meestal dat deze in tablet- of capsulevorm wordt verstrekt. De tablet moet oplossen in een half glas water en daarna direct worden opgedronken. Vergeet niet goed te roeren voor het opgeloste middel te drinken. De capsules neem je in met een glas water en slik je direct door zonder ze te kauwen.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Je kunt bijwerkingen ervaren bij het nemen van Amoxicilline. Zo ervaren sommige patiënten misselijkheid, buikpijn en diarree. Ook kan er huiduitslag of jeuk optreden. Raadpleeg in dat geval je huisarts. Tot slot kun je in uitzonderlijke gevallen last krijgen van een schimmelinfectie in je mond of vagina.

Wanneer moet je Amoxicilline niet gebruiken?

Dit medicijn kan een wisselwerking hebben met verschillende medicijnen, zoals de bloedverdunners acenocoumarol en fenprocoumon. Deze kunnen ontregeld raken. Ook kan Amoxicilline niet gebruikt worden in combinatie met bepaalde andere antibiotica, zoals Doxycycline, minocycline en tetracycline. Tot slot kan dit middel het buiktyfusvaccin onwerkzaam maken.

Je kunt het medicijn ook niet nemen als je overgevoelig bent voor Amoxicilline of andere penicilline-antibiotica.

N.B.: bovenstaande lijsten van bijwerkingen en beperkingen kunnen verouderd of onvolledig zijn. Lees daarom altijd de bijsluiter voor gebruik van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Amoxicilline, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

Hoe kan ik Amoxicilline kopen (online bestellen)?

Je kunt dit medicijn online krijgen. Let erop dat je het middel bij een gerenommeerde online aanbieder koopt, zodat je het originele merkmedicijn krijgt. Jouw antibioticakuur wordt door onderstaande aanbieder snel, veilig en discreet thuisbezorgd.

Amoxicilline online kopen zonder recept
Dokteronline paypal_ideal
250 mg (21 caps.) €53,20
500 mg (21 caps.) €53,90

1 Comment

J.B.

November 22, 2016 at 10:52 pm

Blij dat ik niet naar de dokter hoefde! Heb nu nergens meer last van!

Leave a Reply