Antibiotica kopen

Antibiotica kopen? Bestel zonder recept online

Antibiotica kopen zonder recept? Maak je keuze hieronder of lees meer

amoxicilline kopen bestellen zonder recept Amoxicilline + consult + service fee

v.a. €53,90

augmentin kopen bestellen zonder recept Augmentin + consult + service fee

v.a. €65,00

azitromycine kopen Azitromycine + consult + service fee

v.a. €44,90

Bactroban kopen bestellen zonder recept Bactroban + consult + service fee

v.a. €50,99

ciprofloxacine kopen bestellen zonder recept Ciprofloxacine + consult + service fee

v.a. €46,75

ciproxin kopen bestellen zonder recept Ciproxin + consult + service fee

v.a. €103,50

Clindamycine kopen bestellen zonder recept Clindamycine + consult + service fee

v.a. €57,90

Doxycycline kopen bestellen zonder recept Doxycycline + consult + service fee

v.a. €43,50

efracea kopen bestellen zonder recept Efracea + consult + service fee

v.a. €146,70

erytromycine kopen bestellen zonder recept Erytromycine + Consult + Service fee

v.a. €48,00

 Flagyl kopen bestellen zonder recept Flagyl + Consult + Service fee

v.a. €49,00

flucloxacilline kopen bestellen zonder recept Flucloxacilline + Consult + Service fee

v.a. €48,20

 Metronidazol kopen bestellen zonder recept Metronidazol + Consult + Service fee

v.a. €34,99

minocycline minocin kopen zonder recept Minocycline + Consult + Service fee

v.a. €59,70

nitrofurantoine kopen bestellen zonder recept Nitrofurantoïne + Consult + Service fee

v.a. €57,90

tetracycline kopen bestellen zonder recept Tetracycline + Consult + Service fee

v.a. €71,50

Trimethoprim kopen bestellen zonder recept Trimethoprim + Consult + Service fee

v.a. €58,49

zinnat cefuroxim kopen bestellen zonder recept Zinnat (Cefuroxim) + consult + service fee

v.a. €53,30

zithromax kopen bestellen zonder recept Zithromax + consult + service fee

v.a. €48,00

Advies over antibiotica kopen

Wil je de juiste antibiotica kopen? Lees dan meer hieronder of vraag de online arts om advies. Deze officiële arts kan je precies adviseren op basis van je persoonlijke situatie.

Direct contact met de arts >>

Antibiotica kopen: meer informatie

Antibiotica kopen zonder recept kan tegenwoordig online. In de laatste jaren zijn er verschillende aanbieders bij gekomen op het internet, waar je originele merkmedicijnen kunt bestellen zonder recept, ook als je daar normaal wel een recept voor nodig hebt. Deze aanbieders hebben een ruim assortiment van verschillende middelen. Zo kun je er verschillende zalfjes, hulpmiddelen en ook antibiotica kopen.

Huidinfectie? Dan kun je in sommige gevallen beter een antibiotica zalf kopen.

Via onze aangesloten apotheken kun je diverse soorten antibiotica kopen. Wil je meer weten over een specifiek middel? Lees meer over:

antibiotica kopen

Waar moet je op letten bij het gebruik?

Hoewel antibiotica kopen zonder recept zonder meer mogelijk is, is het belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Hieronder daarom enkele aanwijzingen voor als je een medicijn (zoals dit) gaat gebruiken.

Het gebruik zelf

Zodra je een medicijn gaat gebruiken, moet je weten hoe je het gebruikt. Dit is afhankelijk van het middel zelf en de aandoening waar je het middel tegen gebruikt. Het kan zo zijn dat 1 middel voor verschillende aandoeningen wordt gebruikt. De wijze waarop je het gebruikt, hangt dan af van de aandoening. Let er dus op hoe lang je het medicijn moet gebruiken, welke dosis je moet nemen en wat je moet doen als je een dosis vergeet.

Maak altijd een kuur af! Bij antibiotica is dit heel belangrijk. Een niet voltooide kuur kan ervoor zorgen dat de problemen kunnen terugkomen. In het ergste geval kunnen de bacteriën resistent worden tegen het middel, wat betekent dat je met het medicijn de aandoening niet meer kunt genezen.

antibiotica kopen

Bijwerkingen

Ga je antibiotica kopen zonder recept? Weet dan dat het gebruik van een medicijn altijd gepaard kan gaan met bijwerkingen. Over het algemeen zijn deze bijwerkingen nauwelijks of een beetje merkbaar. Meestal verdwijnen ze automatisch als het lichaam aan het geneesmiddel gewend is. Zo ervaren mensen soms de volgende klachten:

 • Maag- darmklachten, soms ook misselijkheid en diarree
 • Jeuk
 • Rode vlekken op de huid, vaak gecombineerd met jeuk
 • (Lichte) overgevoeligheid voor zonlicht of UV-straling

Toch kan het in zeer zeldzame gevallen gebeuren, dat je een heftige bijwerking of zelfs een allergische reactie ervaart. In zo’n geval moet je weten hoe je moet handelen. Neem je niet de juiste maatregelen, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Lees daarom de bijsluiter altijd helemaal door voordat je begint met het nemen van de antibiotica.

kopen zonder recept

Tegenindicaties

Bij de tegenindicaties (of contra-indicaties) van een geneesmiddel staat wanneer je de antibiotica niet mag gebruiken. Zo kan het zijn dat de combinatie van dit geneesmiddel met andere medicijnen voor problemen zorgt. Ook kan het voorkomen dat je bij bepaalde aandoeningen een geneesmiddel niet mag gebruiken. Een ander belangrijk punt is of een geneesmiddel gebruikt mag worden in combinatie met verkeer, zwangerschap, borstvoeding en bepaalde voeding. Als 1 van deze situaties op jou van toepassing is, lees dit dan aandachtig door.

Gebruik in combinatie met alcohol

Bij de meeste soorten antibiotica wordt sterk afgeraden om alcohol te drinken. De kuur kan daardoor minder of zelfs helemaal niet aanslaan. Dit kan tot gevolg hebben dat de klachten terugkomen of dat de bacteriën zelfs resistent worden, dus niet meer weggaan met de kuur.

kopen zonder recept

Wat voor soorten antibiotica zijn er?

‘Antibiotica’ is een verzamelnaam voor verschillende geneesmiddelen die helpen tegen bacteriën. Je kunt met deze medicijnen dus geen griep of ander virussen genezen. Ze helpen uitsluitend tegen ziekten en aandoeningen die zijn veroorzaakt door een bacterie.

Veruit de bekendste groep antibiotica is penicilline. Daarnaast heb je nog de groepen amoxicilline, flucloxacilline, piperacilline, amoxicilline/clavulaanzuur en piperacilline/tazobactam. Uit welke groep jij een middel nodig hebt, hangt af van de aandoening.

Voor welke aandoeningen kun je antibiotica kopen?

Antibiotica worden voorgeschreven bij een groot aantal aandoeningen. Het gaat hierbij altijd om bacteriële infecties. Zo kun je een van deze geneesmiddelen gebruiken tegen:

 • Geslachtsziekten (soa)
 • Blaasontsteking
 • Urinewegontsteking
 • Keelontsteking
 • Longontsteking

En zo zijn er nog veel meer aandoeningen waar deze medicijnen tegen kunnen helpen. Let op: gebruik dit medicijn nooit zomaar en maak de kuur altijd volledig af. Onverantwoord gebruik van antibiotica of het niet volledig afmaken van de kuur kan grote gevolgen voor je gezondheid hebben.

Is antibiotica kopen zonder recept op internet veilig?

Antibiotica kopen kan tegenwoordig heel discreet en veilig. Je kunt erop rekenen dat je het bestelde middel ook echt geleverd krijgt en dat je (als je via een bij ons aangesloten aanbieder bestelt) het originele merkmedicijn krijgt. Dit medicijn wordt, als de bestelling is afgerond en de online arts heeft bepaald welke dosering je nodig hebt, snel en discreet thuis afgeleverd. Het afrekenen van dit medicijn gaat eveneens eenvoudig en veilig. Je kunt gewoon met iDEAL afrekenen. Wil je liever op een andere manier betalen? Dan zijn hier over het algemeen voldoende mogelijkheden voor.

Hoe gaat online antibiotica bestellen in zijn werk?

Antibiotica kopen op internet gaat volgens een aantal vaste stappen. Deze stappen zijn zeer gemakkelijk te doorlopen en zorgen ervoor dat jij het juiste medicijn afgeleverd krijgt.

 1. Je selecteert het medicijn. Dat gaat zeer eenvoudig op de website van de desbetreffende aanbieder.
 2. Je vult een online consultformulier in. Dit wordt door de online arts gebruikt om te bepalen welke antibiotica in welke dosis je moet kopen. Vul dit formulier volledig en waarheidsgetrouw in!
 3. Als de online arts heeft bepaald welke dosering je nodig hebt, kun je de bestelling invullen.
 4. Je rekent de volledige bestelling af. Dit kan bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal of een creditcard.
 5. Het medicijn wordt binnen de afgesproken termijn thuis afgeleverd. Door de anonieme verpakking weet alleen jij wat er in de verpakking zit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat mensen in je huis of bij een ophaalpunt weten dat je antibiotica hebt besteld.

Waar kan ik online antibiotica kopen (bestellen zonder recept)?

Je kon vroeger antibiotica kopen bij verschillende online aanbieders. Dit waren de aanbieders die het originele merkmedicijn leveren. Tegenwoordig zijn er minder aanbieders die nog het echte medicijn leveren. Let altijd goed op dat je het originele merkmedicijn gebruikt. Namaakmiddelen kunnen minder goed of helemaal niet werken, en in het ergste geval zelfs de gezondheid schaden! Bij de onderstaande aanbieder kun jij de originele antibiotica bestellen zonder recept.

Dokter Online

Dokter Online is een gerenommeerde online aanbieder die altijd het originele merkmedicijn levert. Om discretie te garanderen, wordt het medicijn altijd in een onherkenbare verpakking geleverd. Zo weet alleen jij wat erin zit. Je kunt je bestelling dus met een gerust hart laten bezorgen of zelf bij een ophaalpunt ophalen. Lees hier onze Dokter Online ervaring.

Klik hier om direct naar Dokter Online te gaan >>

Treated.com

Treated.com mag dan Engels klinken, deze geregistreerde online apotheek is ingericht op de Nederlandse cliënt. Betalen met iDEAL, site en klantenservice in het Nederlands en snelle, discrete levering aan huis. Bovendien heeft Treated.com veel antibiotica zonder recept voor een lage prijs! Niet voor niets zijn onze Treated.com ervaringen dan ook zeer goed.

Klik hier om direct naar Treated.com te gaan >>


1 Reactie

de vries

December 14, 2017 at 3:07 pm

1 keer bactobran en 1 keer zitromax besteld verliep helemaal top!

Laat een reactie achter