Anticonceptiepil kopen

Anticonceptiepil kopen? Bestel zonder recept online

Wil je de anticonceptiepil kopen? Je kunt online zonder recept verschillende soorten pillen kopen. Zo heb je de minipil en de combinatiepil. Lees dit artikel of ga direct naar:

De populairste anticonceptiepillen

Cerazette minipil kopen zonder recept bestellen Cerazette minipil + consult + service fee
v.a. €55,50
Microgynon 30 kopen bestellen zonder recept Microgynon 30 + consult + service fee
v.a. €49,00
yasmin kopen bestellen zonder recept Yasmin + consult + service fee
v.a. €60,50

Andere anticonceptiepillen

 trigynon anticonceptiepil kopen zonder recept Trigynon + consult + service fee
v.a. €48,99
 Mercilon anticonceptiepil kopen zonder recept Mercilon + Consult + Service fee

v.a. €51,99

 Cilest anticonceptiepil kopen zonder recept Cilest + Consult + Service fee

v.a. €50,70

 marvelon anticonceptiepil kopen zonder recept Marvelon + consult + service fee
v.a. €53,20
 Femodeen anticonceptiepil kopen zonder recept Femodeen + consult + service fee

v.a. €57,25

 Katya kopen bestellen zonder recept Katya + Consult + Service fee

v.a. €57,25

 diane-35 anticonceptiepil kopen zonder recept Diane-35 + Consult + Service fee

v.a. €55,00

 yaz 24 4 anticonceptiepil kopen zonder recept Yaz 24+4 + consult + service fee

v.a. €81,00

 Zoely anticonceptiepil kopen zonder recept Zoely + Consult + Service fee

v.a. €83,00

 Qlaira anticonceptiepil kopen zonder recept Qlaira + consult + service fee

v.a. €94,00

Welke anticonceptiepil kopen?

De juiste anticonceptiepil kopen doe je niet altijd even gemakkelijk. Is dit de eerste keer dat je aan ‘de pil’ gaat? Vraag advies van de online arts.

Direct advies van de arts >>

Anticonceptiepil kopen: meer informatie

Sinds de anticonceptiepil uit het basispakket is gehaald, is het online kopen van deze pil een stuk populairder geworden. ook zijn er meer apotheken bij gekomen die de verschillende soorten pillen online aanbieden. Wij vergelijken verschillende betrouwbare apotheken en zorgen dat jij de laagste online prijs betaalt.

Liever geen pil? Kijk dan eens bij de NuvaRing of de Evra pleister.

Populairste pillen

De meeste mensen die een anticonceptiepil kopen, zullen kiezen voor 1 van de volgende 3. Lees meer over een specifieke pil door op de link te klikken:

Op de informatiepagina kun je ook meer informatie vinden over deze anticonceptiepil kopen en hoe het bestelproces werkt.

Waarvoor dient dit middel?

Uiteraard kun je de anticonceptiepil kopen er om te zorgen dat je als vrouw niet zwanger wordt. De hierboven genoemde pillen zijn daarin zeer effectief: de kans dat je zwanger wordt als je deze pillen slikt, is vrijwel uitgesloten. Daarmee is het veruit de beste manier om niet zwanger te worden. Echter werkt de anticonceptiepil niet tegen geslachtsziekten. Als je er niet 100% zeker van bent dat je partner geen geslachtsziekte heeft, kun je dus altijd het beste ook nog een condoom gebruiken.

anticonceptiepil kopen zonder recept

Er is nog een reden om een anticonceptiepil te kopen: om controle te krijgen over je menstruele cyclus. Een onregelmatige cyclus kun je met de pil regelmatiger maken en je kunt ongesteldheid uitstellen door de pil ‘door te slikken’, ofwel bij aanvang van de stopweek met een nieuwe pilstrip te beginnen. Alle bovengenoemde pillen kunnen je hierbij helpen. Overleg met de arts waneer je de anticonceptiepil gaat kopen.

Hoe werkt de anticonceptiepil?

Er zijn 2 verschillende soorten anticonceptiepillen verkrijgbaar: de minipil en de combinatiepil. De werking van beide pillen staat hieronder uitgelegd.

Minipil

De minipil wordt geslikt door vrouwen die gevoelig zijn voor oestrogeen of geen oestrogeen willen slikken. Deze minipil bevat meestal een synthetische versie van het hormoon progesteron in de vorm van desogestrel, levonorgestrel of norethisteron. Progesteron speelt een belangrijke rol bij verschillende processen in de menstruatie, waaronder de eisprong en het nestelen van een bevruchte eicel in de baarmoederwand. De minipil zorgt er vooral voor dat het laatste (de nesteling van de bevruchte eicel) niet plaatsvindt. Kies hieronder de minipil die je wilt bestellen.

Populairste keuze

Cerazette minipil kopen zonder recept bestellen

Cerazette minipil kopen vanaf €50,00 >>

Voordeligste keuze

Cerelle kopen zonder recept

Cerelle minipil kopen vanaf €40,00 >>

Combinatiepil

De combinatiepil komt er in verschillende soorten. Je kunt een anticonceptiepil kopen met een stopweek (dus 21 pillen, dan 7 dagen geen pil), en je hebt pillen die je continu moet slikken. Er zijn vele verschillende soorten combinatiepillen verkrijgbaar, ieder met hun eigen eigenschappen. Voor Microgynon 30 en Yasmin zijn populaire pillen.

Combinatiepillen bootsen met een combinatie van de hormonen de effecten van progesteron en oestrogeen na. Hierdoor vindt er geen eisprong plaats, zodat er geen bevruchting mogelijk is. Daarnaast wordt het baarmoederslijmvlies beïnvloed, zodat nesteling van een bevruchte eicel niet kan plaatsvinden. Tot slot wordt het slijm in de baarmoedermond dikker, waardoor sperma er moeilijker doorheen kan.

Je kunt de combinatiepil ook gebruiken om de negatieve symptomen van ongesteldheid (bloedverlies, pijn) te verminderen. Je kunt deze anticonceptiepil kopen in vele soorten. Hieronder zie je de populairste en de goedkoopste keuze voor de combinatiepil.

Populairste keuze

Microgynon 30 kopen bestellen zonder recept

Microgynon 30 kopen vanaf €48,00 >>

Voordeligste Keuze

TriRegol kopen zonder recept

TriRegol kopen vanaf €44,00 >>

Gebruik van de pil

Iedere anticonceptiepil heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Lees die bij het kopen goed door. Over het algemeen slik je een pil 3 weken elke dag, waarna er een stopweek volgt. Het kan echter ook zo zijn dat je de pil aan een stuk door slikt. Volg de instructies altijd nauwlettend op en zorg dat je geen enkele dosis overslaat om bescherming tegen zwangerschap maximaal te houden.

Bijwerkingen

Je kunt geen anticonceptiepil kopen die geen enkele bijwerkingen met zich meebrengt. Lang niet iedereen heeft er echter last van. Over het algemeen zijn deze bijwerkingen bovendien licht van aard en verdwijnen ze na korte tijd als het lichaam gewend is aan de pil. Is dit niet het geval, neem dan contact op met je arts. Mocht je een combinatiepil slikken en daar (te) hevige bijwerkingen van ondervinden, dan kun je overwegen over te stappen op een minipil.

anticonceptiepil kopen zonder recept

Wisselwerking met andere medicijnen

Op het gebied van wisselwerkingen verschillen de adviezen eveneens per anticonceptiepil. De minipil heeft in dit geval niet per definitie minder kans op wisselwerkingen, maar reageert weer op andere medicijnen dan de combinatiepil. Ook dit is dus iets om goed uit te zoeken als je kiest voor een bepaalde pil. Bij het uitkiezen van de pil kan de online arts van een van onze aangesloten apotheken je hierbij assisteren tijdens het bestelproces.

Welke anticonceptiepil kopen?

De keuze voor een bepaalde anticonceptiepil kopen is, zoals je al las, persoonlijk. Je kunt een minipil of combinatiepil kopen. De keuze voor een minipil is vooral als je geen oestrogeen kunt of wilt slikken. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Overleg dan met de arts tijdens het kopen welke anticonceptiepil het meest geschikt is. Via de links hieronder kun je de anticonceptiepil kopen zonder recept:


Laat een reactie achter