Betrouwbare online apotheek zonder recept

 • 8
betrouwbare online apotheek zonder recept

Betrouwbare online apotheek zonder recept

Categorie : Kennisbank , Medicijnen

Een betrouwbare online apotheek zonder recept vinden is niet altijd makkelijk. Veel websites waarschuwen voor online apotheken, en dat is terecht. Er is namelijk maar 1 betrouwbare partij waar je zonder recept je medicijnen kunt bestellen, en dat is Dokter Online. Lees hier meer.

Waarom is Treated.com een betrouwbare online apotheek?

Wie zonder recept medicijnen wil bestellen, doet er goed aan eens te kijken bij Treated.com. Deze online apotheek verkoopt een groot arsenaal aan medicijnen tegen uiteenlopende aandoeningen. Grote voordelen zijn:

 • Treated.com is vaak de goedkoopste
 • Je krijgt de echte merkmedicijnen
 • Levering kan al binnen 24 uur!
 • Betalen gaat snel en veilig met iDEAL

Lees onze Treated.com ervaringen.

Snelle levering en topservice

Wat Treated.com ook een betrouwbare online apotheek maakt, is dat je de beste service krijgt. Zowel telefonisch als via mail en chat kun je de klantenservice bereiken. Bovendien is er geen aanbieder die sneller medicijnen levert!

Bezoek direct Treated.com >>

Waarom is Dokter Online een betrouwbare online apotheek?

Veel mensen bestellen al jaren zonder recept medicijnen bij Dokter Online, en met veel succes. Dokter Online is betrouwbaar, en wel om de volgende redenen:

 • Je krijgt medicijnen snel geleverd.
 • Medicijnen worden in onherkenbare verpakking geleverd.
 • Je kunt betrouwbaar met iDEAL betalen.
 • Je koopt originele merkmedicijnen.

Lees onze Dokter Online ervaringen.

Groot aanbod

Buiten dat Dokter Online een betrouwbare online apotheek voor medicijnen zonder recept is, is het ook de aanbieder met het grootste assortiment. Geen andere online apotheek heeft zoveel medicijnen te bieden als Dokter Online. Benieuwd naar het ruime aanbod?

Ga direct naar Dokter Online >>

Hoe herken je een onbetrouwbare online apotheek?

Voordat je ergens zonder recept medicijnen bestelt, raden we je aan om eerst te kijken of wij erover geschreven hebben. Wij delen onze ervaringen met aanbieders (zie bovenaan de pagina in het menu de knop ‘Aanbieders’). Hier hebben wij al vele online apotheken bekeken, en vrijwel geen enkele bleek betrouwbaar. Hier zijn enkele signalen van een onbetrouwbare aanbieder:

 • Je krijgt geen originele medicijnen.
 • Ze geven geen (of weinig) informatie over bijwerkingen.
 • Je moet betalen met vage methoden, zoals Bitcoin.

Als je uiteindelijk toch je medicijnen zonder recept hebt besteld, komt het echte probleem: de medicijnen worden niet geleverd. Zo kun je bij onze ervaringen met online apotheken als DeApotheker.com en Medicijnen-Kopen.nl lezen dat de lijst gedupeerden erg lang is. Op een enkeling na (voor zover deze een betrouwbare bron is) krijgt geen enkele klant uiteindelijk de medicijnen. Vanzelfsprekend doen wij dan ook geen zaken met deze partij, en raden wij iedereen af om hier zaken mee te doen.

Direct bij een betrouwbare online apotheek zonder recept bestellen?

Iedereen die bij een betrouwbare online apotheek zonder recept medicijnen wil bestellen, raden wij dus Dokter Online of Treated.com aan. Je vindt er onder andere:

Dus wil je direct medicijnen bestellen?


8 Reacties

Lize

December 30, 2017 at 4:59 pm

Het kvk nummer van topapotheek.com behoort toe aan een dierenenasiel in oldenzaal. Daarnaast is ook het adres dat zij opgeven bij dit kvk nummer niet bekend bij de kvk. Frauduleus zaakje dus…

  admin

  January 12, 2018 at 1:18 pm

  Hi Lize, bedankt voor je reactie. Inmiddels hebben we een aparte pagina aangemaakt over deze aanbieder: http://www.medicijnkopen.com/topapotheek-com-ervaringen/ Als je nog meer ervaringen hebt, nodigen we je graag uit om deze met ons te delen!

   Res

   February 4, 2018 at 11:19 pm

   Nooit daar bestellen! Heeft mijn 150 euro gekost vieze frsuders

    admin

    February 5, 2018 at 11:00 am

    Beste Res, op welke aanbieder doelt u? Graag nodigen wij u uit uw reactie te plaatsen onder de pagina van de aanbieder waar u op doelt.

Jessy Wawoe

February 13, 2018 at 11:49 am

Wil graag Furosemide bestellen

Alberto

March 23, 2018 at 12:21 am

Waar kan ik evista(raloxifene) kopen?

Laat een reactie achter