Champix

champix kopen
 • Editor Rating

 • Rated 4.5 stars
 • Outstanding
 • 4.67/5 Avg. Rating

 • Rated 3 stars3 Reviews

 • Champix
 • Published on: January 17, 2015
 • Last modified: May 22, 2017

Review Summary:

Stoppen met roken? Dan kun je wel een duwtje in de rug gebruiken. Champix helpt je door de ontwenningsverschijnselen te verminderen en de behoefte aan een sigaret te verminderen. Lees voor uitgebreide informatie hieronder meer of bestel dit middel direct v.a. €100,00!

Champix kopen? Bestel zonder recept online

Stoppen met roken is voor veel mensen niet eenvoudig. Met behulp van een geneesmiddel zoals Champix, ervaren sommige mensen dat het stoppen minder moeilijk gaat. Lees meer over dit middel dat helpt bij het stoppen met roken, voordat je besluit online Champix te kopen.

Laagste prijs:

Aanbieder Prijs Beoordeling Opmerkingen Betalen
Direct kopen
dokteronline v.a. €100,00 Originele merkmedicijn iDEAL, creditcard button-bestel1

Wat is Champix?

Champix is het meest populaire medicijn dat wordt gebruikt als ondersteuning bij het stoppen met roken. Dit middel dient het verlangen naar het roken minder te maken, om zo het traject van het stoppen draaglijker te maken. In tegenstelling tot kauwgompjes, pleisters en pepermuntjes die veel rokers gebruiken om te stoppen, bevat Champix geen nicotine.

Hoe werkt Champix?

De werkzame stof in Champix is varenicline. Deze stof blokkeert werking nicotine in de hersenen en doet de behoefte aan een sigaret afnemen. Het remt dus niet alleen het plezierige effect van een sigaret, maar ook de ontwenningsverschijnselen. Deze combinatie van werkingen zorgt ervoor dat Champix het stoppen met roken draaglijker maakt.

Hoe gebruik je Champix?

Je begint de Champix kuur 1 tot 2 weken van tevoren. Er bestaat een 8-daagse variant van deze kuur. Artsen raden echter aan om de gehele kuur van 12 weken te volgen om maximale kans op succes te hebben.

Kan het gebruik van Champix gepaard gaan met bijwerkingen?

Bij het gebruik van Champix kun je klachten ervaren die lijken op ontwenningsverschijnselen. Zo kan het zijn dat je last krijgt van maag- en darmklachten (misselijkheid, buikpijn, diarree of verstopping). Ook zijn slapeloosheid, hoofdpijn en een toegenomen eetlust klachten die wel eens worden ervaren. Deze bijwerkingen zouden na enkele dagen moeten verminderen of verdwijnen. Mocht je andere of ernstige bijwerkingen ervaren, zoals depressiviteit of stemmingswisselingen, neem dan contact op met je huisarts. Ook als de bijwerkingen langdurig aanhouden, moet je de arts raadplegen.

Wanneer wordt Champix afgeraden?

Champix is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen:

 • Als je allergisch of overgevoelig bent voor de stof varenicline
 • Bij allergie of overgevoeligheid voor een van de andere bestanddelen in de tabletten
 • Bij zwangerschap
 • Als je borstvoeding geeft
 • Als je jonger bent dan 18 jaar

N.B.: bovenstaande lijst kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Champix, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

Hoe kan ik Champix kopen (online bestellen)?

Champix kopen kan online kopen bij Dokter Online. Deze gerenommeerde online aanbieder levert altijd het merkmedicijn. Je krijgt het medicijn snel en discreet thuisbezorgd in een onherkenbare verpakking. Betalen kan onder andere met iDEAL.

Champix online kopen zonder recept
Dokteronline paypal_ideal
0,5 mg 11 tabl. / 1 mg 14 tabl. €100,00
0,5 mg 56 tabl. €161,50
1 mg 28 tabl. €100,00
1 mg 56 tabl. €161,50

3 Comments

Desiree

July 2, 2015 at 7:30 pm

Bijwerkingen in het begin waren vervelend, maar namen later af. Doorgezet en nu al 23 maanden gestopt!

Roelof de Baar

January 17, 2016 at 4:22 pm

Het kan even zwaar zijn in het begin. Dat was bij mij zo. Doorgezet en toch blij dat ik het gedaan heb!

Lenie

February 3, 2017 at 1:55 pm

ik kon echt niet stoppen lukte gewoon niet met champix binnen een week helemaal gestopt!

Leave a Reply