DeApotheker.com Ervaringen

deapotheker.com ervaringen

Onze DeApotheker.com ervaringen beginnen met een positief punt: de url (het webadres) wekt vertrouwen en lijkt op dat van de grote Nederlandse site Apotheek.nl. Is de website van De Apotheker echter net zo betrouwbaar? Nee. Lees hieronder onze ervaringen. Heb jij wel eens besteld bij DeApotheker.com? Deel jouw ervaringen in de reacties!

Medicijnen bestellen bij een betrouwbare aanbieder? Lees onze Dokter Online ervaringen en kijk ook bij onze Treated.com ervaringen.

DeApotheker.com ervaringen: eerste indruk

Wie naar de website van deze aanbieder surft, komt allereerst op de homepage terecht. Kijken we in het menu bovenaan de homepage, dan valt direct een button op: ‘5 halen 4 betalen’. Dat is leuk bij broodjes, truien en koffiemokken, maar totaal ongepast voor medicijnen. Als verkoper van medicijnen is het je taak de consument zorgvuldig te informeren. In plaats daarvan probeert DeApotheker.com je zoveel mogelijk pillen te verkopen.

De Apotheker ervaringen: bestellen

Wanneer je naar de shop van deze aanbieder gaat, kom je direct op een pagina met allemaal medicijnen. Klik je vervolgens een medicijn aan, dan is hier wel wat informatie over te vinden. Wat vooral opvalt aan de informatie, is dat de verkoopgerichte tekst focust op de positieve kanten van een medicijn, maar te weinig informeert over de bijwerkingen. Voor een website met een betrouwbaar klinkende naam als DeApotheker.com zou dit in onze ervaringen beter kunnen.

De Apotheker ervaringen: betalen

Belagrijk voor het bestellen van medicijnen is betaalgemak. Onze DeApotheker.com ervaringen zijn wat dat betreft niet onverdeeld positief. Het proces is op zijn zachtst gezegd een beetje schimmig. Waar ter wereld vind je een betaalproces waarbij je eerst Bitcoins moet kopen om vervolgens met deze Bitcoins af te rekenen? Een heel vreemd proces waaruit niet anders geconcludeerd kan worden dan dat er een luchtje aan de website van De Apotheker zit.

DeApotheker.com ervaringen: levering

Voor de ervaring met de leveringen door DeApotheker.com hebben we niet genoeg informatie kunnen verzamelen. We hebben te weinig mensen kunnen vinden die hun ervaringen konden delen. Daardoor kunnen we hier geen conclusie over trekken. Mocht je ervaring hebben met bestelling en levering van medicijnen door deze aanbieder, laat het ons dan weten. Deel je ervaringen in de reacties onder dit bericht!

Update: Inmiddels regent het klachten over leveringen door deze aanbieder. Mensen die bij De Apotheker bestellen, krijgen veelal niets geleverd. Heb jij hier besteld en niets geleverd gekregen? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht!

De Apotheker ervaringen: Service

Contact zoeken met DeApotheker.com gaat in onze ervaringen niet heel gemakkelijk. Je kunt een formulier invullen op de contactpagina. Meer dan dat wordt het niet. Probeer je op de homepage de button voor direct contact met ‘Een van onze apothekers’ (de vraag is in hoeverre dit gecertificeerde apothekers zijn), dan word je verwezen naar het blog. Met andere woorden: direct 1-op-1 contact is er niet bij.

De Apotheker ervaringen: Prijzen

Deze aanbieder claimt de laagste prijzen te hanteren. Ze hebben zichzelf vergeleken met andere aanbieders op basis van ‘vergelijkbare medicijnen’. Voor zover wij hebben kunnen onderzoeken, zijn er weinig tot geen vergelijkbare aanbieders. Het is dus leuk geprobeerd, maar deze belofte is niets waard. Al met al zijn de prijzen overigens best redelijk. De vraag is alleen of je het waard vind om het risico te nemen, gezien het nogal vreemde betaalproces. Bovendien is inmiddels gebleken dat medicijnen regelmatig niet aankomen. Sterker nog: we hebben nog geen enkel betrouwbaar verhaal gehoord van iemand die zijn medicijnen geleverd heeft gekregen van De Apotheker.com

DeApotheker.com ervaringen: conclusie en aanbeveling

De Apotheker laat in onze ervaringen wat steken vallen om echt betrouwbaar over te komen. Kortingen bieden in plaats van goede informatie, betalen met Bitcoins en weinig contactmogelijkheden geven deze aanbieder een onbetrouwbaar gevoel. Wil je medicijnen bestellen bij een betrouwbare aanbieder? Kijk dan eens bij Dokter Online. Hier lees je waarom Dokter Online betrouwbaar is.


31 Reacties

Saskia van der helm

June 27, 2017 at 6:17 am

Het zijn oplichters en meer niet ze wachten tot ze je geld hebben verwijzen naar een postadres wat steeds wisselt en daarna als ze jou centjes in hun handen hebben reageren ze niet meer.
Als die positieve feedback die hebben ze zelf geplaatst.
Ik heb ook medicijnen besteld maar niks ontvangen tot nu toe dus denk ook dat t niks meer zijn dan smerige oplichters.

    Boo

    August 16, 2017 at 2:33 pm

    Vertel mij wat. Geld weg geen medicijnen na zolang onderzoek van postnl. Kreeg ik als reactie dat ze mn brief nietbhebben gevonden. Dus zit ik dsn zonder. Mensen in vertrouwen genomen. Geld opgestuurd zoals zij wouden. En opeens alles weg. Thnx ……

    Jenn

    August 29, 2017 at 7:15 pm

    ik ben ook opgelicht heb niks gekregen, zo naief van me.

    Harald

    October 30, 2017 at 10:35 pm

    Als ik ze te pakken krijg kom ik in de gevangenis terecht en ik heb het er voor over, stelletje oplichters vroeg of laat krijg ik ze wel!!!

Alieke

July 12, 2017 at 6:15 am

Ik heb ook geld overgemaakt en ze zeggen allemaal dat ze het niet binnen krijgen. Nou ik heb een betaalbewijs van beide keren en krijg nog steeds niks van ze. Want je gaat me niet vertellen dat het geld nu in de lucht hangt. Hun hebben dat echt wel gekregen.

maria

July 24, 2017 at 4:29 pm

Niet kopen zijn oplichters. Ik heb het geld overgemaakt en nu zeggen dat het geld is niet ontvangen.
Ik wil de medicijnen aan een laboratorium geven om te laten testen (nep product en iets raars zit binnen).

    Jenn

    August 29, 2017 at 7:17 pm

    Heb je ze uiteindelijk wel of niet gekregen de medicijnen?

Jan Sa.

August 3, 2017 at 8:58 am

3 augustus 2017.
Oplichters zijn het! Ik heb geld in enveloppe verstuurd met track en trace. Ze mailden mij dat de post was aangekomen, maar geen geld. Waarschijnlijk heeft de postbode de enveloppe achter gehouden, zeiden ze. Maar als bewijs van goede wil zouden ze het pakket toch opsturen, mailden ze mij. Want ze zouden geen oplichters zijn! Nou mooi niet. Advies : bestook hun website en/of e-mail met deze oplichters praktijken.

    Boo

    August 16, 2017 at 2:35 pm

    Ik ben ook inbdeze shit getrapt . ben boos verdrietig en teleurgesteld. Postbodd heeft het gejat is hun antwoord. En niks meer dsn dat. Thnx.

Marijke

August 7, 2017 at 9:58 pm

Ik heb medicijnen besteld, kosten 95,00, maar afrekening met bitcoins worden nu transactiekosten berekend van 40,00 euro (niet eerder gehad) aan bitcoins. ik storte normaal 95,00 kosten (plus verzending) via ideaal naar bitcom dealer en boekte dan voor 95,00 door naar apotheker online. Nu ging het ipv 95,00 euro…aanbitcoins plus 40,00 extra transactie kosten. Vind dat oplichting. Ik bestel vanaf nu niet meer daar.

A

August 11, 2017 at 8:26 pm

Ook ik ben opgelicht door deze personen. Bestel hier niks!! Ze hebben zogenaamd mijn bestelling opgestuurd maar nooit wat ontvangen.

Boo

August 16, 2017 at 2:30 pm

Ik heb zolpidem via apotheker.com besteld. Dit verstuurd zoals zij wouden niet aangetekend maar wel net track and trace code. Na paar dagen begon de stress. Geen reactie via postnl. Zijn onderzoek gestart. Wat blijkt. Mijn brief is spoorloos verdwenen en mn medicijn en geld heb ik nooit meer gekregen. Ook niet iets van een excues of als nog mn medicijn toegestuurd. Ik doe dit nooit weer. Geld weg. Medicijn niet ontvangen. Waarom niet aangetekend gestuurd mag worden? Zodat mn geld gejat word door postbode. Dit is erg jammer en teleurstellend

Ton Volwerk

August 20, 2017 at 1:21 pm

Dit zijn inderdaad oplichters ben €210,00 kwijt , aan het geen ik besteld had.
Met Track & Trace verstuurd , zie dat het aangekomen is , hun beweren (Melissa ??? ) dat het onderschept is.
De Postbus veranderd ( 53046) in Rotterdam niet wel de naam waaronder je het geld naar toe moet sturen.
Mensen tuin a.u.b niet in hun mooie maar leugenachtige website

fred

August 21, 2017 at 12:32 pm

Mijn klacht past geheel in het geschetste beeld. Ik stuurde per brief geld op. Kreeg meteen een reactie van de betaling op 9 aug. jl en dat mijn medicijn direct verstuurd zou worden. Op 21 augustus jl heb ik nog steeds niets gezien. Ik ben bang dat ik naar mijn 50 euro kan fluiten.

Dpj

August 23, 2017 at 6:48 am

Oplichter !!
Heb betaald voor niks gekregen

anoniem

September 2, 2017 at 3:32 pm

meerdere malen besteld en ook steeds gekregen. Betaald met zowel bitcoins als contant in envelop. Kreeg na ontvangst van betaling een email met bevestiging en dat het de volgende dag wordt opgestuurd. En ook steeds keurig netjes gekregen. Echter nu de laatste keer na een week nog niks binnen… ik heb er ook weinig vertrouwen in want geen bevestiging gehad en er wordt niet gereageerd op mijn emails. Baal hier nu echt van want waar kan je nog meer bestellen??

Michiel

September 6, 2017 at 9:31 am

Ik heb ook, gelukkig maar 1 doosje, medicatie besteld. Contant geld opgestuurd met track en trace, en niets geleverd gekregen. Na vaak gemaild te hebben naar ze kreeg ik de reactie dat ze geen bestelling van mij hadden ontvangen. Opgelicht dus. In het verleden overigens bij een soortgelijke site wel netjes geleverd gekregen. Hoop dat ze genieten van mijn 50 euro, ik zal er geen boterham minder om eten. Oplichters!

Rein

September 18, 2017 at 12:00 am

Ik heb begin augustus oxazepam besteld en gewoon netjes in 2 dagen gekregen.
Sindsdien is er iets met de site veranderd. Lay out, linkt hem door naar 247apotheek. Oogt ineens allemaal wat schimmig. Ook bitcoin koersen werden verdubbeld waardoor aankoop ineens veel duurder was. Heb zonder dit toch een aankoop gedaan. Verliep ook raar. Wel mail gehad dat het eraan komt. Ben benieuwd maar heb er een hard hoofd in.

    Ams

    September 27, 2017 at 4:24 pm

    Heb je het wel alsnog binnen gekregen? Kreeg gisteren ook een mail dat het verstuurd was maar niets gekregen vandaag

anthonis

September 27, 2017 at 9:15 am

het zijn oplichters wel geld geen medicijnen en wat doet men eraan niks dus doen ze rustig verder

Ams

September 28, 2017 at 11:49 am

gewoon alles keurig ontvangen vandaag. 6 dagen na het sturen van contant geld. Beetje vreemd dat het dan zo vaak mis gaat.

    Dre

    October 2, 2017 at 4:41 pm

    Ook toevallig, je bent de enige! Ken je de eigenaar of zo?

mike

October 3, 2017 at 3:06 pm

heb er voor 200 euro besteld. ze mailden dat het vertuurd was maar heb het nooit gezien

MB

October 6, 2017 at 12:43 pm

Ik heb hier vaker besteld, gewoon ontvangen. Tot aan deze week, maandag betaald. Zou gelijk op de post gedaan zijn. Dus had het woensdag met gemak kunnen hebben. Het is nu vrijdag en heb nog steeds niks binnen.

Heb altijd netjes antwoord gekregen op mijn mailtjes. Ook dit is nu niet het geval. Daar kan ik zo boos om worden.

Anoniem

October 11, 2017 at 9:20 am

Wij hebben ook besteld. Meerdere malen, altijd netjes geleverd. Echter laatste keer niet geleverd, heel leuk verhaal dat bij postnl wel het moest zijn kwijtgeraakt blabla. Daarna (omdat het echt nodig was) opnieuw besteld. Daarna geen reactie.

Ik ga binnenkort tijdje posten bij die postbus….ben zo woest.

Nathan

October 11, 2017 at 6:23 pm

Heten nu apotheker247.com. Heb hier vaker besteld en meestal wel bestelling ontvangen. Wel aantrekkelijke prijzen. 1 keer niets ontvangen. Reactie: brief met betaling niet aangekomen. Pas weer bestelling gedaan, maar na enkele weken en e-mails niets meer gehoord. Kortom: OPLICHTERS! Geen zaken mee doen. Zelfde club runnen volgens mij meerdere websites maar behalve met medicijnenkopen.com (dus NIET deze website) heb ik geen ervaring met andere sites. Voor medicijnenkopen.com geldt hetzelfde verhaal voor als apotheker247.com. Belazeren de kluit.

Tas

October 11, 2017 at 6:57 pm

Ik heb 3 weken geleden wat bij hun besteld. Nou ik ben 1 van de velen die het nu nog niet heb.
Als ik hun mail….. vragen ze mij naar informatie die ze al moeten hebben. En ik vind het mail contact ook niet professioneel. En zo ziet hun site er wel uit.
Oplichters zijn het.

Yvonne Wisselink

October 13, 2017 at 3:19 pm

Op 14 september met track & trace 90 euro opgestuurd! Nooit mijn bestelling ontvangen.
We hebben echt met oplichters te maken!

Didi

October 24, 2017 at 6:32 am

Helemaal mee een oplichters

Bas

November 20, 2017 at 12:12 pm

Natuurlijk heeft het risico’s om hier te bestellen. Het zijn natuurlijk niet echt legale bedrijven en regelmatig is er dan ook 1 verdwenen en moet je naar een andere. Maar ja, de dokter geeft je ook geen chronische slaapmedicatie, en als praattheraie dan niet helpt heb je pech bij de Nederlandse zorg. Dus je moet wat.
Een stuk of 3 bestellingen Lorazepam is het goed gegaan bij De Apotheker. Daarna veranderde de naam in Apotheker247, kennelijk werden ze op de hielen gezeten. Nu is Lorazepam niet meer te krijgen (staat ook in kleine letters op de site) en krijg ik mijn geld niet terug. De klantenservice is beperkt tot onbeleefde emails van 1 regel. Maar Lorazepam is ook bij anders shops niet te krijgen nu, dus kennelijk is er wat aan de hand met de beschikbaarheid.

Laat een reactie achter