Doxycycline

Doxycycline kopen? Bestel zonder recept online

Doxycycline kopen bestellen zonder recept
50 mg (28 caps.) + Consult + Service fee €39,00
50 mg (56 caps.) + Consult + Service fee €67,00
100 mg (8 tabl.) + Consult + Service fee €34,00
100 mg (16 – 40 tabl.) + Consult + Service fee €41,00 – €62,00
Doxycycline kopen bestellen zonder recept
100 mg (14 – 24 caps.) + Consult + Service fee €43,50 – €55,00

Doxycycline kopen: meer informatie

Doxycycline wordt voorgeschreven bij diverse bacteriële infecties. Je kunt dit middel op doktersrecept bij de apotheek halen. Tegenwoordig is het middel echter ook online te krijgen. Lees hier meer over wat dit medicijn precies is en waar je Doxycycline kunt kopen.

Andere middelen ter behandeling van diverse soa’s zijn Azitromycine en Zithromax.

Weet je zeker dat je een soa hebt? Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Kijk hier voor een soa zelftest.

Wat is Doxycycline?

Doxycycline is een geneesmiddel dat wordt ingedeeld onder de tetracycline-antibiotica. Het medicijn helpt bacteriën te doden die voor infecties zorgen. Dit kunnen allerlei verschillende infecties zijn. Zo wordt het middel vaak gebruikt bij de behandeling van diverse seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Maar ook bij blaasontsteking, verschillende luchtweginfecties, bepaalde huidinfecties, malaria, Q-koorts, de ziekte van Lyme en infecties aan het verteringsstelsel.

doxycycline kopen

Hoe werkt het?

Doxycycline remt de eiwitaanmaak in schadelijke bacteriën, zodat deze niet verder kunnen groeien en zich niet kunnen vermenigvuldigen. Hierdoor sterven de schadelijke bacteriën af en verdwijnen ook geleidelijk de symptomen van de infectie, zoals koorts en pijn.

Hoe gebruik je het?

Doxycycline kun je kopen in capsules. Deze capsules neem je in met voldoende vloeistof, zoals water of vruchtensap. Je slikt de capsule door zonder erop te kauwen. Slik de capsule altijd terwijl je staat of zit om hem goed door de slokdarm te laten stromen. Om te voorkomen dat je last krijgt van je maag of darmen, is het aan te raden om de capsule tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen. Belangrijk is dat als je een Doxycycline kuur altijd volledig afmaakt (ook al zijn de symptomen verdwenen), zodat de infectie niet meer terugkomt.

doxycycline kopen

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Doxycycline?

Over het algemeen kent Doxycycline weinig bijwerkingen, doordat het in een relatief lage dosering wordt ingenomen. Mocht je bijwerkingen ervaren, dan zijn deze meestal mild en snel weer verdwenen. Het kan zijn dat je tijdens de kuur klachten aan maag en darmen, zoals misselijkheid, braken, verstopping, buikpijn, diarree of verminderde eetlust. Daarnaast kun je pijn bij het slikken ervaren of gaan blozen. Mocht je heftige, langdurige bijwerkingen ervaren of last krijgen van bijwerkingen die niet in de bijsluiter genoemd woren, neem dan contact op met je arts.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Doxycycline niet gebruiken?

Doxycycline is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen:

 • Als je overgevoelig of allergisch bent voor doxycycline en andere tetracycline antibiotica of één van de bestandsdelen van het geneesmiddel.

N.B.: bovenstaande lijst kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Doxycycline, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

kopen zonder recept

Hoe kan ik Doxycycline kopen (online bestellen)?

Doxycycline kopen? Dat kan eenvoudig online bij verschillende betrouwbare online apotheken. Deze gerenommeerde online aanbieders leveren altijd het merkmedicijn. Je krijgt het medicijn snel en discreet thuisbezorgd in een onherkenbare verpakking. Betalen kan onder andere met iDEAL.

Doxycycline kopen bestellen zonder recept

Doxycycline 50 mg kopen vanaf €39,00 >>

Doxycycline 100 mg tabletten kopen vanaf €34,00 >>

Doxycycline 100 mg capsules kopen vanaf €43,50 >>


3 Reacties

L.

July 7, 2015 at 7:35 pm

snel in huis meteen begonnen met kuur nu klaar en volgens de test soa vrij! echt blij dat het gelukt is! 🙂

Anoniem

February 2, 2017 at 5:50 pm

Hoeveel moet je ervan slikken?

  admin

  February 2, 2017 at 8:29 pm

  Hi Anoniem,
  Dit kun je het beste met de (online) arts overleggen.
  Succes ermee!

Laat een reactie achter