Emla crème

emla creme kopen
 • Editor Rating

 • Rated 4.5 stars
 • Outstanding
 • 4.75/5 Avg. Rating

 • Rated 4 stars4 Reviews

 • Emla crème
 • Published on: January 17, 2015
 • Last modified: February 1, 2017

Review Summary:

Plaatselijk de huid verdoven kan helpen bij irritatie door bijvoorbeeld het zetten van een tatoeage. Daarnaast kun je, door de eikel te verdoven, Emla crème gebruiken om een vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Lees voor uitgebreide informatie hieronder meer of bestel dit middel direct v.a. €52,70!

Emla crème kopen? Bestel veilig en discreet online

Emla crème kopen kan nu online en zonder eerst langs je eigen huisarts te gaan. Je kunt dit middel snel, veilig en discreet in huis halen door het via een betrouwbare online aanbieder te bestellen. Lees meer over het product en hoe je Emla crème kunt kopen.

Laagste prijs:

Aanbieder Prijs Beoordeling Opmerkingen Betalen
Direct kopen
dokteronline v.a. €52,70 Originele merkmedicijn iDEAL, creditcard button-bestel1

Wat is Emla crème (lidocaïne / prilocaïne)?

Emla crème is een zalf die plaatselijk de huid verdooft. Je kunt het op een deel van de huid smeren om zo bepaalde prikkels te beperken. Een populaire toepassing van deze zalf is bij premature ejaculatie, of vroegtijdige zaadlozing. Door het op de penis en eikel te smeren, wordt deze minder gevoelig voor prikkels en kan de zaadlozing van de man worden uitgesteld. Ook artsen gebruiken de zalf voor bijvoorbeeld plaatselijke ingrepen (denk aan hechtingen of injecties). Daarnaast kun je Emla crème gebruiken als je een tatoeage wilt aanbrengen.

Hoe werkt het?

Emla crème bevat twee werkzame stoffen: lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen verdoven de zenuwen in de huid, waardoor deze minder prikkels doorgeven. Dat kunnen pijnprikkels, maar ook seksuele prikkels zijn. Het resultaat is een minder gevoelige huid.

Hoe gebruik je het?

Je mag Emla crème alleen op onbeschadigde huid aanbrengen. Breng de zalf dun aan op de plek die verdoofd dient te worden. De snelheid waarmee de verdovende werking optreedt is afhankelijk van de plaats waar de crème aangebracht wordt. Gebruik je de zalf op de penis en eikel, dan werkt het middel al binnen 5 tot 10 minuten. Wil je het echter gebruiken op andere plaatsen van het lichaam, bijvoorbeeld voor hechtingen of tatoeages, dan zul je een halfuur tot uur moeten wachten tot de Emla crème werkt.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Emla crème (lidocaïne / prilocaïne)?

De bijwerkingen van Emla crème worden zelden ervaren. Toch kan het in een enkel geval zo zijn dat je last krijgt van irritaties op de plek waar de zalf is aangebracht. Dit kan zich uiten in een rode, bleke of opgezwollen huid. Ook kun je een tintelend, brandend of warm gevoel krijgen, of jeuk ervaren. Lees de bijsluiter voor een overzicht van alle bijwerkingen die je kunt ervaren met Emla crème.

Wanneer moet je Emla crème (lidocaïne / prilocaïne) niet gebruiken?

Emla crème (lidocaïne / prilocaïne) is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen:

 • Als je overgevoelig of allergisch bent voor de werkzame stoffen lidocaïne en / of prilocaïne
 • Als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de andere bestanddelen van de zalf
 • Bij een zeldzame bloedafwijking
 • Bij het gebruik van bepaalde andere medicijnen

N.B.: bovenstaande lijst kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Emla crème, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik. Raadpleeg bij zwangerschap of het geven van borstvoeding de arts.

Hoe kan ik Emla crème kopen (online bestellen)?

Emla crème kopen kan bij Dokter Online. Door bij deze aanbieder de zalf te kopen, ben je verzekerd van snelle, betrouwbare en discrete levering van je bestelling. Ook weet je bij Dokter Online zeker dat je het originele medicijn krijgt, en geen gevaarlijk namaakmiddel. Kies zelf welke variant van Emla crème je wilt kopen.

Emla crème met lidocaïne / prilocaïne online kopen zonder recept
Dokteronline paypal_ideal
1 x 5 gram €52,70
1 x 30 gram €61,20

Liever tabletten?

Er zijn ook tabletten die je kunt innemen tegen premature ejaculatie. Deze verdoven niet, maar veranderen de communicatie tussen zenuwcellen. Zo krijg je meer controle over je orgasme. Lees meer over het medicijn Priligy.


4 Comments

tattooboy

April 20, 2015 at 7:36 pm

Gebruik dit na tatoeeren vaak helpt goed

  Yvette

  January 2, 2017 at 2:52 pm

  Op me enkel had ik het ook gesmeerd wojoo dat deed pijn! Met emla was het veel chiller.

justin

June 20, 2015 at 7:36 pm

had altijd problemen teidens sex maar nu gewoon goed ben superblij met deze middel

  Floris

  February 7, 2017 at 7:01 pm

  Haha leer spellen man! Emla goed spul btw!

Leave a Reply