Medicijnen bestellen

medicijnen bestellen

Medicijnen bestellen zonder recept

Medicijnen bestellen zonder recept gebeurt steeds vaker online. Een grote groep consumenten kiest er om uiteenlopende redenen tegenwoordig voor om niet meer langs de huisarts te gaan voor een recept, maar via een online consult de medicijnen te bestellen. Deze groep loopt hierdoor echter het risico om met verkeerde partijen in aanraking te kopen. Medicijn Kopen informeert deze groep online kopers over bepaalde medicijnen en de kanalen via welke deze medicijnen te bestellen zijn.

Wat voor soort medicijnen kun je bestellen zonder recept?

Je kunt medicijnen bestellen zonder recept voor verschillende doeleinden. Gebruik het medicijn altijd alleen waar het voor bedoeld is! Online medicijnen bestellen is niet bedoeld voor misbruik van geneesmiddelen! Lees je ook altijd zorgvuldig in over het medicijn dat je wilt bestellen.

Staat het medicijn er niet bij? Neem contact met ons op. Wij kunnen kijken of het alsnog te bestellen is.

Medicijnen bestellen zonder recept: A

Medicijnen bestellen zonder recept: B

Medicijnen bestellen zonder recept: C

Medicijnen bestellen zonder recept: D

Medicijnen bestellen zonder recept: E

Medicijnen bestellen zonder recept: F

Medicijnen bestellen zonder recept: G

Medicijnen bestellen zonder recept: H

Medicijnen bestellen zonder recept: I

Medicijnen bestellen zonder recept: J

Medicijnen bestellen zonder recept: K

Medicijnen bestellen zonder recept: L

Medicijnen bestellen zonder recept: M

Medicijnen bestellen zonder recept: N

Medicijnen bestellen zonder recept: O

Medicijnen bestellen zonder recept: P

Medicijnen bestellen zonder recept: R

Medicijnen bestellen zonder recept: S

Medicijnen bestellen zonder recept: T

Medicijnen bestellen zonder recept: U

Utrogestan (progesteron)

Medicijnen bestellen zonder recept: V

Medicijnen bestellen zonder recept: W

Warticon (Wartec)

Medicijnen bestellen zonder recept: X

Medicijnen bestellen zonder recept: Y

Yasmin

Medicijnen bestellen zonder recept: Z

medicijnen bestellen

Medicijnen bestelen zonder recept: meer info

Medicijnen bestellen zonder recept kan ook misgaan als je met de verkeerde partij in zee gaat. Zorg dat je daarom goed geïnformeerd bent voordat je besluit om online medicijnen te bestellen. Lees je goed in over het medicijn, de bijwerkingen en de aanbieder ervan. Zorg dat je altijd het originele medicijn koopt om risico’s voor de gezondheid tot het minimum te beperken.

Medicijnen bestellen zonder recept: kan het veilig?

Wie medicijnen wil bestellen, moet zich ervan bewust zijn, dat hij of zij hiermee een extra risico neemt. Immers wordt niet de eigen arts, die beschikking heeft over je volledige medische dossier, geraadpleegd. In plaats daarvan wordt bij medicijnen bestellen via internet een online arts geraadpleegd. Deze online arts bepaalt of je geschikt bent voor het gebruik van een bepaald medicijn op basis van de gegevens die je zelf invult. Enkele tips om zo veilig mogelijk met je online bestelde medicijnen om te gaan en risico’s tot een minimum te beperken:

 • Vul je online consultformulier altijd zo volledig mogelijk en waarheidsgetrouw in. Houd geen informatie achter.
 • Gebruik je al medicijnen? Laat de arts bij het bestellen precies weten welke medicijnen je gebruikt en in welke hoeveelheden.
 • Lijd je aan bepaalde aandoeningen? Meld alle aandoeningen aan de arts.
 • Volg de aanwijzingen van de online arts nauwkeurig op.
 • Lees de bijsluiter van het geleverde medicijn nauwkeurig door en neem bij eventuele vragen contact op met de arts.
 • Gebruik de medicijnen (dosis, manier van innemen, tijdstip van innemen) zoals voorgeschreven door de arts en/of de bijsluiter.
 • Bewaar medicijnen zoals voorgeschreven.
 • Gebruik geen medicijnen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • Kijk uit met medicijnen op een lege maag innemen. Dit kan bij sommige medicijnen voor meer of hevigere bijwerkingen zorgen. Let op wat hierover in de bijsluiter staat.
 • Breek tabletten niet en kauw ze niet kapot, tenzij dit uitdrukkelijk vermeld staat in de bijsluiter of is geïnstrueerd door de arts.
 • Ervaar je een allergische reactie of zeer hevige klacht (bijwerking) bij het gebruik van het medicijn? Stop dan direct met het gebruik van het middel en neem contact op met de arts. Ga indien nodig langs bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis.

Zo beperk je maximaal het risico dat de online arts een verkeerde diagnose stelt bij het medicijnen bestellen.

Zijn het echte medicijnen of namaak?

Alles wat je via onze aanbieders bestelt, is origineel. Dat betekent, dat de generieke medicijnen van een hoogwaardige producent komen (bijvoorbeeld Actavis) en de merkmedicijnen van de originele fabrikant zijn. Zo hoef je niet bang te zijn voor nepmedicijnen met andere bijwerkingen dan in de originele bijsluiter vermeld worden. De producten worden bovendien in de originele doos met bijsluiter en/of gebruiksaanwijzing (indien van toepassing) geleverd, zodat je alle benodigde informatie bij de levering hebt.

Hoe betaal ik mijn medicijnen online?

Wie medicijnen bestelt via Medicijn Kopen, doet dit bij gerenommeerde aanbieders. Deze aanbieders beschikken over de modernste betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards en zelfs diverse e-wallets (denk bijvoorbeeld aan PayPal). Je kunt dus snel en eenvoudig je medicijnen afrekenen bij onze aangesloten aanbieders.

Als ik medicijnen online bestel, hoe worden ze dan geleverd?

Veel mensen die online medicijnen bestellen, hechten waarde aan een discrete levering. Onze aanbieders begrijpen dit heel goed. Alle bestelde producten worden in hun originele verpakking met bijsluiter en/of gebruiksaanwijzing (indien van toepassing) geleverd. Om deze verpakkingen wordt in een discrete en onherkenbare verpakking gedaan, zodat alleen jij weet wat er in de verpakking zit. Je kunt dus gerust een bestelling thuis laten afleveren als je er met andere mensen woont, of een bestelling laten leveren bij een ophaalpunt.

Hoe moet ik de bijsluiter lezen?

Als je medicijnen hebt besteld, is het belangrijk om te weten wat je hiermee wel en niet kunt doen. Je zult al veel informatie krijgen van de arts, maar het is beter om je daarnaast verder te informeren. Hierboven hebben we al besproken dat je de bijsluiter goed moet lezen. Deze bijsluiter bestaat echter uit flink wat informatie en moeilijke woorden. Hier wat tips over waar je op moet letten bij het lezen van de bijsluiter.

Informatie over het gebruik

Je zult over het algemeen medicijnen bestellen die oraal (via de mond) ingenomen moeten worden. In de bijsluiter vind je meer informatie over hoe je dit het beste kunt doen. Vaak zal erbij staan dat het beter is om een tablet of capsule met wat water in te nemen. Let ook op of er wordt aangeraden of geïnstrueerd om het middel tijdens of na het eten in te nemen. Dit kan helpen met het verminderen van bijwerkingen en het kan de opname van het medicijn verbeteren.

Ook als je geen pil of tablet, maar bijvoorbeeld een zetpil, zalf of injectie hebt, kan de bijsluiter nuttige informatie over het gebruik bevatten. Ga je medicijnen bestellen zonder recept? Dan zorgen onze aangesloten apotheken dat de bijsluiter wordt meegeleverd.

Dosis

De arts zal bij het online medicijnen bestellen je situatie beoordelen en een bepaalde dosis voorschrijven. Dit kan uitgedrukt worden in een aantal tabletten of andere hoeveelheid (afhankelijk van het medicijn). In de bijsluiter staat bij de dosis of dosering ook hoeveel je maximaal van een medicijn mag hebben per 24 uur. Overschrijd deze maximale dosis nooit! Mocht je na een tijdje gewend raken aan een medicijn en daardoor minder effect ervaren van een middel, overleg dan met de arts wat te doen. Het overschrijden van de maximale voorgeschreven dosis kan ernstige en in sommige gevallen zelfs dodelijke gevolgen hebben. Zorg dus dat je weet wat deze maximale dosis is en houd je eraan.

Contra-indicaties

In de bijsluiter van het bestelde medicijn vind je ook een stuk over contra-indicaties of tegenindicaties. Hoewel dit een moeilijke term is, is het een heel belangrijk gedeelte van de bijsluiter! In dit gedeelte zie je namelijk in welke combinaties met andere geneesmiddelen je het bestelde medicijn niet mag gebruiken. Het gebruik van sommige geneesmiddelen in combinatie met andere medicijnen kan leiden tot ernstige aandoeningen, bloedingen en falen van organen. Mocht je een medicijn besteld hebben en in de contra-indicaties lezen dat dit geneesmiddel niet samengaat met een middel dat je al gebruikt, neem dan contact op met de arts.

In dit gedeelte zie je ook of het medicijn in bepaalde medische situaties niet gebruikt mag worden. Sommige medicijnen mag je bijvoorbeeld niet gebruiken als je een bepaalde aandoening hebt. Heb je een aandoening die in de contra-indicaties genoemd wordt, neem dan contact op met de arts en kijk of je misschien een ander middel moet gebruiken.

Andere beperkingen

Naast een wisselwerking met andere medicijnen of een effect op bepaalde aandoeningen, zijn er nog andere mogelijke beperkingen voor sommige geneesmiddelen. De beperkingen staan hieronder beschreven.

Zwangerschap en borstvoeding

Sommige middelen mag je niet gebruiken tijdens (het laatste deel van) de zwangerschap, omdat deze de ongeboren baby schade kunnen toebrengen. Ook kunnen sommige stoffen terechtkomen in de moedermelk en zo het kind schade toebrengen. Kijk daarom goed of hier iets over in de bijsluiter vermeld staat als je zwanger bent of wilt worden, of als je borstvoeding geeft.

Autorijden en machines bedienen

Vooral pijnstillers en middelen tegen psychische klachten kunnen nog wel eens duizelingen veroorzaken. Als het vermogen om auto te rijden of machines te bedienen wordt verminderd door een geneesmiddel, staat dit in de bijsluiter vermeld.

Alcohol

Overmatig gebruik van alcohol is altijd schadelijk voor de gezondheid. In het geval van sommige geneesmiddelen kan het gevaar echter nog groter zijn. Alcohol kan van sommige middelen het effect verzwakken of juist zorgen voor hevigere bijwerkingen. Let dus goed op wat hierover in de bijsluiter vermeld wordt.

Voedsel

Van grapefruits en melk is bekend dat ze met sommige middelen niet samengaan. Zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen van etenswaren en dranken die je niet mag gebruiken in combinatie met bepaalde middelen. Ook hierover vind je informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Een ander deel dat je niet moet overslaan, is het gedeelte waarin de bijwerkingen genoemd worden. Dit zijn klachten die mensen hebben ervaren bij het innemen van het medicijn. De fabrikant is verplicht alle genoemde bijwerkingen te vermelden in de bijsluiter. Dit betekent dat er veel genoemde bijwerkingen tussen staan, maar ook bijwerkingen die zeer zelden (bijvoorbeeld in 1 op de 1000 gevallen) worden ervaren. Over het algemeen zijn de bijwerkingen van een medicijn licht en tijdelijk van aard. Mocht je hevige bijwerkingen ervaren of houden de bijwerkingen lange tijd aan? Neem dan contact op met de arts en bespreek je klachten. Zo kan de arts zoeken naar een oplossing.

Lees ook onze ervaringen met aanbieders

Je kunt online medicijnen bestellen zonder recept bij verschillende aanbieders. Maar welke aanbieder kun je het beste kiezen en waarom? Lees onze:

Positieve ervaringen

Negatieve ervaringen


13 Reacties

Adri V.

August 1, 2016 at 10:12 am

Twee weken geleden had ik onbeschermde sex in Brazilie. Binnen enkele dagen had ik een drukkend gevoel aan de voorkant van de onderbuik en lichte pijn in de linker bijbal. Vervolgens na enkele dagen tintelende huid, vingers en jeuk op diverse plaatsen van het lichaam (echter niet rond de vaak hiervoor aangehaalde anus). Ik kan dit niet plaatsen bij de vele beschrijvingen die ik heb gezien van soa’s (neemt iedereen teksten van elkaar over?). In het verleden heb ik deze verschijnselen ook enkele keren gehad en in mijn herinnering gingen de klachten over na toepassing van een antibioticakuur.
Ik wil niet mijn nieuwe partner besmetten. Ook heb ik schaamte om opnieuw naar de huisarts te gaan.
Kunt u mij een effectief breed spectrum antibioticum leveren? Hoeveel dagen na het begin van de kuur kan ik dan weer sex hebben met mijn partner?

  admin

  August 1, 2016 at 2:26 pm

  Beste Adri, graag zou ik u verder helpen, maar in uw geval kan ik u niet anders aanraden dan naar de arts of anoniem naar de GGD te gaan. Gezien het feit dat u in geen enkele beschrijving uw eigen ziektebeeld herkent, is dit de enige veilige oplossing. Zomaar medicijnen nemen kan meer schade aan het lichaam doen. Ik snap dat het niet de prettigste manier is, maar het is wel de enige manier als u uw gezondheid de hoogste prioriteit geeft. Sterkte en beterschap!

Peter

November 9, 2016 at 9:58 am

Hallo,

Wat zijn bij u de verzendkosten van bijv. Omeprazol 40 mg?
Ik kan het niet op de site vinden en wil graag een zo volledig mogelijke berekening van de totaalprijs kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Peter

  admin

  November 11, 2016 at 9:16 pm

  Hallo,

  Deze kunt u bij de aanbieder zelf terugvinden. Wij zijn slechts de tussenpersoon.

  Met vriendelijke groet,

  Medicijn Kopen

Fouad

January 20, 2017 at 9:16 pm

Hallo,

Kunnen jullie toevallig Clonazepam of Rivotril leveren?

  admin

  January 20, 2017 at 10:29 pm

  Dag Fouad,
  Helaas, deze medicijnen kunnen wij niet leveren. Succes met je zoektocht!

Marianne Scheltinga Koopman

August 8, 2017 at 6:56 pm

Op 2 augustus heb ik medicijnen besteld en betaald Bestelling #2283.Wanneer worden die geleverd?

  admin

  August 10, 2017 at 3:19 pm

  Beste mevrouw Scheltinga Koopman, waar heeft u deze besteld? Wij zijn geen leverancier, dus u kunt ze niet bij ons besteld hebben.

anthonis

September 2, 2017 at 4:46 pm

heb 200 EURO OPGESTUURD ENKELE MALEN GEMAILD NIET ONTVANGEN ZEGGEN ZE HAD HET WEL IN HET POSTKANTOOR AFGEGEVEN ZE ZIJN NIET WAT ZE ZEGGEN

  admin

  September 3, 2017 at 7:53 am

  Dag anthonis, om welke aanbieder ging het? Dit is een algemene pagina. We horen het graag, zodat we andere mensen kunnen waarschuwen voor de aanbieder waar u het over heeft.

Aaldert Dijkstra

September 22, 2017 at 11:34 am

Hallo ik heb gisteren een bestelling gedaan rohypnol 90 euro
maar ik heb geen email bevestiging ontvangen.
ik heb wel een print screen gemaakt order nummer 2837
graag een reactie hor over waarom geen email bevesting heb.
Gr A.Dijkstra

  admin

  September 22, 2017 at 12:38 pm

  Beste Aaldert Dijkstra,
  Waar heeft u deze bestelling gedaan? Wij nemen zelf geen bestellingen op en leveren geen medicijnen uit. Wellicht kunnen wij u doorzetten naar de juiste aanbieder.
  Met vriendelijke groet

Melissa

October 27, 2017 at 3:01 pm

Ik ben bang opgelicht te zijn door zowel apotheker247.com als zowel benzokopen.com. Bij de eerste bovengenoemde aanbieder eerder besteld en altijd geleverd gekregen. Op mijn laatste bestelling wacht ik al een week, na meerdere malen navraag te hebben gedaan kreeg ik 1 email terug met daarin ‘we gaan het voor u uitzoeken’. Gisteren en eergisteren een mail gestuurd dat er wederom niks bij de post zat: geen reactie. Ze vermelden op hun website dat ze beschikken over trackingnummers maar deze niet uitgeven vanwege ‘veiligheidsredenen’. Raar, want zodra de bestelling aankomt kan ik alsnog dit trackingnummer zien. Maargoed, toen maar een bestelling geplaatst bij benzokopen. Ook hier eerder prima ervaringen mee gehad. En ineens viel me op dat beide websites exact dezelfde tekst in hun bevestigingsemail hanteren. Hierover een mail gestuurd en vermeld dat ik nu helemaal zenuwachtig ben want als ze kampen met leveringsproblemen ben ik dus €100 kwijt. Heel fijn. Het liefst stuur ik een email waarin ik laat blijken dat ik echt pissig ben nu en dat het traceren van mijn pakket voor hun appeltje-eitje moet zijn, maarja. Dan krijg ik vast helemaal geen reactie, en in het ergste geval sturen ze uit pestigheid helemaal niks meer op. Ze weten heus wel dat de consument toch niks kan doen.

Laat een reactie achter