Medicijnen zonder recept

Medicijnen zonder recept bestellen: selecteer op toepassing

Medicijnen zonder recept bestellen kan tegenwoordig eenvoudig online. Onder begeleiding van een geregistreerde arts kun je online het juiste geneesmiddel zoeken, bestellen en afrekenen. Bestel je tijdens kantooruren? Dan heb je het vaak al de volgende dag in huis. Selecteer voor welke aandoening je medicijnen zonder recept zoekt.

Toepassingen voor medicijnen zonder recept

Hieronder vind je op alfabetische volgorde de toepassingen waarvoor wij medicijnen aanbieden. Voor de volledigheid raden we je aan ook de zoekfunctie in de site te gebruiken als je een bepaald medicijn niet kunt vinden. Of bekijk ons volledige overzicht van medicijnen op alfabetische volgorde.

Volledig overzicht van alle medicijnen? Ga dan direct naar medicijnen bestellen

medicijnen zonder recept kopen

A

B

C

D

Diabetes medicijnen

E

Erectie medicijnen

G

H

K

Klaarkom remmers

M

N

Narcolepsie

P

S

 

W

Wormenkuur

Z

Zwangerschapstest

Medicijnen zonder recept bestellen: 4 stappen

Wanneer je medicijnen zonder recept online bestelt, volg je hiervoor 4 stappen. Deze stappen heb je vrij snel doorlopen, en zorgen ervoor dat een online arts kan bepalen of het medicijn geschikt is voor je. Als je klaar bent met deze stappen, kan het medicijn worden opgestuurd en heb je het vaak al de volgende dag in huis. Lees hieronder meer over het bestelproces.

medicijnen zonder recept bestellen

Stap 1: kies je medicijn

Eerst vul je in welke medicijnen zonder recept zoekt. Je kunt ook bij onze partnerapotheken kiezen op zowel naam van het medicijn als aandoening. Ook kun je ervoor kiezen om eerst bij ons het juiste medicijn te selecteren, zodat wij je naar de goedkoopste apotheek sturen waar je deze originele medicijnen zonder recept kunt bestellen.

Stap 2: vul de vragenlijst in

Omdat de medicijnen receptplichtig zijn en jij zonder recept bij de online apotheek komt, zal een online dokter jouw aanvraag bekijken en goedkeuren. Dit is altijd een geregistreerde, officiële arts. Vul de vragenlijst volledig en naar waarheid in, zodat de arts goed kan bepalen of jij de medicijnen zonder recept kunt bestellen.

Stap 3: rond de bestelling af

Als de arts de bestelling heeft goedgekeurd, kun je de bestelling afronden. Je betaalt met de methode van jouw keuze, zoals iDEAL of een creditcard. Als de betaling is voltooid, wordt het medicijn opgestuurd.

Stap 4: neem het medicijn in ontvangst

Heb je op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vóór 17.00 uur besteld? Dan wordt het medicijn de volgende dag nog afgeleverd. Geen zorgen dat eventuele nieuwsgierige huisgenoten zien wat je besteld hebt: de medicijnen komen in een onherkenbare, discrete verpakking.

Direct naar de apotheek?

Je kunt ook direct je medicijnen bestellen bij de apotheek. Klik op de links hieronder om naar de aanbieder van jouw keuze te gaan:

Bestel bij het servicepunt voor EU-geregistreerde apotheken >>

Bestel bij een gecertificeerde Britse apotheek >>

 


1 Reactie

Bertus

January 3, 2018 at 4:28 pm

Vaak besteld via deze apotheken en altijd gekregen altijd topservice!

Laat een reactie achter