Metoprolol

Metoprolol kopen

Metoprolol kopen? Bestel zonder recept online

Metoprolol is een medicijn dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Lees meer over deze zogenaamde selectieve bètablokker voordat je besluit om Metoprolol te kopen.

Laagste prijs:

Aanbieder Prijs Beoordeling Opmerkingen Betalen
Direct kopen
dokteronline v.a. €51,20 Originele merkmedicijn iDEAL, creditcard button-bestel1

Wat is Metoprolol?

Zoals hierboven te lezen is, is Metoprolol een selectieve bètablokker. Het middel wordt toegepast bij verschillende aandoeningen die met het hart te maken hebben. Denk hierbij aan hartritmestoornissen, Angina pectoris, hartfalen en een hartinfarct. Daarnaast kan het medicijn uitkomst bieden bij migraine en bepaalde symptomen als gevolg van een te snel werkende schildklier.

Hoe werkt het?

Metoprolol helpt de bloedvaten uit te zetten. Daardoor worden de bloedvaten wijder, met als gevolg dat de doorstroming van het bloed beter is. Hierdoor hoeft het hart minder hard te pompen. De bloeddruk verlaagt, het hart heeft minder zuurstof nodig en de hartslag neemt af.

Hoe gebruik je het?

Metoprolol kun je kopen in tabletvorm. Deze tabletten moeten altijd op een vast tijdstip worden ingenomen, meestal voor, na of tijdens een maaltijd. Slik de tablet door zonder erop te kauwen. Doe dit altijd met voldoende water. Mocht je een dosis vergeten, dan kun je deze later innemen, tenzij je alweer de volgende dosis moet nemen. Neem nooit een dubbele dosis. Denk er ook aan dat ineens stoppen met dit middel voor bijwerkingen kan zorgen. Als u wilt stoppen met het gebruik van Metoprolol, bouw het dan langzaam af.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Metoprolol?

Het gebruik van Metoprolol kan diverse bijwerkingen met zich meebrengen. Over het algemeen ervaar je deze bijwerkingen tijdelijk, en zijn de klachten licht van aard. Als het lichaam eenmaal gewend is aan het medicijn en de lagere bloeddruk, verdwijnen de klachten meestal. Klachten die je kunt ervaren, zijn:

  • Duizeligheid;
  • vermoeidheid;
  • spijsverteringsklachten als diarree, misselijkheid of verstopping;
  • koude handen en voeten, en
  • hoofdpijn.

Let op: als de klachten aanhouden, raadpleeg dan een arts. Lees altijd de bijsluiter volledig voordat je begint met het gebruik van een medicijn.

Wanneer moet je Metoprolol niet gebruiken?

Sommige mensen wordt afgeraden Metoprolol te gebruiken. Gebruik dit geneesmiddel niet als je:

  • Overgevoelig bent voor de werkzame stof of een hulpstof in de tablet;
  • lijdt aan een van de volgende aandoeningen: metabole arcidose, longaandoeningen, hartaandoeningen, een tumor in het bijniermerg of een ernstige ziekte, of
  • bepaalde calciumblokkers of bloedsuikerverlagers slikt.

Raadpleeg de arts voor alternatieve mogelijkheden als je onder een van deze categorieën valt. Verstrek altijd zo volledig mogelijke informatie aan de arts.

Hoe kan ik Metoprolol kopen (online bestellen)?

Je kunt Metoprolol kopen bij Dokter Online. Deze aanbieder levert het originele merkmedicijn in een discrete verpakking bij je thuis af. Je betaalt veilig en snel met iDEAL.

Metoprolol online kopen zonder recept
Dokteronline paypal_ideal
50 mg (28 tabl.) €51,20
50 mg (56 tabl.) €79,50
100 mg (28 tabl.) €53,20
100 mg (56 tabl.) €81,50

1 Comment

Ilja

January 27, 2017 at 12:23 pm

Dit werkt bij mij zeer effectief, mijn hartslag gaat zelfs met lage dosis van ruim 120 naar in de 80. In het begin had ik wel last van lichte bijwerkingen (droge mond, vermoeidheid, druk op de borst), maar dat was na enkele weken helemaal weg. Nu gaat het goed.

Leave a Reply