Migraine medicijnen

Migraine medicijnen kopen? Bestel zonder recept online

Hieronder kun je migraine medicijnen kopen zonder recept.

atenolol kopen bestellen zonder recept
Atenolol + Consult + Service fee v.a. €48,20
diclofenac kopen bestellen zonder recept
Diclofenac + Consult + Service fee €52,20
Domperidon kopen bestellen zonder recept
Domperidon + Consult + Service fee v.a. €46,75
Imigran neusspray kopen bestellen zonder recept
Imigran + Consult + Service fee v.a. €62,00
rizatriptan maxalt kopen bestellen zonder recept
Maxalt + Consult + Service fee v.a. €84,00
metoclopramide kopen bestellen zonder recept
Metoclopramide + Consult + Service fee v.a. €48,70
Metoprolol kopen bestellen zonder recept
Metoprolol + Consult + Service fee v.a. €51,20
propranolol kopen bestellen zonder recept
Propranolol + Consult + Service fee v.a. €51,20
sumatriptan kopen bestellen zonder recept
Sumatriptan + Consult + Service fee v.a. €51,20

Advies van de arts nodig?

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? De arts kan op basis van jouw persoonlijke situatie beoordelen welke migraine medicijnen je het beste kunt kopen.

Vraag het de online arts >>

Meer informatie

Migraine medicijnen kunnen het verschil maken tussen uren of zelfs dagen uit de running zijn en gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden alsof er niets gebeurd is. Migraine treft veel mensen – naar schatting 1 op de 3 vrouwen en 13 procent van de mannen krijgt ermee te maken. Als jij tot die groep behoort, doe er dan wat aan. Zorg dat deze aandoening niet je leven beheerst. Lees hieronder meer.

Direct bestellen?

Wil je direct migraine medicijnen bestellen? Ontdek het volledige overzicht.

Beschikbare migraine medicijnen

Er zijn zeer veel verschillende medicijnen om een aanval te lijf te gaan. Hieronder noemen we enkele van de meest gebruikte middelen die je op recept kunt verkrijgen.

migraine medicijnen kopen

Tegen de hoofdpijn

De hoofdpijn en andere pijnen die komen kijken bij migraine zijn met medicijnen van de drogist te verhelpen. Niet bij iedereen zal paracetamol of ibuprofen echter effect sorteren. Er zijn ook andere medicijnen online verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld Diclofenac kopen zonder eerst langs de huisarts te gaan.

Tegen de misselijkheid

In sommige gevallen treedt misselijkheid op tijdens een aanval van migraine. Medicijnen die hier goed tegen helpen, zijn eveneens online verkrijgbaar zonder tussenkomst van de huisarts. Na een online consult kun je deze geneesmiddelen online krijgen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld misselijkheid medicijnen als Metoclopramide en Domperidon kopen.

Om de aanval te verminderen

Er zijn ook verschillende migraine medicijnen die de aanval tegengaan. Dit doen deze middelen meestal door de bloedvaten in de hersenen te vernauwen, zodat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Je kunt bijvoorbeeld Imigran, Almogran of Sumatriptan kopen.

Een aanval voorkomen

Het aantal aanvallen kan afnemen bij gebruik van het medicijn Atenolol. hiervoor moet je het medicijn wel meerdere maanden gebruiken. In de helft van de gevallen melden gebruikers een vermindering van het aantal aanvallen. Lees hier meer over de mogelijkheden van Atenolol kopen.

Andere migraine medicijnen

In sommige gevallen wordt het geneesmiddel Metoprolol gebruikt. Ook Propranolol kan in bepaalde gevallen uitkomst bieden. Lees hier meer over de mogelijkheden van Metoprolol kopen en Propranolol kopen.

Heb je last van een aanval en wil je deze zo snel mogelijk stoppen? Vaak werkt Sumatriptan of Rizatriptan beter en langduriger dan pijnstillers. Lees hier meer over Sumatriptan kopen. Hier kun je Maxalt met Rizatriptan kopen. Er is ook een neusspray met als actief bestanddeel Sumatriptan. Liever een neusspray? Dan moet je Imigran kopen.

Let op: de verschillende migraine medicijnen die hier beschreven worden, zijn online verkrijgbaar. Lees voor het gebruik van deze middelen altijd volledig de bijsluiter. Zorg dat je goed op de hoogte bent van eventuele bijwerkingen en contra-indicaties. Twijfel je of een medicijn geschikt is voor jou? Vraag het na bij je arts of apotheek. Neem geen onnodig risico.


1 Reactie

Gerrit

February 2, 2017 at 9:59 pm

Top! Bestellen ging snel en had het ook snel in huis.

Laat een reactie achter