Minocycline (Minocin)

Minocycline (Minocin) kopen? Bestel zonder recept online

minocycline minocin kopen zonder recept
50 mg (28 tabl.) + Consult + Service fee €59,70
100 mg (28 tabl.) + Consult + Service fee €73,20

Meer informatie

Je kunt Minocycline (Minocin) kopen zonder recept tegen diverse aandoeningen. Lees hieronder meer over dit geneesmiddel.

Wat is Minocycline en waarvoor dient het?

Minocycline valt onder de zogenoemde tetracycline-antibiotica. Het is een bacteriedodend geneesmiddel. Het wordt bij verschillende soorten infecties aan de huid, luchtwegen en urineweg voorgeschreven. Ook helpt Minocin tegen verschillende geslachtsziekten, zoals gonorroe en syfilis.

minocycline kopen zonder recept

Hoe werkt dit medicijn?

De stoffen in dit medicijn remmen de voortplanting van de bacterie. Dit gebeurt, doordat de werkzame stof Minocycline de eiwitaanmaak van de bacteriën remt. waardoor de infectie uiteindelijk uitsterft.

Aanwijzingen voor gebruik

Het beste kun je Minocycline altijd op een vast moment innemen (bijvoorbeeld rond of tijdens een maaltijd). Zo vergeet je minder snel een dosering in te nemen. Neem de tablet staand of zittend met ten minste 1 glas water, zodat de tablet goed doorgeslikt wordt en niet in de slokdarm blijft hangen. Door Minocin tijdens de maaltijd te nemen, verklein je de kans op maagklachten. Hoe lang en hoe vaak je Miinocycline moet gebruiken, wordt bepaald door de arts.

Vergeten in te nemen?

Het is belangrijk dat je een vergeten dosis Minocin zo snel mogelijk inhaalt, maar niet te kort slikt op de volgende dosis. Slik je dit medicijn 1 keer per dag, dan moet er minstens 8 uur zitten voor de volgende dosis. Anders sla je de vergeten dosis over en voeg je deze toe aan het eind van de kuur. Slik je dit middel 2 keer per dag, dan moet er minstens 4 uur zitten voor de volgende dosis.

minocycline bestellen zonder recept

Kuur eerder stoppen

Het is belangrijk dat je de kuur van Minocycline helemaal afmaakt, om te voorkomen dat de infectie terugkomt. Stop alleen als je last hebt van ernstige bijwerkingen of een allergische reactie.

Bijwerkingen van Minocin

Het gebruik van Minocycline kan gepaard gaan met verschillende bijwerkingen. Over het algemeen zijn deze licht van aard en heb je er maar kort last van. Heb je hevigere of lang durende bijwerkingen? Neem dan contact op met je arts.

Mocht je last krijgen van koorts, keelpijn, blaasjes in je mond, een bloedneus of blauwe plekken die zich spontaan vormen, raadpleeg dan je arts. In zeldzame gevallen kunnen de witte bloedcellen en bloedplaatjes verminderen, met deze klachten tot gevolg. Ook kun je overgevoelig zijn voor dit medicijn, waardoor je uitslag of bulten krijgt en in sommige gevallen zwellingen en benauwdheid met duizelingen en flauwvallen. Dit komt zelden voor. Mocht het gebeuren, waarschuw onmiddellijk je arts of ga naar de Eerste Hulp.

In zeer zeldzame gevallen kun je last krijgen van minder rode bloedcellen (te merken aan een bleke huid en extreme vermoeidheid), verschillende maagdarmklachten, hoofdpijn (soms met problemen van het zicht), ontstoken slijmvlies, draaierigheid en gehoorproblemen, uitvallende haren, donkere verkleuring van mind, nagels, huid en ogen, problemen met slikken, een geïrriteerde slokdarm, pijnlijke, gezwollen of ontstoken gewrichten, tintelende of verdoofde ledematen, een schildklierontsteking, ontstekingen aan het hartzakje, problemen aan lever en alvleesklier, en irritatie van de huid (kan duiden op overgevoeligheid). Ook kun je gevoeliger worden voor zonlicht. Mijd dan de zon en UV-licht.

Meer informatie over bijwerkingen vind je in de bijsluiter. Lees deze altijd goed door voordat je begint met een Minocycline kuur.

kopen zonder recept

Waarschuwingen bij gebruik van Minocycline

Als je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van Minocin, mag je dit medicijn niet gebruiken. Ook als je lijdt aan de spierziekte myasthenia gravis, moet je extra oppassen. Je kunt hier meer last van krijgen. Jonge kinderen en mensen met een ernstige leverafwijking wordt eveneens afgeraden dit medicijn te gebruiken.

Combinatie met alcohol, voedsel of autorijden

Je kunt bij dit medicijn probleemloos alcohol drinken, alles eten en autorijden.

Zwangerschap en borstvoeding

Als je zwanger wilt worden of minder dan 15 weken zwanger bent, overleg dan met de arts. Mogelijk kun je beter een ander medicijn gebruiken. Ben je meer dan 16 weken zwanger? Dan mag je Minocycline absoluut niet gebruiken. Hiermee kun je de baby ernstige schade toebrengen. Bij het geven van borstvoeding kun je dit medicijn alleen voor een korte kuur (minder dan 3 weken) gebruiken. Moet je het langer dan 3 weken gebruiken? Overleg dan met de arts.

kopen zonder recept

Wisselwerking van Minocycline met andere geneesmiddelen

Slik je en bepaald medicijn en wil je Minocin kopen? Kijk dan eerst in de bijsluiter van het andere medicijn welke werkzame stoffen erin zitten. De volgende werkzame stoffen kunnen een wisselwerking hebben met dit medicijn: antibiotica van de penicilline-soort en cefalosporine-soort, isotretinoïne, acitretine, tretinoïne, acenocoumarol, fenprocoumon, buiktyfusvaccin-capsules (de injectie geeft geen problemen), sommige medicijnen tegen hiv, maagzuurbindende medicijnen (ook didanosinedrank), magnesium-, zink- of calciumbevattende middelen, ijzerbevattende middelen, gewone ijzermiddelen.

Hoe kan ik Minocycline (Minocin) kopen (online bestellen)?

Minocycline (Minocin) kopen zonder recept gaat eenvoudig via een van onze aangesloten apotheken. Je vult een online consultformulier in, rekent af met iDEAL of een ander betaalmiddel en krijgt het medicijn snel opgestuurd. Het wordt geleverd in een anonieme verpakking. Klik op de link hieronder om Minocycline te bestellen:

minocycline minocin kopen zonder recept

Minocycline (Minocin) kopen vanaf €59,70 >>


Laat een reactie achter