Omeprazol

Omeprazol kopen

Omeprazol kopen? Bestel zonder recept online

Omeprazol kopen kan tegenwoordig snel en discreet online. Echter is het wel zaak dat je je goed inleest voordat je overgaat tot de aankoop van dit (of enig ander) medicijn. Lees daarom eerst hieronder meer.

Laagste prijs:

Aanbieder Prijs Beoordeling Opmerkingen Betalen
Direct kopen
dokteronline v.a. €52,90 Originele merkmedicijn iDEAL, creditcard button-bestel1

Wat is Omeprazol?

Omeprazol is een medicijn dat veel wordt toegepast bij brandend maagzuur. Daarnaast kan het middel effectief zijn bij maagzweren, darmzweren en het syndroom van Zollinger-Ellison. Mocht je medicijnen slikken die schadelijk voor de maag kunnen zijn, dan wordt ook vaak Omeprazol voorgeschreven. Eerst wordt echter meestal gekeken of een maagzuurbindend middel de klachten kan verhelpen.

Hoe werkt het?

Omeprazol remt de aanmaak van maagzuur. Het wordt ook wel een protonpompremmer genoemd. Bij mensen die te veel maagsap aanmaken of last hebben van beschadigd maagslijmvlies, kunnen eerdergenoemde klachten optreden. Dankzij de maagzuurremmende werking van dit middel, nemen de klachten af. Als je Omeprazol gebruikt, voel je vaak na enkele dagen dat de klachten verminderen.

Hoe gebruik je Omeprazol?

Aangeraden wordt om dit medicijn in de ochtend (en in de avond, als u het tweemaal daags slikt) op een vast tijdstip in te nemen. Het beste is om dit voor, tijdens of na de maaltijd te doen. Je dient de capsules in hun geheel in te slikken met voldoende vloeistof. Mocht je moeite hebben de capsules in hun geheel door te slikken, dan kun je de capsules openmaken en de korrels innemen emt voldoende vloeistof. Let hierbij wel op dat je de korrels niet fijnmaalt of –kauwt, maar in hun geheel doorslikt. Zorg ook dat je alle korrels inneemt. Hoe lang je Omeprazol moet gebruiken, wordt bepaald dor de arts.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Sommige mensen ervaren bijwerkingen van Omeprazol. Vaak zijn deze bijwerkingen licht van aard en verdwijnen ze wanneer het lichaam eenmaal gewend is aan het medicijn. Bijwerkingen die genoemd worden, zijn:

  • Maagdarmklachten, zoals winderigheid, misselijkheid, diarree, verstopping en buikpijn
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Slaperigheid

Wanneer moet je Omeprazol niet gebruiken?

Niet iedereen kan dit geneesmiddel zomaar gebruiken. Gebruik het niet als u:

  • Overgevoelig bent voor Omeprazol of andere protonpompremmers
  • Overgevoelig bent voor een van de andere stoffen in het medicijn
  • Een geneesmiddel gebruikt dat de stof nelfinavir bevat

N.B.: bovenstaande lijst van bijwerkingen en waarschuwingen kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Omeprazol, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

Hoe kan ik Omeprazol kopen (online bestellen)?

U kunt Omeprazol kopen bij Dokter Online, een gerenommeerde online aanbieder van medicijnen. Hier bent u verzekerd van het officiële merkmedicijn. Het wordt snel, veilig en discreet thuisbezorgd.

Omeprazol online kopen zonder recept
Dokteronline paypal_ideal
10 mg (28 caps.) €52,90
20 mg (28 caps.) €54,50
40 mg (28 caps.) €57,20

1 Comment

Van Tongeren

July 15, 2016 at 11:45 am

Voor mijn hernia kreeg ik Dicolofenac en later Tramadol. Hierbij moesten deze maagbeschermers gebruikt worden. Ik heb zelf geen maagklachten of bijwerkingen gehad hiervan.

Leave a Reply