Omeprazol

Omeprazol kopen? Bestel zonder recept online

Omeprazol kopen zonder recept kan via deze pagina. Bestel nu of lees meer

omeprazol kopen bestellen zonder recept
Omeprazol + Consult + Service fee €47,75

Advies nodig?

Wil je weten of je dit medicijn of een ander medicijn nodig hebt? Je vindt een overzicht van maagzuurmedicijnen plus de mogelijkheid voor een online artsconsult op onze pagina over maagzuur medicijnen kopen.

Omeprazol kopen zonder recept: meer info

Omeprazol kopen kan tegenwoordig snel en discreet online. Je doet dit bij een bij ons aangesloten apotheek. Deze apotheek levert uitsluitend het originele medicijn. Echter is het wel zaak dat je je goed inleest voordat je overgaat tot de aankoop van dit (of enig ander) medicijn. Lees daarom eerst hieronder meer.

Wat is Omeprazol?

Omeprazol is een medicijn dat veel wordt toegepast bij brandend maagzuur. Daarnaast kan het middel effectief zijn bij maagzweren, darmzweren en het syndroom van Zollinger-Ellison. Mocht je medicijnen slikken die schadelijk voor de maag kunnen zijn, dan wordt dit middel ook vaak voorgeschreven. Eerst wordt echter in dat geval meestal gekeken of een maagzuurbindend middel de klachten kan verhelpen. Is dit niet het geval, dan biedt dit medicijn vaak uitkomst.

omeprazol kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Omeprazol remt de aanmaak van maagzuur. Het wordt ook wel een protonpompremmer genoemd. Bij mensen die te veel maagsap aanmaken of last hebben van beschadigd maagslijmvlies, kunnen eerdergenoemde klachten optreden. Dankzij de maagzuurremmende werking van dit middel, nemen de klachten af. Als je dit medicijn gebruikt, voel je vaak na enkele dagen dat de klachten verminderen.

Hoe gebruik je dit medicijn?

Aangeraden wordt om dit medicijn in de ochtend (en in de avond, als u het tweemaal daags slikt) op een vast tijdstip in te nemen. Het beste is om dit voor, tijdens of na de maaltijd te doen. Je dient de capsules in hun geheel in te slikken met voldoende vloeistof. Mocht je moeite hebben de capsules in hun geheel door te slikken, dan kun je de capsules openmaken en de korrels innemen met voldoende vloeistof. Let hierbij wel op dat je de korrels niet fijnmaalt of –kauwt, maar in hun geheel doorslikt. Zorg ook dat je alle korrels inneemt, om zeker te weten dat het medicijn zijn maximale effect bereikt. Hoe lang je Omeprazol moet gebruiken, wordt bepaald door de arts.

omeprazol bestellen zonder recept

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Sommige mensen ervaren bijwerkingen van Omeprazol. Vaak zijn deze bijwerkingen licht van aard en verdwijnen ze wanneer het lichaam eenmaal gewend is aan het medicijn. Bijwerkingen die genoemd worden, zijn:

  • Maagdarmklachten, zoals winderigheid, misselijkheid, diarree, verstopping en buikpijn
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Slaperigheid

Lees voor een volledig overzicht van alle bijwerkingen, de frequentie waarin ze voorkomen, en wat je moet doen bij bepaalde bijwerkingen de bijsluiter. Ervaar je hevige of langdurige bijwerkingen? Raadpleeg dan de arts.

kopen zonder recept

Wanneer moet ik dit medicijn niet gebruiken?

Niet iedereen kan dit geneesmiddel zomaar gebruiken. Gebruik het niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Omeprazol of andere protonpompremmers
  • Overgevoelig bent voor een van de andere stoffen in het medicijn
  • Een geneesmiddel gebruikt dat de stof nelfinavir bevat

N.B.: bovenstaande lijst van bijwerkingen en waarschuwingen kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn. Kijk hierin goed wat de bijwerkingen en contra-indicaties van het medicijn zijn, en of je dit geneesmiddel zonder problemen kunt innemen.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Omeprazol, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik. Dit doe je in het online consultformulier dat direct na het plaatsen van je bestelling te zien is.

kopen zonder recept

Waar kan ik Omeprazol kopen zonder recept?

Je kunt Omeprazol kopen zonder recept bij onze aangesloten online apotheken. Dit zijn betrouwbare online aanbieders van medicijnen. Hier ben je verzekerd van het officiële merkmedicijn. Het wordt snel, veilig en discreet thuisbezorgd.

omeprazol kopen bestellen zonder recept

Omeprazol kopen vanaf €47,75 >>


1 Reactie

Van Tongeren

July 15, 2016 at 11:45 am

Voor mijn hernia kreeg ik Dicolofenac en later Tramadol. Hierbij moesten deze maagbeschermers gebruikt worden. Ik heb zelf geen maagklachten of bijwerkingen gehad hiervan.

Laat een reactie achter