Pijnstillers

Pijnstillers kopen? Bestel zonder recept online

amitriptyline kopen bestellen zonder recept
Amitriptyline + Consult + Service fee v.a. €51,20
celebrex celecoxib kopen bestellen zonder recept
Celebrex + Consult + Service fee v.a. €87,00
codeine kopen bestellen zonder recept
Codeïne + consult + service fee
v.a. €53,90
diclofenac kopen bestellen zonder recept
Diclofenac + consult + service fee
v.a. €45,00
ibuprofen 600 mg kopen bestellen zonder recept
Ibuprofen 600 mg (30 tabl.) + consult + service fee
v.a. €48,20
meloxicam kopen bestellen zonder recept
Meloxicam + consult + service fee
v.a. €72,20
tramadol kopen bestellen zonder recept
Tramadol + consult + service fee
v.a. €45,00

Pijstillers kopen: meer informatie

Pijnstillers zijn er in zeer veel verschillende soorten en maten. Sommige zijn vrij verkrijgbaar, andere uitsluitend op recept. Dan zijn er ook nog verschillende Maar welke heb je nodig? Uiteraard is dat antwoord afhankelijk van de aard en ernst van de pijn. Lees hieronder meer over pijnstillers.

Vrij verkrijgbare pijnstillers

Veel pijnstillers zijn vrij verkrijgbaar. Dat betekent, dat ze zonder recept van de arts kunnen worden gekocht bij de apotheek en in sommige gevallen de drogist of zelfs supermarkt. Onder deze groep vallen onder andere paracetamol en aspirine, maar ook sommige NSAID’s (non-steroidal anti-inflammatory drugs, ontstekingsremmende medicijnen zonder steroïden), zoals ibuprofen en naproxen. Het grootste deel van de NSAID’s is echter uitsluitend op recept verkrijgbaar. De vrij verkrijgbare pijnstillers hebben voor de meeste mensen weinig tot geen bijwerkingen. Let op: ondanks dat deze medicijnen vrij verkrijgbaar zijn en bij incidentele inname over het algemeen geen tot weinig bijwerkingen geven, dienen ook vrij verkrijgbare pijnstillers met voorzichtigheid gebruikt te worden.

Zoek je vrij verkrijgbare pijnstillers? Ga dan langs je apotheek of drogist, of bestel ze bij onze aangesloten apotheek.

pijnstillers kopen zonder recept

Pijnstillers op recept

De meeste pijnstillers, zoals veel NSAID’s, COX-2-remmers en opioïden, zijn echter alleen op recept verkrijgbaar. Dit betekent, dat je alleen met tussenkomst van een arts deze middelen kunt krijgen. Je kunt ze ook online bestellen. Een online dokter zal dan naar je medische gegevens kijken en bepalen of je voor het middel in aanmerking komt. Alle medicijnen worden snel en discreet thuisbezorgd. Lees hieronder over de verschillende pijnstillers op recept.

NSAID’s en COX-2-remmers

NSAID’s zijn ontstekingsremmende pijnstillers die bepaalde eiwitten remmen en zo koorts en pijn verminderen. Sommige van deze medicijnen zijn vrij verkrijgbaar, maar het overgrote deel kan alleen op recept verkregen worden. Door de manier waarop deze middelen werken, kunnen enkele bijwerkingen ontstaan. De meest gehoorde bijwerking is maagpijn. Daarnaast vertragen sommige NSAID’s de bloedstolling en bestaat er kans dat de nierfunctie geremd wordt. Raadpleeg altijd de arts als je andere medicijnen slikt en overweegt NSAID’s te gebruiken.

COX-2-remmers vallen onder de NSAID’s. Echter, waar standaard NSAID’s zowel het COX-1 enzym als het COX-2 enzym remmen, remmen COX-2-remmers alleen het COX-2 enzym. Door deze werking wordt de kans op een maagzweer aanzienlijk verkleind. Toch zijn ook deze pijnstillers niet zonder bijwerkingen, en moet goed opgelet worden bij het gebruik ervan.

Bekende voorbeelden van NSAID’s en COX-2-remmers zijn:

Opioïden

Opioïde pijnstillers zijn uitsluitend op recept verkrijgbaar en zijn afkomstig uit opium. Deze middelen beïnvloeden de opioïdenreceptoren. Morfine en methadon zijn de bekendste geneesmiddelen uit deze groep. Dit zijn zeer sterke pijnstillers. Iets zwakker zijn middelen als codeïne, fentanyl, pethidine en tramadol.

pijnstillers bestellen zonder recept

Waarschuwingen bij pijnstillers

Hoewel zeker de pijnstillers zonder recept geen verslavende werking en vaak nauwelijks bijwerkingen vertonen, is het belangrijk om met alle hierboven genoemde middelen zorgvuldig om te gaan. Gebruik geen enkele van deze middelen dan ook langer dan 10 tot 14 dagen achtereen, tenzij nadrukkelijk voorgeschreven door de arts. Opioïde pijnstillers kunnen in een enkel geval bovendien een verslavende werking hebben, vooral als mensen de middelen preventief innemen. Mochten er verslavingsverschijnselen optreden, zoek dan direct hulp.

Pijnstillers online bestellen

Pijnstillers (ook de middelen op recept) zijn nu online verkrijgbaar. Je krijgt daarbij deskundig advies van een online arts. De middelen worden snel en discreet thuisbezorgd. Klik hier om je medicijnen te bestellen bij de online apotheek.

  • Editor Rating

  • Rated 5 stars
  • Spectacular
  • 0/5 Avg. Rating

  • Rated 0 stars0 No reviews yet!

  • Pijnstillers
  • Published on: November 6, 2017
  • Last modified: November 17, 2017

Review Summary:

Je kunt verschillende pijnstillers bestellen bij de bij ons aangesloten apotheek. Klik op de knop hieronder om direct naar de apotheek te gaan.