Pillen tegen alcohol

Pillen tegen alcohol kopen? Bestel zonder recept

Pillen tegen alcohol kopen zonder recept? Bestel hier bij een officiële apotheek:

clonidine kopen bestellen zonder recept
Clonidine + Consult + Service fee v.a. €68,00
pillen tegen alcohol kopen zonder recept campral
Campral (Acamprosaat) + Consult + Service fee €71,70
antabus disulfiram kopen bestellen zonder recept
Antabus (Disulfiram) + Consult + Service fee €164,70

Advies nodig?

Als je pillen tegen alcohol wilt kopen, is het goed om eerst advies in te winnen. Welke medicijnen heb je nodig? Vraag het aan de arts via een online behandeling. In deze behandeling vul je een vragenlijst in. Aan de hand daarvan kan de arts helpen bij het bestellen van de juiste medicatie.

Direct contact met de arts >>

Pillen tegen alcohol kopen zonder recept: meer info

Je kunt verschillende pillen tegen alcohol kopen zonder recept. Hiervoor werken wij samen met diverse geregistreerde artsen en officiële apotheken. Voordat je echter overgaat tot het bestellen van medicijnen, raden we je met klem aan je goed te verdiepen in de verschillende soorten medicijnen die er beschikbaar zijn op de markt.

pillen tegen alcohol kopen zonder recept

Wat voor soort pillen tegen alcohol zijn er?

Je kunt allerlei medicijnen kopen die je kunnen helpen bij je alcoholverslaving. Er zijn verschillende soorten pillen op de markt. Iedere pil heeft een eigen werking. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten medicijnen en wat ze doen.

Medicijnen gericht op ontwenning

Het stoppen met drinken brengt behoorlijk veel teweeg in je lichaam, zeker bij verslaving over een langere periode. Je zult bij het stoppen met gebruik van alcohol ontwenningsverschijnselen ervaren. Ook kan het idee van stoppen met drinken een spanning teweegbrengen. Deze medicijnen zijn bedoeld voor gebruik over een korte periode. Vaak gaat het hierbij om ingrijpende medicatie die allerlei bijwerkingen kan opleveren. Je kunt vermoeid, suf en slaperig worden. Daarnaast moet je deze medicijnen niet met alcohol innemen! Bepaalde combinaties van dergelijke benzodiazepinen en alcohol kunnen dodelijke gevolgen hebben. Deze medicatie is dan ook niet online te bestellen. Gebruik dit soort pillen tegen alcohol alleen in samenspraak met je eigen huisarts.

Ook Clonidine kan helpen bij het ontwennen van drank. Hoewel dit medicijn vooral bij overgangsklachten wordt gebruikt, kan het ook helpen tegen bepaalde ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met drinken. Misselijkheid, opwinding, krampen en zweetaanvallen kunnen afnemen. Als je iets zoekt omdat je door ontwenning moeilijk slaapt of last hebt van spierpijn of een hunkering naar alcohol, kun je beter een ander medicijn zoeken. Lees meer over deze pillen tegen alcohol op deze pagina.

Medicijnen die de zin in alcohol tegengaan

Over het algemeen worden deze pillen tegen alcohol voorgeschreven bij mensen die al zelf flink geminderd of helemaal gestopt zijn met drinken. Toch kunnen ze ook helpen bij het afbouwen, omdat ze de schok van het ontwennen tegengaan. Een goed voorbeeld is het hierboven te bestellen Campral. Campral zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt om te drinken, al verdwijnt de behoefte over het algemeen niet helemaal. Het medicijn kan enige tijd (tot wel 4 weken) nodig hebben om te werken. Als het aanslaat, kun je soms wel een jaar doorgaan met het gebruik. Vooral maagdarmklachten worden nog wel eens genoemd. Deze kun je ondervangen door de tabletten in te nemen tijdens of rondom de maaltijd. Er kunnen ook andere bijwerkingen optreden. Ervaar je hevige bijwerkingen van Campral? Raadpleeg dan de arts. Lees ook altijd de bijsluiter goed door voordat je begint met deze of andere pillen tegen alcohol.

pillen tegen alcohol bestellen zonder recept

Medicijnen die een reactie op alcohol triggeren

Naast bovengenoemde pillen tegen alcohol, zijn er ook nog medicijnen die je kunt kopen die voor een hevige lichamelijke reactie zorgen wanneer je ze combineert met alcohol. Op deze manier dwing je jezelf om niet te drinken. De reactie kan zeer heftig zijn. Vandaar dat bij bepaalde gezondheidsproblemen (hartproblemen, epilepsie, orgaanproblemen) extra voorzichtigheid geboden is, of zelfs het medicijn wordt afgeraden. Let ook op dat je geen andere middelen inneemt of op de huid gebruikt waar alcohol in zit. Meer hierover lees je op onze pagina over Antabus (Disulfiram). Let op: je moet wel echt zelf willen stoppen met alcohol, anders hebben deze pillen geen zin. Het wordt bovendien aangeraden om het gebruik alleen onder toezicht van een arts te laten plaatsvinden.

Welke pillen tegen alcohol moet je kopen?

Wil je pillen tegen alcohol kopen? Het is moeilijk te zeggen welke medicatie het meest geschikt is voor je. Dit is persoonlijk. Je eigen huisarts kan hier goed bij helpen. Ook kun je het de online arts vragen. Het belangrijkste is dat je goede begeleiding hebt. Stoppen met drinken is niet onmogelijk, maar vaak een flinke opgave. Zorg dus dat je terecht kunt bij gelijkgestemden, bijvoorbeeld Anonieme Alcoholisten, of dat je een therapeut hebt die je begeleidt. Wil je daarnaast pillen tegen alcohol kopen?

Regel hier een online behandeling voor alcoholverslaving >>


Laat een reactie achter