Priligy (dapoxetine)

Priligy (dapoxetine) kopen? Bestel zonder recept online

Als je Priligy (dapoxetine) wilt kopen, bestel dan hieronder of lees eerst meer informatie

Priligy kopen zonder recept
30 mg (3 tabl.) + Consult + Service fee €63,00
30 mg (6 – 12 tabl.) + Consult + Service fee v.a. €100,00
60 mg (3 tabl.) + Consult + Service fee €75,00
60 mg (6 – 12 tabl.) + Consult + Service fee v.a. €120,00

Meer informatie

Priligy is een medicijn dat kan helpen tegen het veelvoorkomende probleem van vroegtijdige zaadlozing (premature ejaculatie). Studies hebben uitgewezen dat dit medicijn helpt bij het controleren van het orgasme, waardoor de geslachtsgemeenschap langer kan duren. Lees hieronder meer over dit middel en hoe je Priligy kunt kopen.

Wat is Priligy?

Ongeveer 1 op de 4 mannen lijdt aan premature ejaculatie. Dat wil zeggen, dat een kwart van de volwassen mannen regelmatig moeite heeft het orgasme te controleren, waardoor de geslachtsgemeenschap vaak minder dan 1 minuut duurt. Dankzij dit geneesmiddel kunnen mannen met deze aandoening hun orgasme beter controleren en zo langer seks hebben.

priligy kopen zonder recept

Hoe werkt het?

De werkzame stof in Priligy is dapoxetine. Deze stof valt onder de zogeheten ‘selectieve serotonine heropnameremmers’. Wat dit middel in feite doet, is zorgen dat je zenuwcellen op een andere manier informatie met elkaar uitwisselen. Hierdoor kun je betere controle over je orgasme krijgen. Zo kun je je seksleven en uiteindelijk zelfs je relatie verbeteren dankzij het gebruik van dit middel.

Hoe gebruik je dapoxetine?

Priligy wordt verstrekt in tabletvorm en is er in 2 varianten: 30 mg en 60 mg. In de regel begin je met de tabletten van 30 mg (tenzij anders voorgeschreven). Je neemt maximaal 1 tablet per dag en maximaal 3 tabletten per week. Deze neem je 1 tot 3 uur voor de seks in. Het is belangrijk om hier veel vocht bij te drinken om ernstige bijwerkingen te voorkomen. Lees ook de bijsluiter voor meer informatie over het gebruik van dit medicijn.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van dapoxetine?

Het gebruik van dapoxetine kan enkele bijwerkingen met zich meebrengen, zoals:

 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid
 • Rusteloosheid
 • Misselijkheid
 • Gevoelens van angst
 • Flauwvallen als gevolg van een verlaagde bloeddruk. Bij uitdroging kan dit eerder optreden, drink daarom voldoende water.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Priligy niet gebruiken?

Dit medicijn is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen als je:

 • Jonger dan 18 jaar bent
 • Vrouw bent
 • Snel geneigd bent flauw te vallen
 • Last hebt (gehad) van een ernstige depressie of manie
 • Overgevoelig bent voor dapoxetine of een ander bestanddeel van Priligy
 • Een hartafwijking hebt

N.B.: bovenstaande lijsten van bijwerkingen en beperkingen kunnen verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Priligy, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

Hoe kan ik Priligy kopen (online bestellen)?

Priligy (dapoxetine) kopen kan nu ook online. Er zijn diverse online apotheken die dit middel leveren. Deze betrouwbare aanbieders leveren altijd het merkmedicijn. Je krijgt het medicijn snel en discreet thuisbezorgd in een onherkenbare verpakking. Betalen kan onder andere met iDEAL.

Priligy kopen zonder recept

Priligy kopen vanaf €63,00 >>

Liever een crème?

Je kunt ook een crème gebruiken om de huid van de penis te verdoven en zo je orgasme uit te stellen. Lees meer over Emla crème.


2 Reacties

Aart

July 20, 2015 at 7:30 pm

wel heftig spul mag het niet te vaak slikken maar heb er betere resultaten mee dan met emla.

R.H.

January 3, 2017 at 11:34 am

Die 30 mg is voldoende snap niet dat mensen die 60 nemen ik heb er wel positieve resultaten mee

Laat een reactie achter