Propecia (finasteride)

Propecia (finasteride) kopen? Bestel zonder recept online

Je kunt Propecia kopen door de dosis en hoeveelheid hieronder te selecteren. Lees hier meer informatie

 

propecia finasteride kopen bestellen zonder recept
Propecia + Consult + Service fee v.a. €99,75

Propecia kopen: meer informatie

Je kunt Propecia (finasteride) online bestellen zonder recept. Dit middel, dat wordt voorgeschreven om de werking van testosteron te verminderen, is te koop bij verschillende online aanbieders. Let wel op dat je het originele merkmedicijn koopt! Lees hieronder meer over de werking van dit geneesmiddel en Propecia kopen zonder recept.

Wat is Propecia?

Propecia is een middel dat wordt voorgeschreven bij mannen die nadelen ervaren door testosteron. Dit mannelijke geslachtshormoon is onmisbaar bij de man, maar kan ook nadelige bijwerkingen hebben. Zo kan het bij een vergrote prostaat als effect hebben, dat je vaak moet plassen. Ook kan een teveel aan testosteron kaalheid tot gevolg hebben, of bij vrouwen zorgen voor ongewenste haargroei. Je kunt Propecia dus bestellen (zonder recept) als je deze problemen ervaart.

propecia finasteride kopen zonder recept

Hoe werkt het?

De werkzame stof in Propecia is finasteride. Deze stof behoort tot de zogenaamde anti-androgenen. zorgt ervoor dat testosteron minder werking heeft op de haarzakjes in de huid en de prostaat – afhankelijk van de dosering.

Kaalheid

Wanneer je 1 mg per keer gebruikt, zal dit medicijn ervoor zorgen dat testosteron minder nadelige invloed heeft op kaalheid. Uiteindelijk ontstaat er daardoor weer haargroei op de kale plekken.

Doorstroming urine

Bij mannen met een vergrote prostaat kunnen klachten optreden, zoals vaak moeten plassen. Artsen schrijven daarom dit medicijn voor. Het verbetert de doorstroming van urine, waardoor je minder vaak naar de wc hoeft.

Ongewenste haargroei (bij vrouwen)

Als vrouw kun je eveneens last hebben van testosteron. De finasteride in dit medicijn kan er dan voor zorgen, dat je geen last meer hebt van deze overmatige haargroei. Hiervoor wordt de hogere dosering van 5 mg voorgeschreven.

Hoe gebruik je Propecia?

De dosering en duur van het gebruik zijn afhankelijk van de reden waarom je Propecia gebruikt. Over het algemeen laten de effecten van de werkzame stof finasteride zich pas na enkele maanden (meestal 3 tot 6 maanden) zien. Als je na 6 maanden nog geen verbetering merkt, overleg dan met de arts of het zinvol is om de behandeling voort te zetten.

Het wordt aangeraden dit medicijn dagelijks op een vast tijdstip in te nemen. Dit kan met of zonder voedsel, dus bijvoorbeeld voor of na het ontbijt. Zo is de kans het kleinst dat je een dosis vergeet in te nemen (daarover hieronder meer). Je slikt de tablet in zijn geheel door met wat water.

Dosis vergeten?

Voor het beste effect dien je Propecia dagelijks in te nemen. Mocht het toch een keer gebeuren dat je een dosis over hebt geslagen, kijk dan hoe lang het duurt voordat je de volgende dosis moet nemen. Duurt het nog minder dan 8 uur tot je normaal gesproken de volgende tablet neemt? Dan sla je de vergeten dosis over. Duurt het nog langer dan 8 uur voordat je de volgende dosis moet nemen? Dan kun je alsnog de vergeten dosis innemen.

propecia finasteride bestellen zonder recept

Vroegtijdig stoppen

Je kunt op elk moment met Propecia stoppen. Hiervan ondervind je geen bijwerkingen of ontwenningsverschijnselen. Bedenk wel dat de klachten waartegen je finasteride gebruikt, kunnen terugkomen. Overleg dus eerst met je arts of stoppen raadzaam is.

Welke bijwerkingen kan ik van finasteride ervaren?

Het gebruik van Propecia kan gepaard gaan met bijwerkingen. Over het algemeen gaan deze vanzelf over na enige tijd, of nadat de behandeling wordt stopgezet. Over de bijwerkingen bij vrouwen is weinig bekend. Hieronder lees je dus wat de werkzame stof finasteride voor bijwerking op mannen kan hebben.

In 1 tot 10% van de gevallen worden seksuele problemen als bijwerking gemeld. Mannen kunnen bijvoorbeeld minder zin in seks hebben of problemen met klaarkomen. Daarbij kan er minder zaadvloeistof vrijkomen. Deze problemen verdwijnen over het algemeen wanneer de behandeling voorbij is of wordt stopgezet.

In minder dan 1% van de gevallen treden de volgende bijwerkingen op:

  • Pijn of zwellingen aan de borst. Je kunt ook grotere borsten krijgen of in extreme gevallen zelfs borstkanker.
  • Pijn aan de zaadballen.
  • Onvruchtbaarheid.
  • Psychische klachten, zoals een depressief gevoel. Raadpleeg je arts als dit gebeurt.
  • Hartkloppingen. Waarschuw je arts als dit gebeurt.
  • Aandoeningen aan de lever. Als je last krijgt van een opgezwollen buik of als dat deel van het lichaam gevoelig wordt, kan dit duiden op een probleem aan de lever. Ook kan je oogwit of huid geel verkleuren. Neem direct contact op met je arts als dit gebeurt.
  • Je kunt overgevoelig zijn voor de werkzame stof finasteride. Je kunt daarbij uitslag, jeuk of bulten op de huid krijgen. Stop onmiddellijk met het gebruik als dit gebeurt. In zeer zeldzame gevallen kun je ook nog benauwd worden en zwellingen in je gezicht, mond of keel krijgen. Stop ook dan onmiddellijk met het gebruik. Waarschuw direct een arts en bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

N.B.: lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken. Hierin lees je wat de bijwerkingen zijn en in welke gevallen je het medicijn beter niet kunt gebruiken. Zorg dat je goed geïnformeerd bent.

kopen zonder recept

Wanneer mag ik Propecia niet gebruiken?

Propecia is niet voor iedereen geschikt. Zo mag je in de volgende gevallen dit middel niet gebruiken:

  • Als je overgevoelig bent voor de werkzame stof of een ander bestanddeel in de tabletten (lees meer hierover in het gedeelte over de bijwerkingen).
  • Als je zwanger bent (lees hieronder meer).
  • Als je partner zwanger is (lees hieronder meer).

Alcohol, autorijden en voeding

Je kunt alles eten en drinken bij dit medicijn. Ook kun je gewoon deelnemen aan het verkeer.

Zwangerschap en borstvoeding

Voor dit middel gelden strenge waarschuwingen in het geval van zwangerschap en borstvoeding.

Vrouwen die zwanger zijn of willen worden

Je mag Propecia absoluut niet gebruiken als je zwanger bent of wilt worden. Ook mag je er niet mee in aanraking komen, zelfs niet per ongeluk! De werkzame stof finasteride kan zeer nadelige gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de baby. Als je dit middel als vrouw gebruikt en vruchtbaar bent, zorg dan dat je de anticonceptiepil slikt om zeker te weten dat je niet zwanger wordt. Mocht de menstruatie uitblijven, controleer dan direct of je zwanger bent en stop indien nodig met het gebruik van dit medicijn (na overleg met de arts).

Mannen met een zwangere partner

Mannen die Propecia gebruiken, kunnen finasteride doorgeven via hun sperma. Gebruik je dit medicijn en is je vrouw of vriendin zwanger? Gebruik dan een condoom tijdens de seks.

Borstvoeding

Je mag dit medicijn niet gebruiken als je borstvoeding geeft. Vraag aan de arts of er een ander middel beschikbaar is waar je wel voor in aanmerking komt.

kopen zonder recept

Kan er een wisselwerking optreden tussen Propecia (finasteride) en andere medicijnen?

Over het algemeen gaat Propecia samen met andere medicijnen. Slechts in een enkel geval kan er een wisselwerking optreden tussen de werkzame stof finasteride en een ander medicijn. Dit is in het geval van sommige medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Slik je medicijnen tegen 1 van deze ziekten? Overleg dan met de arts of je dit middel zonder problemen kunt gebruiken.

Hoe kan ik Propecia kopen (online bestellen zonder recept)?

Je kunt Propecia kopen (bestellen zonder recept) bij verschillende online apotheken. Deze gerenommeerde aanbieders leveren uitsluitend het originele merkmedicijn. Je kunt eenvoudig online afrekenen met bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of creditcard. Het medicijn wordt geleverd in een anonieme, onherkenbare verpakking. Klik op de link hieronder om finasteride zonder recept te bestellen.

propecia finasteride kopen bestellen zonder recept

Propecia (finasteride) kopen vanaf €99,75 >>


Laat een reactie achter