Tramadol / Tramadolor

tramadol kopen

Tramadol kopen zonder recept is momenteel helaas niet mogelijk. Kijk voor het overzicht van beschikbare alternatieven bij onze pijnstillers.

Tramadol kopen: meer informatie

Tramadol bestellen zonder recept kan oplossing bieden bij mensen die pijn of zenuwpijn ervaren. Artsen schrijven het middel bij verschillende oorzaken voor. Zo zijn er mensen die bij zenuwpijn, pijn na een chirurgische ingreep, pijn door een verwonding of blessure, reumatische aandoeningen, migraine en clusterhoofdpijn, menstruatiepijn en pijn bij onder andere griep Tramadol bestellen zonder recept. Daarnaast kan het gebruikt worden bij artrose en in sommige gevallen bij seksuele problemen. Wil je dit middel bestellen zonder recept? Zorg dat je goed op de hoogte bent van dit medicijn en alle eigenschappen en bijwerkingen voordat je besluit om Tramadol online te kopen.

Wat is Tramadol?

Tramadol is de werkzame stof in het medicijn Tramadolor. In de volksmond wordt echter de naam van de werkzame stof meer gebruikt dan de naam van het medicijn zelf. Deze werkzame stof is een opioïde of morfineachtige pijnstiller, en dient dus met voorzichtigheid te worden gebruikt. Volgens apothekers is de pijnstiller matig tot sterk. Het middel valt in Nederland niet onder de Opiumwet. In de regel wordt Tramadol op recept voorgeschreven bij hevige pijn of zenuwpijn waar paracetamol of een ontstekingsremmende pijnstiller niet tegen werkt. Zowel tegen langdurige als plotselinge pijn kan dit middel effectief zijn. Daarnaast wordt het medicijn voorgeschreven bij artrose en seksuele stoornissen, zoals een vroegtijdige zaadlozing.

tramadol kopen zonder recept

Hoe werkt Tramadol?

Tramadol verstoort de pijnsignalen en andere signalen van de zenuwen die door het lichaam naar de hersenen worden gestuurd. Dit zorgt ervoor, dat je prikkels vanuit je zenuwen, zoals pijn of seksuele prikkels, veel minder hevig ervaart en rustiger kunt zijn. Over het algemeen werkt het middel binnen een uur (vaak al na een halfuur). De capsules blijven ongeveer 6 tot 8 uur werkzaam.

Hoe gebruik je Tramadol?

Je kunt Tramadol in het medicijn Tramadolor kopen als tablet, capsule, druppels en bruistablet. Je neemt het medicijn in met voldoende water. De druppels kun je eventueel ook op een suikerklontje druppelen, dat je vervolgens in de mond laat oplossen. Dit middel is alleen geschikt voor personen vanaf 12 jaar. Neem nooit meer dan 400 mg Tramadol in per dag en gebruik het middel niet langer dan door de arts is voorgeschreven. Bovendien wordt aangeraden om bij regelmatig gebruik van dit medicijn een vast schema aan te houden, afhankelijk van het type tablet dat je gebruikt. De exacte manier van gebruiken is daarnaast afhankelijk van de aandoening waarvoor je het middel gebruikt. Lees hieronder meer.

Pijn en zenuwpijn

De capsules verminderen pijn in de regel na ongeveer een uur. De tabletten met vertraagde werking doen er 2 tot 3 uur over voordat ze volledig werkzaam zijn. De reguliere tabletten blijven vervolgens 6 tot 8 uur werkzaam. Heb je een tablet met gereguleerde afgifte, dan kan de werking tot 12 uur aanhouden. Er is ook een zogenaamde ‘once a day’ variant. Deze kan tot 24 uur werkzaam zijn. Wordt de pijn veroorzaakt door een ontsteking? Dan kun je wellicht beter Diclofenac kopen. Overleg hiervoor met de (online) arts.

Artrose

Voor artrose geldt in principe hetzelfde als hierboven is beschreven voor pijn en zenuwpijn. Afhankelijk van de pil voel je de werking van Tramadol na 1 uur of 2 tot 3 uur, en deze blijft (wederom afhankelijk van het type medicijn) 6 tot 8 uur, 12 uur of een heel etmaal werkzaam.

Seksuele problemen

Dit medicijn wordt zeer zelden voorgeschreven bij seksuele problemen. Meestal helpt het bespreken van de problemen met je partner of een arts al heel veel. Houden de problemen daarna aan, dan wordt in de regel een serotonineheropnameremmer voorgeschreven. Het kan echter zo zijn dat je deze niet mag gebruiken. In dat geval kan de arts Tramadol voorschrijven. Je mag dit medicijn alleen innemen voordat je seks gaat hebben. Dit doe je 2 uur van tevoren.

tramadol bestellen zonder recept

Dosis vergeten?

Als je Tramadol hebt besteld om regelmatig in te nemen, kan het wel eens voorkomen dat je een dosis vergeet. Mocht dit gebeuren, neem dan alleen alsnog de vergeten dosis in als er nog voldoende tijd is tot aan de volgende dosis. Neem nooit een dubbele dosis van dit medicijn, want dit kan zeer gevaarlijk zijn voor je gezondheid. De minimale tijd tot aan de volgende dosis is afhankelijk van hoe vaak je het medicijn neemt:

 • Neem je dit middel 4 keer per dag? Neem de vergeten dosis alleen in als het 1 uur of langer duurt tot de volgende dosis.
 • Neem je dit middel 3 keer per dag? Neem de vergeten dosis alleen in als het 2 uur of langer duurt tot de volgende dosis.
 • Neem je dit middel 2 keer per dag? Neem de vergeten dosis alleen in als het 4 uur of langer duurt tot de volgende dosis.
 • Neem je dit middel 1 keer per dag? Neem de vergeten dosis alleen in als het 8 uur of langer duurt tot de volgende dosis.

Is er minder dan de hierboven beschreven tijd tot aan de volgende dosis? Sla dan voor 1 keer de vergeten dosis over en ga door met het gebruik van Tramadol zoals voorgeschreven.

De behandeling stoppen

Heb je dit middel kortstondig gebruikt, dan kun je over het algemeen de behandeling zonder problemen stoppen. Wanneer je langdurig dit middel hebt gebruikt, kan het zo zijn dat er bijwerkingen optreden als je plotseling stopt. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van maag-darmproblemen, hartkloppingen, niesbuien, een bloedneus, een onrustig gevoel, zweten, rillingen, koorts, kippenvel, gapen of verminderde eetlust. Ben je onlangs na lange tijd gestopt met het gebruik van Tramadol en ervaar je deze klachten? Raadpleeg dan je arts.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Tramadol?

Voordat je Tramadol gaat bestellen zonder recept, is het verstandig om je god in te lezen over de verschillende bijwerkingen die het medicijn kan veroorzaken. Naast de werking van het middel (het verminderen van de waarneming van zenuwprikkels door de hersenen) kent dit medicijn namelijk ook enkele bijwerkingen. Neem deze goed door voordat je het middel gebruikt. Laat je er niet door afschrikken, maar weet wat er kan gebeuren en hoe je ermee om dient te gaan.

In 10 tot 30 procent van de gevallen melden gebruikers de volgende bijwerkingen:

 • Een suf, slaperig of draaierig gevoel. Ook kan het zijn dat je reactievermogen afneemt. Kijk daarom uit en vermijd zoveel mogelijk taken waarbij concentratie en een goed reactievermogen vereist zijn, zoals werken op hoogte, autorijden, machines besturen en toezicht houden.
 • In de eerste dagen kun je misselijk worden, soms met braken. Dit neemt na enkele dagen af. Het kan helpen om te gaan liggen als je last hebt van misselijkheid. Houdt de misselijkheid aan, neem dan contact op met je arts.

Bij 1 tot 10 procent van de gebruikers treden de volgende bijwerkingen op:

 • Verstopping van de darmen. Meestal helpt het om voldoende vocht te drinken en vezelrijk voedsel te eten. Als dat niet genoeg helpt, overleg dan met de arts of je een laxeermiddel kunt nemen.
 • Een droge mond. Drink voldoende en eet bijvoorbeeld (suikervrije) kauwgom om speekselaanmaak te stimuleren als je hier last van blijft houden. Vermijd harde en kruidige voeding en maak voedsel vochtiger met bijvoorbeeld jus of vruchtenmoes. Door een droge mond wordt de kans op gaatjes groter. Poets dus extra goed en laat desnoods je gebit vaker controleren door de tandarts als je last blijft houden van een droge mond.
 • Duizeligheid. Vooral bij snel opstaan kun je dit ervaren. Sta daarom altijd rustig op uit een stoel of bed. Vermijd autorijden en andere taken die extra concentratie vereisen. Meestal verdwijnt het duizelige gevoel na een tijdje als je gewend bent geraakt aan Tramadol. Zo niet, raadpleeg dan de arts.
 • Een reactie van overgevoeligheid. Je kunt bijvoorbeeld jeuk krijgen, of er ontstaan galbulten op de huid. Als dit gebeurt, neem dan contact op met je arts en kijk of je niet beter een ander middel kunt gebruiken.
 • Hoofdpijn en zweten. Deze reacties zijn ongevaarlijk. Heb je hier veel last van? Dan kun je de arts vragen om een oplossing.

In minder dan 1 procent van de gevallen worden ook nog onderstaande bijwerkingen gemeld. Meld het direct aan je arts als je een van deze bijwerkingen ervaart:

 • Ademhalingsproblemen. Vaak is dit alleen bij hoge doseringen. Als je al lijdt aan een luchtwegprobleem, kan dit echter sneller optreden. Ook slaap-apneu kan optreden, zeker bij mensen die hier al eerder last van hebben gehad.
 • Problemen met zicht, zoals wazig zicht.
 • Problemen met urineren. Vooral mensen die hier al problemen mee hebben, bijvoorbeeld omdat ze een vergrote prostaat hebben, kunnen hier last van krijgen. In dat geval kan het zo zijn dat Tramadol bestellen wellicht niet de beste optie is, en een alternatief moet worden gezocht.
 • Mensen met een verminderde leverwerking moeten er rekening mee houden, dat dit medicijn via de lever wordt afgevoerd. Door een lagere dosis te nemen, kan dit worden opgelost. Overleg dit met je arts.
 • De kans op een epileptische aanval neemt toe als je al last hebt van epilepsie en dit medicijn gebruikt.
 • Verschillende psychische problemen, waaronder depressie, slaapproblemen en een verward gevoel.
 • Mensen die lijden aan het Brugada-syndroom kunnen hartproblemen ervaren. Over het algemeen kun je daarom beter niet Tramadol bestellen. Is er echt geen alternatief medicijn mogelijk? Zorg dan dat je arts het gebruik goed in de gaten houdt.
 • Je kunt spraakproblemen ervaren.
 • Sommige mensen krijgen last van een aanhoudende hik.

Lees altijd goed de bijsluiter door voor de meest actuele lijst met alle bijwerkingen. Ervaar je andere of meer hevige klachten dan in de bijsluiter beschreven, of houden de klachten langer aan dan normaal? Neem dan contact op met je arts.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Tramadol niet gebruiken?

Tramadol is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen bij:

 • Overgevoeligheid voor één of meerdere van de bestanddelen van Tramadolor
 • Zwangerschap
 • Aandoeningen aan de lever, nieren of andere organen
 • Gebruik van genots- en geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel beïnvloeden
 • Gebruik van antidepressiva, ook al is dit gebruik inmiddels gestopt

Autorijden

Verschillende bijwerkingen van dit medicijn kunnen ervoor zorgen dat je minder goed kunt autorijden. Zie ook de lijst met bijwerkingen hierboven. Je mag daarom in ieder geval in de eerste 2 weken dat je begint met het gebruik van dit middel niet autorijden. Zijn er 2 weken voorbij en heb je nog steeds last van bijvoorbeeld duizeligheid, of voel je je suf of verward? Ook dan mag je niet autorijden. Alleen als er geen bijwerkingen meer optreden die het autorijden bemoeilijken, kun je weer achter het stuur kruipen.

Zwangerschap en borstvoeding

Het wordt afgeraden dit medicijn tijdens de zwangerschap te gebruiken. Over de gevolgen voor het (ongeboren) kind is te weinig bekend. Raadpleeg de arts om te kijken of gebruik van Tramadol nodig is. Wellicht heeft de arts een andere geneesmiddel dat ook kan helpen.

Gebruik dit geneesmiddel in ieder geval niet vlak voor de bevalling. Dit kan ervoor zorgen dat je kind last krijgt van ademhalingsproblemen. Ook kunnen bij de baby ontwenningsverschijnselen optreden, zoals genoemd onder het kopje ‘De behandeling stoppen’.

Gebruik je dit middel slechts enkele dagen, dan kan dit geen kwaad voor de borstvoeding. Bij langer gebruik kunnen er echter grote problemen optreden bij de baby en bij het toedienen van de melk. Raadpleeg dus je arts als je borstvoeding geeft en Tramadol wilt bestellen.

Alcohol en voedsel

Alcohol kun je het beste helemaal vermijden als je Tramadol gebruikt. De alcohol werkt sneller en de bijwerkingen van het medicijn kunnen heviger optreden.

Voor de voeding zijn er geen beperkingen. Je kunt dus alles eten wat je wilt. Wel is het zo, dat je van dit medicijn een droge mond kunt krijgen, waardoor de kans op gaatjes groter wordt. Vermijd in dat geval harde en sterk gekruide voeding en let op met suikerrijke voeding. Houd je gebit goed schoon.

N.B.: bovenstaande lijst kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn. Laat je niet afschrikken, maar neem de informatie goed in je op. Zo weet je wat er kan gebeuren en wat je moet doen als bepaalde bijwerkingen optreden.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Tramadol, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik.

kopen zonder recept

Hoe kan ik Tramadol kopen (bestellen zonder recept)?

Je kunt Tramadol online kopen bij een van onze aangesloten apotheken. Deze aanbieder staat bekend om het snel, veilig en discreet leveren van medicijnen op bestelling. Bestellen gaat heel eenvoudig en zonder recept van de huisarts. Eerst vul je een online consultformulier in. Daarmee krijgt de arts enige basisinformatie over je medische toestand, en kan de juiste dosering worden voorgeschreven. Kies zelf welke hoeveelheid en dosis Tramadol je wilt kopen (bestellen zonder recept):

tramadol kopen bestellen zonder recept

Tramadol kopen zonder recept is momenteel helaas niet mogelijk. Kijk voor het overzicht van beschikbare alternatieven bij onze pijnstillers.


16 Reacties

H. van Est

June 29, 2015 at 11:36 am

Ik gebruik al een half jaar Tramadol en ben er erg tevreden mee. Het is voor mijn ruma de beste pijn stiller op de markt. Ik bestel ze altijd online bij Dokteronline omdat hun snel leveren.

Vinage2000 Devogel

May 1, 2016 at 1:47 am

Ik kan mij niet inloggen .
Ik wou tramadol bestellen

  admin

  May 2, 2016 at 2:04 pm

  Beste Vinage2000 Devogel, bedankt voor uw reactie. Het lijkt me slim als u de klantenservice van Dokter Online hiervoor benadert. Zij kunnen u verder helpen. Succes ermee!

Frits Dekker

November 3, 2016 at 8:43 pm

Bij mijn hernia voorgeschreven gekregen. In het begin wel wat bijwerkingen maar het hielp voortreffelijk. Daarna geopereerd en nu geen last meer nergens van.

  Erna D.

  February 9, 2017 at 5:30 pm

  Hallo Frits Dekker, welke dosering had u? Ik heb ook een hernia en weet niet goed hoe of wat…

Esther

December 7, 2017 at 7:06 pm

Hoe worden de medicijnen bezorgd door de brieven bus….aangetekend

  admin

  December 8, 2017 at 10:44 am

  Dag Esther, bedankt voor je reactie. De bezorging is afhankelijk van een aantal factoren en wordt mede bepaald door jouw voorkeur. Het wordt altijd in een discrete verpakking verstuurd en is meestal al de volgende dag in huis. Voor de rest raad ik je aan navraag te doen bij de bij ons aangesloten apotheek.

Claudia

January 2, 2018 at 6:59 am

Dit medicijn is niet meer verkrijgbaar via dokteronline. Is er ook een andere betrouwbare aanbieder?

  admin

  January 2, 2018 at 8:13 am

  Hi Claudia, op dit moment is er geen betrouwbare aanbieder die dit medicijn aanbiedt. Er is ook goed nieuws: we hebben contact gehad met Dokteronline en waarschijnlijk is het medicijn binnenkort weer gewoon verkrijgbaar.

   Claudia

   January 2, 2018 at 1:20 pm

   Bedankt voor je snelle reactie!

   Claudia

   January 2, 2018 at 4:17 pm

   Nou heb ik zelf ook even contact gezocht met DokterOnline maar de klantenservice zegt dat er zeker niet binnen een paar weken tramadol besteld kan worden, en waarschijnlijk helemaal niet meer. Dus, misschien is er sprake van miscommunicatie?

    admin

    January 2, 2018 at 4:21 pm

    Hi Claudia, dan heb je inderdaad andere informatie gekregen dan wij. In ieder geval houden we het in de gaten en hopen we dat het alsnog goed zal komen!

     Claudia

     January 2, 2018 at 5:22 pm

     Over welke termijn hebben ze het dan met jou over gehad? Ik denk voor de meesten mensen die dit gebruiken vrij plotseling hun behandeling moeten afbouwen met alle gevolgen van dien of toch bestellen op minder betrouwbare sites.
     Heb je hier een advies in?
     Dank je wel alvast.

     admin

     January 3, 2018 at 8:04 am

     Hi Claudia, over een termijn is niet gesproken. Ik snap je probleem. Wij kunnen echter geen medisch advies geven. Hopelijk komt het medicijn alsnog weer beschikbaar.

J. rombach-johannes

January 6, 2018 at 1:56 pm

Beste lezer, adviseur,

Ik gebruik al 7 jaar Tramadol i.v.m. de ziekte van LYME. Mijn arts wil niet meewerken aan een herhaalrecept via internet/bestelling. Heeft dit misschien te maken met het “verbod” van dit opiaat op de vrije markt?

  admin

  January 6, 2018 at 2:04 pm

  Beste heer Rombach, wij kunnen hier helaas weinig over zeggen. Het enige dat wij op dit moment kunnen zeggen, is dat de levering (tijdelijk of geheel) opgeschort is, en dat het niet duidelijk is wat er nu gaat gebeuren.

Laat een reactie achter