Varenicline

Varenicline kopen? Bestel zonder recept online

varenicline kopen bestellen zonder recept
0,5 mg 11 tabl. / 1 mg 14 tabl. + Consult + Service fee €89,00
0,5 mg 56 tabl. + Consult + Service fee €154,00
1 mg 28 tabl. + Consult + Service fee €94,00
1 mg 56 tabl. + Consult + Service fee €134,00
Andere mogelijkheden + Consult + Service fee €134,00 – €315,00

Wie Varenicline wil kopen, is waarschijnlijk aan het proberen te stoppen met roken. Dankzij dit medicijn hebben al vele rokers succesvol de sigaretten voorgoed vaarwel gezegd. Toch was deze stof, die te vinden is in het medicijn Champix, niet altijd even positief in het nieuws. Recent onderzoek heeft echter aangetoond dat de negatieve geruchten onterecht zijn. Lees meer over voordat je een medicijn met de stof Varenicline wilt kopen.

Negatieve berichten

Er werd lange tijd gesuggereerd dat Varenicline het risico op hartklachten en depressies aanzienlijk zou verhogen. De stof, die de werking van nicotine nabootst om zo je drang naar een sigaret te doen afnemen, kreeg deze zwarte piet echter onterecht toegespeeld. Dat blijkt nu uit onderzoek, waarbij wetenschappers van het Maastricht UMC+ en de universiteiten van Düsseldorf, Edinburgh en Londen de koppen bij elkaar staken.

varenicline kopen zonder recept

Varenicline blijkt veilig en effectief

Voor het onderzoek werden een half jaar lang 150.000 mensen gevolgd die stopten met roken. Sommigen stopten met nicotinekauwgum, andere met nicotinepleisters en weer een groep gebruikte dit medicijn. Gedurende die 6 maanden werd gekeken in hoeverre het gebruikte middel de gezondheid beïnvloedde. Hieruit kwam naar voren, dat de kans op een hartaanval of depressie in alle groepen gelijk was. Daaruit concludeerde hoofdonderzoeker Daniel Kotz dat het middel Varenicline veilig is.

‘Bijwerkingen horen bij stoppen met roken’

De bijwerkingen die de mensen voelden, hadden niet te maken met de Varenicline, zo stelden de onderzoekers. Ze hielden verband met het stoppen met roken. Het lichaam kan hier heftig op reageren, zeker als iemand jaren gerookt heeft. Daarbij kunnen depressies en hartklachten optreden. Volgens mede-auteur Onno van Schayck schort het echter aan goede voorlichting voor mensen die willen stoppen met roken, en is dit de reden waarom veel mensen niet inzien dat de klachten verband houden met het stoppen, in plaats van met de genomen medicijnen. Het is daarom volgens hem belangrijk, dat mensen die stoppen met roken duidelijk wordt uitgelegd wat ze kunnen verwachten op zowel de korte als de lange termijn. Ook Van Schayck zegt dat het middel Varenicline veilig voorgeschreven kan worden.

Varenicline kopen?

Wil je Varenicline kopen? Je kunt dit middel vinden in het medicijn Champix. Lees hier meer over Champix ervaringen het medicijn Champix kopen.


Laat een reactie achter