121doc ervaringen

121doc ervaringen

Deze 121doc ervaringen zijn voortgekomen uit een online onderzoek naar klanten van deze aanbieder op internet. We hebben hiervoor de ervaringen van verschillende klanten bekeken, om zo tot de ontdekking te komen wat zij vinden van 121doc. Denk jij erover om bij deze aanbieder een bestelling te plaatsen en wil jij weten hoe deze online aanbieder scoort? Lees dan hieronder de 121doc ervaringen.

UPDATE: levering gestaakt

121doc heeft de levering van medicijnen op de Nederlandse markt gestaakt. Als je online medicijnen wilt verkrijgen, kun je voortaan terecht bij Dokter Online of Treated.com. Lees onze:

121doc ervaringen met bestellen

Als we de 121doc ervaringen met bestellen erop naslaan, lijkt het een eenvoudig proces (net als bij andere online aanbieders). Het is een kwestie van je medicijn kiezen en het online consultformulier invullen. Doe dit altijd waarheidsgetrouw en zo zorgvuldig mogelijk om risico’s voor de gezondheid tot een minimum te beperken. Al met al is dit bestelproces een van de positieve 121doc ervaringen van klanten.

121doc ervaringen met betalen

Ook bij 121doc zijn de ervaringen met betalen positief, dankzij de mogelijkheid om met iDEAL of creditcard te betalen. Dit maakt het betalen veilig en eenvoudig. Je kunt het geld overmaken via de vertrouwde omgeving van het online bankieren met je eigen bank.

121doc ervaringen met levering

Waar de 121doc ervaringen meer verdeeld worden, is op het vlak van de levering. Zoals bij elk bedrijf, gaat dat wel eens mis. We lezen hierover overigens minder klachten dan bij EuroClinix. Wel zijn er iets meer klachten over de leveringen van 121doc dan bij Dokter Online. Al met al scoren de 121doc ervaringen met de levering een dikke voldoende.

121doc ervaringen met service

Gelukkig is de service van 121doc over het algemeen positief. Mocht er dus iets misgaan, dan is de kans groot dat je snel en goed geholpen wordt. Dat maken wij althans op uit de ervaringen die klanten met de service van 121doc hebben. Gelukkig zijn er meer positieve dan negatieve ervaringen met de klantenservice van deze aanbieder.

121doc ervaringen met prijs

De 121doc ervaringen met de prijs zijn over het algemeen hetzelfde als bij EuroClinix, omdat die prijzen gelijk zijn aan elkaar. In 9 van de 10 gevallen betaal je bij beide aanbieders hetzelfde. Dat betekent ook, dat je in minimaal 9 van de 10 gevallen goedkoper uit bent bij Dokter Online. Zelfs als je bedenkt dat de consultkosten van 121doc zijn doorberekend in de prijzen van de medicijnen.

121doc ervaringen conclusie: 3,5 sterren

De 121doc ervaringen zijn, als je ze allemaal op een rijtje zet, zeker niet slecht. Deze aanbieder scoort op veel vlakken beter dan bijvoorbeeld EuroClinix. Toch zijn de ervaringen met deze aanbieder niet goed genoeg om het te winnen van Dokter Online. Die aanbieder scoort net iets hoger op het gebied van prijs, levering en service. Lees meer over onze Dokter Online ervaring.


Laat een reactie achter