Acne medicijnen

Advies over acne medicijnen? Klik hier >>

Acne medicijnen kopen zonder recept?

Acne medicijnen (pillen en middelen voor de huid) kopen zonder recept, kan dat?  Lees hieronder meer.

Acne pillen
acne pillen tetralysal Tetralysal nodig?

acne pillen kopen co-cyprindiol cyproteronacetaat Co-cyprindiol nodig?

acne pillen kopen zonder recept diane 35 Diane-35 nodig?

acne pillen bestellen zonder recept Oxytetracycline Oxytetracycline nodig?

Acne medicijnen voor op de huid
tretinoine vitamine a zuur kopen zonder recept Acid A Vit (Tretinoïne) nodig?

acne medicijnen skinoren Skinoren nodig?

acne medicijnen kopen zineryt Zineryt nodig?

acne medicijnen kopen zonder recept duac acne gel Duac Acne Gel nodig?

acne medicijnen bestellen differin Differin nodig?

Advies nodig?

Wil je acne medicijnen kopen, maar weet je niet welke je nodig hebt? Bespreek het met de online arts. Deze officiële arts kan je adviseren in het proces.

Direct contact met de online arts >>

Acne medicijnen kopen zonder recept: lees dit

Bovenstaande acne medicijnen voor de huid en pillen om in te nemen kun je niet kopen zonder recept. Wel kun je via verschillende aanbieders een online recept krijgen en daarmee eventueel het medicijn laten leveren. Dit is een handige oplossing als je geen tijd hebt om langs de arts en/of apotheek te gaan, maar wel graag binnen 24 uur je gewenste medicatie in huis wilt hebben.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Belangrijk: lees de bijsluiter

Wanneer je acne medicijnen wilt kopen via de apotheek (ook via je eigen huisarts), lees dan altijd voor gebruik de bijsluiter aandachtig door. Hierdoor weet je precies wat er in het middel zit, waar je op moet letten bij het gebruik en wat voor mogelijke bijwerkingen er zijn. Hieronder zullen we wat informatie geven over waar je op moet letten in de bijsluiter.

acne medicijnen pillen kopen zonder recept

Het gebruik van acne medicijnen

In de bijsluiter zal staan hoe je de acne medicijnen moet gebruiken. De pillen zul je slikken met wat water. De middelen voor op de huid zul je op je huid moeten smeren. Lees goed hoe vaak je dit moet doen en houd de dosering van de arts aan. In de bijsluiter zal ook vermeld worden hoe lang je het medicijn mag gebruiken. Houd je hieraan of overleg met de arts als je deze maximale termijn dreigt te overschrijden. Vergeet je een keer je geneesmiddel in te nemen of aan te brengen? Ook hiervoor staan aanwijzingen vermeld in de bijsluiter.

Bijwerkingen van acne medicijnen voor op de huid

Acne medicijnen voor op de huid (zoals Tretinoïne, Differin of Duac acne gel) zullen voornamelijk bijwerkingen aan de huid geven, zoals roodheid, een droge huid of wat schilfering. Ook kan het jeuken of een branderig gevoel geven. Dit zijn allemaal normale bijverschijnselen. Lang niet iedereen heeft hier overigens last van. Heb je veel of langdurig last van een klacht? Laat het dan weten aan de arts. Lees ook meer over de bijwerkingen in de bijsluiter.

acne pillen medicijnen kopen zonder recept

Bijwerkingen van acne pillen

De acne pillen zullen andere bijwerkingen geven dan de medicijnen voor op de huid. Zo kunnen er bij deze middelen maagdarmklachten optreden bij het innemen. Ook kunnen vrouwen last krijgen aan borsten en tepels, en kunnen vaginale klachten optreden. Wederom gaat het hier om in de regel lichte bijverschijnselen die weinig last zullen geven. Heb je echter veel of langdurig last, raadpleeg dan de arts.

Overgevoeligheid

In elk medicijn zitten stoffen waarvoor sommige mensen overgevoelig (allergisch) zijn. Vaak geeft dit bultjes, jeuk en uitslag. In andere gevallen kunnen zwellingen en benauwdheid optreden. Dit komt echter heel weinig voor. Waarschuw in zo’n geval direct de arts en ga langs de Eerste Hulp als de klachten ernstige vormen aannemen. Ben je overgevoelig voor een van bovengenoemde middelen? Neem dat middel dan niet. Overleg met de arts welk ander middel je veilig kunt gebruiken.

acne medicijnen kopen zonder recept

Waarschuwingen bij acne medicijnen

Zowel de acne medicijnen voor de huid als de pillen die je kunt kopen op recept, kunnen een wisselwerking vertonen met andere medicijnen. Gebruik je al bepaalde geneesmiddelen? Vraag dan aan de arts of je die medicijnen tegelijkertijd met deze middelen mag gebruiken. Let ook op het gebruik in bepaalde situaties: sommige geneesmiddelen mogen tijdens de zwangerschap of borstvoeding niet of beperkt gebruikt worden. Alle informatie over deze en meer waarschuwingen vind je in de bijsluiter en kun je met de arts bespreken wanneer je acne medicijnen gaat kopen op recept.

Direct naar de aanbieder?

Wij werken alleen samen met aanbieders die originele acne medicijnen leveren via geregistreerde en gecertificeerde apotheken. De apotheken leveren alleen uit op recept. Dit recept verkrijg je via een online artsconsult, waarbij je een vragenlijst invult. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit en de juiste begeleiding. Bestel je vandaag, dan heb je jouw bestelling meestal al de volgende dag in huis. Wil je direct iets doen aan je huidaandoening?

Bekijk de acne medicijnen >>


Laat een reactie achter