Airomir

Klik hier voor Airomir >>

Airomir kopen zonder recept?

Kun je Airomir kopen zonder recept? Je leest er meer over hieronder.

airomir kopen bestellen zonder recept
Airomir nodig?

Airomir kopen zonder recept: meer info

Airomir kopen zonder recept? Volg onderstaande link. Een (online) arts kan een recept voor dit medicijn uitschrijven, waarna opdracht kan worden gegeven aan een online apotheek om het uit te leveren. Dit medicijn dat bij astma en COPD kan worden ingezet, is namelijk receptplichtig. Je kunt ook zelf bij je eigen apotheek Airomir kopen. Wij vergelijken aanbieders die je kunnen helpen met een online artsconsult. De voordeligste mogelijkheid zie je hierboven.

Klik hier voor Airomir >>

Let op: Onderstaande informatie is geen medisch advies, maar dient slechts om een idee van het medicijn te geven. Lees daarom altijd eerst de bijsluiter voordat je begint met het gebruik van een medicijn en stel vragen aan de arts als je die hebt.

Wat is Airomir?

Waarvoor kun je Airomir kopen of laten voorschrijven? Het medicijn is een middel om de luchtwegen te verwijden. Daardoor kan benauwdheid worden teruggedrongen. De stof die hier verantwoordelijk voor is, is Salbutamol. Airomir is vooral veelgebruikt onder patiënten met astmaklachten of met COPD. Door de inhalatie zal het snel werken. Dit gebeurt vaak al binnen vijf minuten na inname. Vervolgens kan het medicijn 4 tot 6 uur werkzaam zijn. Het is dan wel belangrijk dat het inhaleren op de juiste manier gebeurt voor optimaal resultaat.

airomir kopen zonder recept

Hoe gebruik ik de inhaler?

Airomir moet worden ingenomen met een inhalator. Dit betekent dat het enige oefening kan vergen om dit medicijn bij jezelf toe te dienen. Wie niet op de juiste wijze inhaleert zal het medicijn niet optimaal kunnen gebruiken. Laat daarom altijd een arts of ander medisch personeel hier voorlichting over geven. Ook is het slim om met enige regelmaat de techniek te laten toetsen. Laat bij een afspraak met de dokter nakijken of het innemen via de inhaler nog wel op de goede manier gebeurt. Het kan zo zijn dat er foutjes in gebruik in sluipen na langdurig gebruik.

airomir bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Airomir kent een aantal bijwerkingen die in ongeveer 1 tot 10 procent van de gevallen kunnen voorkomen. De meest bekende bijwerking is die van trillende handen. Soms komt dit in combinatie met hartkloppingen of een versnelde hartslag. Wanneer dit meer dan twee weken aanhoudt, wordt geadviseerd om de dokter te raadplegen. Andere klachten die kunnen voorkomen, zijn bijvoorbeeld hoesten, misselijkheid en zweetaanvallen of langdurig zweten. In sommige gevallen krijgen mensen ook met psychische klachten te maken nadat begonnen is met het gebruik van dit medicijn. Dan is de dokter raadplegen zeker noodzakelijk.

Enkele zeer zeldzame (minder dan 1 procent van de gevallen) klachten die kunnen voortkomen uit het gebruik van dit medicijn zijn bijvoorbeeld spierkramp en toename van de benauwdheid. Ook kan het gebeuren dat een gebruiker van de medicijnen sneller gaatjes in het gebit krijgt. Daarnaast is het mogelijk dat je overgevoelig bent voor de stoffen in het medicijn. Raadpleeg in dergelijke gevallen altijd de arts en zoek medische hulp als klachten zeer hevig zijn. De arts kan hierbij helpen en je eventueel een meer geschikt middel voorschrijven.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik

Je kunt Airomir niet kopen zonder recept. Deels is dit, omdat het niet voor iedereen geschikt is. Zo is het belangrijk te weten in welke gevallen overleg met de arts vooraf of het gebruik van een geheel ander middel aangeraden wordt. Lees daarom hieronder meer.

Wanneer kun je dit medicijn niet gebruiken?

Als je overgevoelig bent voor Salbutamol of een ander bestanddeel van Airomir, kun je dit medicijn niet gebruiken. Hetzelfde geldt wanneer je de aangeboren hartritmestoornis verlengd QT-interval hebt.

Airomir en het gebruik van andere medicijnen

Wie Airomir gaat inhaleren moet goed opletten hoe het zit met gebruik van andere medicijnen. In sommige gevallen kan het gebruik van twee middelen botsen. Dit gaat dan bijvoorbeeld om het gebruik van bètablokkers. Deze worden gebruikt bij allerlei hart- en vaatziekten. Ook mensen die glaucoom hebben of lijden aan migraine, kunnen hier gebruik van maken. De bètablokkers zijn in staat om de werking van de werkzame stof Salbutamol tegen te gaan. Daardoor heeft dit geneesmiddel minder of geen effect. Dit geldt overigens eveneens voor oogdruppels. Gebruik je een bètablokker? Dan is het belangrijk om de arts te raadplegen hierover.

kopen zonder recept

Waar kan ik Airomir kopen zonder recept?

Hoewel Airomir kopen zonder recept niet mogelijk is, kun je wel een online behandeling aanvragen voor dit medicijn. Een online arts kan je situatie beoordelen en vervolgens een recept uitschrijven, waarna een (online) apotheek het medicijn kan uitleveren. De voordeligste mogelijkheid voor zo’n online consult vind je via onderstaande link:

airomir kopen bestellen zonder recept

Meer info over Airomir >>


Laat een reactie achter