Allergie pillen

Advies over allergie pillen? Klik hier >>

Allergie pillen kopen zonder recept?

Kun je allergie pillen kopen zonder recept? Voor het antwoord lees je hier meer

Desloratadine kopen bestellen zonder recept Desloratadine nodig?

 allergie pillen kopen aerius Aerius nodig?

 kestine kopen bestellen zonder recept Kestine nodig?

allergie pillen kopen fexofenadine Fexofenadine nodig?

Xyzal levocetirizine kopen bestellen zonder recept Xyzal nodig?

neoclarityn allergie pillen kopen bestellen zonder recept Neoclarityn nodig?

 tavegil kopen zonder recept bestellen Tavegil nodig?

montelukast kopen bestellen zonder recept Montelukast nodig?

 mizollen kopen bestellen zonder recept allergie Mizollen nodig?

 singulair montelukast kopen bestellen zonder recept Singulair nodig?

 grazax kopen bestellen zonder recept allergie Grazax nodig?

Persoonlijk advies?

Wanneer je allergie pillen wilt kopen, maar nog niet weet welke en hoe het in zijn werk gaat, vraag dan om advies bij de online arts. Dit is een gecertificeerde arts die jou kan helpen.

Vraag het de online arts >>

Kun je allergie pillen kopen zonder recept?

We kopen alles online, dus waarom niet onze medicijnen? Tegenwoordig zijn er gecertificeerde en EU-geregistreerde apotheken die medicijnen online leveren. Kun je dan ook allergie pillen kopen zonder recept? Nee, maar je kunt wel via een recept van een online arts een apotheek opdracht geven de medicijnen te leveren. Het recept wordt via een online consult door een geregistreerde arts uitgeschreven. Je kunt zelfs met dit recept bij je eigen apotheek de allergie pillen kopen.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Welke allergie pillen kun je kopen zonder recept?

Apotheken leveren verschillende medicijnen tegen allergieën. In tabletvorm kun je bijvoorbeeld alle hierboven getoonde medicijnen op recept van de online arts krijgen Ze hebben ieder hun eigen specifieke werking. Voorbeelden van zulke medicijnen in tabletvorm zijn:

allergie pillen kopen

Andere soorten medicijnen

Er bestaan veel verschillende medicijnen die kunnen helpen bij allergieën. Veel van deze medicijnen worden via de neus (in de vorm van druppels of neusspray) ingenomen. Ook zijn er verschillende soorten oogdruppels. Tot slot is er nog de EpiPen, een injectiespuit tegen een levensbedreigende allergische reactie (anafylaxie). Lees meer over:

Wanneer spreek je van een allergie?

Je hebt last van een allergie wanneer je een overgevoelige reactie hebt op een onschadelijke stof. Zo’n reactie uit zich vaak in klachten aan neus (niezen, loopneus, jeuk), ogen (jeuk, tranen), en keel (kriebel, hoesten). Ook kunnen er ontstekingen, hoofdpijn, vermoeidheidsklachten en in ernstige gevallen zwellingen ontstaan.

allergie pillen kopen zonder recept

Wanneer kun je allergie pillen kopen?

Hoewel “kopen” misschien niet het juiste woord is, kun je de medicijnen die je hierboven ziet online via een recept verkrijgen als je ergens allergisch voor bent en de symptomen van zo’n allergische reactie wilt tegengaan. In het geval van zo’n reactie is het allereerst van belang dat je de bron van de reactie achterhaalt. Met andere woorden: waar ben je allergisch voor? Vaak kan een arts hierbij helpen. Wanneer je precies weet waar je allergisch voor bent (stof, huidschilfers van dieren, schimmels etc.), kun je hiervoor allergie pillen op recept van de arts.

Wat kun je nog meer doen?

Er zijn ook nog alternatieven als je geen allergie pillen wilt kopen op recept. Deze alternatieven behandelen we hieronder.

allergie pillen kopen bestellen zonder recept

Saneren

Allereerst kun je saneren, ofwel de allergieprikkel vermijden. Dit kan soms eenvoudig, bijvoorbeeld door contact met een bepaald dier te vermijden. In het geval van andere allergieën, zoals hooikoorts, is dat niet altijd even makkelijk. In dat geval zul je vaak toch nog medicijnen nodig hebben.

Immunotherapie

Niet veel gebruikt, maar ook mogelijk, is de immunotherapie. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid van de stof waarvoor de patiënt allergisch is toegediend. Dit kan in de vorm van tabletten of injecties. Hiermee worden niet de symptomen bestreden, maar de oorzaak van de allergie. Het nadeel van immunotherapie is wel dat het 3 tot 5 jaar duurt voordat de behandeling volbracht is, terwijl je allergie pillen snel in huis kunt hebben. Daarmee ben je dus binnen 24 tot 72 uur al van je klachten af.

Kan ik allergie pillen kopen zonder recept?

Het zou makkelijk zijn als allergie pillen kopen zonder recept tot de mogelijkheden behoorde, maar dit is niet mogelijk. Wel kun je online een recept aanvragen voor deze medicijnen. Vervolgens kun je met dat recept via een online aanbieder de medicijnen laten leveren door een EU-geregistreerde apotheek. Ook kun je met het recept naar je eigen apotheek gaan en daar allergie pillen kopen.

Meer info over allergie pillen >>

Klik hier voor een volledig overzicht van allergie medicijnen.


1 Reactie

Elly

January 4, 2018 at 8:14 am

Bestel vaak en werkt heel goed, snelle service snelle levering

Laat een reactie achter