Alzheimer medicijn

Advies nodig over alzheimer medicijn? Klik hier >>

Alzheimer medicijn kopen zonder recept?

Kun je een alzheimer medicijn kopen zonder recept? Lees hieronder meer.

ebixa alzheimer medicijn kopen zonder recept
Ebixa nodig?
alzheimer-medicijn-kopen-zonder-recept
Exelon nodig?

Advies van de arts?

Wil je graag advies over welk alzheimer medicijn en hoe dit te kopen? Vraag het aan de online arts. De arts kan je hierbij begeleiden.

Klik hier voor direct contact met de arts >>

Alzheimer medicijn kopen: waarom?

Een alzheimer medicijn kopen kan niet zonder recept. Hiervoor kan de online arts een recept uitschrijven, waarna een EU-geregistreerde apotheek het kan leveren. Een dergelijk geneesmiddel kan helpen met het verbeteren van de communicatie tussen zenuwcellen in de hersenen, waardoor geheugenfuncties verbeteren. Beide hierboven genoemde medicijnen kunnen hierbij helpen. Elk van deze middelen heeft een eigen werkzame stof. Het is daarom aan te raden om de arts om advies te vragen als je niet weet welk alzheimer medicijn je het beste kunt gebruiken.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

alzheimer medicijn kopen zonder recept

Welk alzheimer medicijn moet ik hebben?

Je kunt geen alzheimer medicijnen kopen zonder recept. Wel kun je met het recept van de online arts medicijnen online verkrijgen via een officiële apotheek, waarvan we hier 2 voorbeelden noemen: Ebixa en Exelon. Hieronder leggen we kort uit wat beide medicijnen doen en waarbij ze helpen.

Ebixa

Ebixa is een medicijn dat bij matige tot ernstige vormen van dementie door bijvoorbeeld alzheimer kan helpen. De werkzame stof in dit medicijn is Memantine, een zogeheten NMDA-blokker. Hierdoor kunnen zenuwsignalen beter worden overgedragen in de hersenen en zal de geheugenfunctie beschermd worden. Voor een goede werking is het belangrijk om dit alzheimer medicijn dagelijks op een vast moment in te nemen. In welke dosering je de tabletten neemt, zal de arts adviseren. Over het algemeen wordt de dosis in de eerste weken opgebouwd. Lees voor het gebruik de bijsluiter goed door op de bijwerkingen en eventuele contra-indicaties die bij dit geneesmiddel komen kijken. Lees meer over de mogelijkheden van Memantine kopen.

Exelon

Exelon is een alzheimer medicijn dat je kunt kopen wanneer je een milde tot matige vorm van dementie hebt, bijvoorbeeld als gevolg van alzheimer. Ook dit middel verhoogt de communicatie van zenuwcellen in de hersenen om zo het geheugen te verbeteren. Hiervoor bevat het medicijn de werkzame stof rivastigmine. Waar Ebixa in tabletvorm wordt verstrekt, kan Exelon als capsule of pleister worden geleverd. Over het algemeen wordt bij Exelon niet gewerkt met een toenemende dosis, maar kan direct de voorgeschreven dosis worden genomen. Let wel op de bijwerkingen en contra-indicaties. Deze zijn te vinden in de bijsluiter. Hier kun je meer lezen over de mogelijkheden voor Exelon (Rivastigmine) kopen.

alzheimer medicijn bestellen zonder recept

De fases van alzheimer

Voordat je een medicijn wilt kopen, is het goed om te weten hoe deze ziekte werkt en wat medicijnen hierbij kunnen betekenen. Een alzheimer medicijn kopen zou je doen om de achteruitgang door de ziekte te remmen. Je kunt de ziekte niet genezen. Deze zogenaamde progressieve aandoening verergert met de tijd en richt op den duur geleidelijk meer schade aan in de hersenen. Zodra de eerste symptomen de kop opsteken, heeft  iemand in de regel nog 8 tot 10 jaar te leven. Symptomen je vaak ziet, zijn:

  • Afnemende geheugenfuncties
  • Problemen met spraak
  • Verandering van persoonlijkheid
  • Moeilijk beslissingen kunnen nemen
  • Verward zijn
  • Een verstoord dag-/nachtritme
  • Moeite met andere lichaamsfuncties (vooral in de latere fase)

Fase 1: vroege fase

Vaak is het eerste teken van beginnende alzheimer dat iemand zich recente gebeurtenissen niet kan herinneren, zoals een gesprek. Mensen gaan zich ook wat vaker herhalen, kunnen nieuwe dingen minder snel bevatten, hebben moeite een verhaal te volgen en hebben last van een verward gevoel. Daarnaast nemen de spraakcapaciteit, beslissingsbekwaamheid en interesse in mensen en activiteiten af. In deze fase kan iemand een alzheimer medicijn kopen om de symptomen tegen te gaan.

alzheimer medicijn kopen bestellen zonder recept

Fase 2: middenfase

In de beginfase is niet altijd duidelijk dat het alzheimer betreft, dus zal niet iedereen hier direct een medicijn tegen willen kopen. Wanneer iemand in de middenfase zit, worden de symptomen duidelijker herkenbaar. Bovenstaande symptomen worden meer zichtbaar, zoals meer verwardheid. Ook zie je extremere veranderingen in het gedrag. Een patiënt is eerder boos of overstuur en kan ineens vreemd gedrag vertonen, zoals in nachtkleding de straat op gaan. Ook begint in deze fase de moeite met herkennen van gezichten. De waarneming verandert en kan er zelfs voor zorgen dat iemand gaat hallucineren. Iemand met alzheimer is eerder de tijd en/of de weg kwijt en gaat ‘s nachts uit bed omdat het dag-/nachtritme verstoord raakt. In deze fase nemen de gevaren toe; denk aan een fornuis dat door vergeetachtigheid blijft aanstaan. Iemand die in de middenfase van deze aandoening zit, heeft baat bij een medicijn, maar ook bij hulp.

Fase 3: de late fase

Als iemand in de late fase van alzheimer zit, is zelfstandig wonen niet meer mogelijk. De persoon is volledig afhankelijk van anderen. Er ontstaan problemen met voedsel kauwen en slikken. Toch eet iemand over het algemeen te veel. Echter komt de patiënt niet aan; deze valt eerder af. Incontinentie wordt nu ook een probleem en verergert. Een patiënt verliest het vermogen om te praten, hoewel sommige woorden herhaaldelijk worden gezegd of geschreeuwd. Daarnaast wordt een patiënt in de laatste fase van deze aandoening sneller boos, verdrietig of agressief en vertoont hij vaak zoekend en onrustig gedrag.

Kun je een alzheimer medicijn kopen zonder recept?

Zoals al bekend was, is een alzheimer medicijn kopen zonder recept niet mogelijk. Bij de aanbieders die je bij ons vindt, kun je een online behandeling voor een recept en eventueel het medicijn zelf starten. Een geregistreerde arts verzorgt het recept en een officiële apotheek levert het medicijn uit. Je kunt kiezen uit de medicijnen Ebixa en Exelon, of advies vragen aan de arts welke mogelijkheden er zijn om dit of een ander alzheimer medicijn te kopen. Maak hieronder je keuze.

Vraag de arts om advies >>

ebixa alzheimer medicijn kopen zonder recept

Meer info over Ebixa >>

exelon alzheimer recept kopen zonder recept

Meer info over Exelon >>


Laat een reactie achter