Amitriptyline

Klik hier voor Amitriptyline >>

Amitriptyline kopen zonder recept?

Amitriptyline kopen zonder recept, is dat mogelijk? Je leest het hier.

amitriptyline kopen bestellen zonder recept
Amitriptyline nodig?

Amitriptyline kopen zonder recept: meer informatie

Amitriptyline kopen zonder recept? Je kunt Amitriptyline kopen bij je eigen apotheek, maar dan heb je een recept nodig. Ook kun je via een online artsconsult een recept krijgen, waarna een online apotheek het medicijn kan leveren. Wij kunnen dit niet voor je regelen, maar kunnen je wel in contact brengen met de voordeligste bemiddelaar voor online artsconsulten. Hiervoor gebruik je onderstaande link.

Klik hier voor Amitriptyline >>

Let op: Onderstaande tekst dient om een idee van het medicijn te geven en geldt niet als medisch advies. Lees voor je Amitriptyline gaat gebruiken altijd eerst de bijsluiter volledig door en stel eventuele vragen aan de arts.

Waarvoor koop je Amitriptyline?

Amitriptyline valt onder de zogenaamde heropnameremmers. Je kunt dit medicijn gebruiken voor diverse aandoeningen die te maken hebben met de heropname van neurotransmitters. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

 • Psychische klachten als depressie, angst en posttraumatische stressstoornis
 • Spierpijn, hoofdpijn en zenuwpijn
 • Bedplassen
 • Speekselvloed bij ALS
 • Ernstige gevallen van hik
 • Migraine

amitriptilyne kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Door de heropname van neurotransmitters te remmen, zorgt Amitriptyline ervoor dat de stemming verbetert en angsten en angstsymptomen afnemen. Daarnaast kan het pijn verlichten. Dit gebeurt niet binnen enkele minuten of uren nadat de eerste tablet is ingenomen. Afhankelijk van de aandoening kan het enkele dagen tot meerdere weken duren voordat je merkt dat het medicijn aanslaat.

Hoe te gebruiken?

Je neemt de tabletten in met een glas water. Omdat dit medicijn kan versuffen, wordt aangeraden dit voor het slapengaan te doen. Alleen in het begin (om aan de bijwerkingen te wennen) en als de dagelijkse dosis de 150 mg overschrijdt, is het beter om de dosering in 2 keer in te nemen. Neem dan de eerste dosis Amitriptyline ’s ochtends en de overige dosis in de avond.

Houd goed in de gaten of het middel effect heeft. Merk je na enkele weken nog geen verbetering, overleg dan met je arts of het zinvol is de behandeling voort te zetten.

Dosis overgeslagen?

Mocht je een dosis Amitriptyline hebben vergeten in te nemen, neem deze dan alsnog in. Let wel op dat er nog voldoende tijd is voor de volgende dosering. Hierover kun je meer lezen in de bijsluiter. N.B.: als je niet gewend bent overdag de tabletten in te nemen, houd er dan rekening mee dat je door de bijwerkingen niet kunt deelnemen aan het verkeer.

amitriptilyne bestellen zonder recept

Zomaar het gebruik stoppen

Ineens stoppen met het gebruik van Amitriptyline wordt afgeraden. Dit kan leiden tot psychische en lichamelijke klachten. Ook kan het zijn dat het effect van het medicijn nog niet volledig merkbaar is. Overleg daarom altijd met de arts als je met dit medicijn wilt stoppen. Besluit je te stoppen, bouw het dan langzaam af.

Bijwerkingen van Amitriptyline

Of en in welke mate Amitriptyline voor bijwerkingen zorgt, is per persoon en per behandeling verschillend. Over het algemeen zijn de bijwerkingen het meest hevig van aard in de eerste week van het gebruik.

Bijwerkingen die regelmatig worden gemeld, zijn:

 • Een suf, slaperig en minder alert gevoel, soms in combinatie met wazig zicht.
 • Een droge mond, waardoor je extra goed je gebit moet controleren.
 • Duizeligheid, voornamelijk wanneer je wilt opstaan uit een liggende of zittende positie.
 • Hartkloppingen, verstopping en gewichtstoename.

In sommige gevallen kun je misselijk worden, trillende handen krijgen en veel gaan zweten.

In zeldzame gevallen melden mensen moeite met plassen, een veranderende zin in seks, een verward of angstig gevoel, slapeloosheid en hartritmestoornissen.

In zeer zeldzame gevallen kunnen mannen borstvorming krijgen, kunnen afwijkingen aan bloed of lever optreden, nemen depressieve gedachten toe (grotere kans bij jongeren onder de 25 jaar).

Heb je last van hevige, langdurig aanhoudende of andere dan de hierboven gemelde bijwerkingen? Neem dan direct contact op met je arts. Lees ook de bijsluiter goed door voor een volledig en actueel overzicht voordat je begint met het gebruik van Amitriptyline.

kopen zonder recept

Wanneer moet ik oppassen met gebruik van Amitriptyline?

Overleg met je arts of dit medicijn geschikt is voor je als je:

 • Last hebt van hartkramp (angina pectoris)
 • Last hebt van hartfalen
 • Lijdt aan epilepsie
 • Lijdt aan het syndroom van Sjörgen
 • Een vergrote prostaat hebt
 • Lijdt aan porfyrie
 • Een verhoogd risico hebt op een hartaanval
 • Een hartaanval hebt gehad
 • Een bewegingsstoornis hebt

De arts zal beoordelen of het wellicht beter is een ander medicijn te gebruiken.

Let ook op met het gebruik van dit medicijn door kinderen. Kinderen zijn meer gevoelig voor de bijwerkingen van Amitriptyline.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Lijdt aan de hartritmestoornis verlengd QT-interval
 • Lijdt aan het Burguda syndroom
 • Overgevoelig bent voor dit medicijn of een van de hulpstoffen

Meld dit aan de arts. De arts zal een ander, meer geschikt middel voorschrijven.

Eten, drinken en verkeer

Je mag de eerste week dat je dit medicijn gebruikt absoluut niet autorijden. Gebruik je minder dan 75 mg per dag? Dan mag je in principe na de eerste week autorijden, mits de arts dit goedkeurt. Mocht de dosis tussentijds verhoogd worden, let dan op dat je wederom een week moet wachten met autorijden.

Je kunt alles eten bij dit medicijn. Alcohol drinken bij dit medicijn wordt afgeraden, zelfs als je gewend bent geraakt aan de bijwerkingen.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Als je zwanger bent of wilt worden, overleg dan met je arts of Amitriptyline geschikt is. De arts zal aan de hand van de ernst van je aandoening bepalen of een ander medicijn mogelijk geschikt is. Zowel het gebruik van dit medicijn, als de mogelijke gevolgen van een slecht behandelde aandoening kunnen gevolgen hebben voor je kind.

Geef je borstvoeding? Dan kan het gebruik van dit medicijn geen kwaad.

Wisselwerking met andere medicijnen

Amitriptyline heeft een wisselwerking met andere medicijnen die het reactievermogen verminderen. Deze medicijnen zijn vaak te herkennen aan de gele sticker op de verpakking die aangeeft dat deze medicijnen invloed hebben op het reactievermogen. Gebruik je dit medicijn en een ander medicijn met zo’n gele sticker? Dan mag je niet autorijden.

Andere medicijnen waarmee een wisselwerking kan optreden, zijn: carbamazepine, primidon, bupropion, citalopram, fluoxetine, fluvoxamine, paroxetine, sertraline, rifampicine, cimetidine, terbinafine, kinidine en sommige medicijnen tegen hiv. Slik je al een ander medicijn? Kijk in de bijsluiter of het een van de genoemde stoffen bevat. Vertel ook eerlijk aan de online arts bij het kopen van Amitriptyline welke medicijnen je al gebruikt. De arts kan inschatten of je dit middel kunt gebruiken.

Waar kan ik Amitriptyline kopen zonder recept?

Je kunt niet Amitriptyline kopen zonder recept. Ook als je bij je eigen apotheek Amitriptyline wilt kopen, is een recept vereist. Je kunt via een online artsconsult een recept krijgen. Deze arts kan er ook voor zorgen dat een apotheek het medicijn bij je thuis laat bezorgen. Via onderstaande link kom je bij een aanbieder terecht die online behandelingen verzorgt:

amitriptyline kopen bestellen zonder recept

Meer info over Amitriptyline >>


1 Reactie

Robertha Samidjono

February 23, 2018 at 9:48 am

kan ik dit middel online bestellen?

Laat een reactie achter