Amlodipine

Klik hier voor Amlodipine >>

Amlodipine kopen zonder recept?

Amlodipine kopen zonder recept, is daar een mogelijkheid voor? Lees het hieronder.

amlodipine kopen bestellen zonder recept
Amlodipine nodig?

Amlodipine kopen zonder recept: meer informatie

Amlodipine kopen zonder recept? Wij vergelijken diverse bemiddelaars van online behandelingen. Hierbij vul je een vragenlijst in en kun je een recept en eventueel het medicijn online krijgen. De voordeligste prijs voor een online doktersconsult inclusief medicijnen en service fee vind je hierboven. Wil je liever bij je eigen apotheek Amlodipine kopen? Overleg dan met je eigen huisarts.

Klik hier voor Amlodipine >>

Let op: Hieronder vind je wat algemene informatie over Amlodipine. Dit is geen medisch advies. Hiervoor kun je de bijsluiter en de arts raadplegen.

Bij hart- en vaataandoeningen

Amlodipine kun je gebruiken bij bepaalde aandoeningen aan hart en bloedvaten. Deze zogeheten calciumblokker zorgt voor verwijding van bloedvaten. De bloeddruk wordt lager en je hart krijgt meer zuurstof. Dit heeft enige tijd nodig: zo’n 6 weken na aanvang van het gebruik van dit medicijn zul je de eerste resultaten zien. Het medicijn wordt voorgeschreven bij:

 • Hoge bloeddruk
 • Hartkramp (angina pectoris)
 • Fenomeen van Raynaud

amlodipine kopen zonder recept

Meestal dagelijks innemen

Amlodipine wordt over het algemeen voorgeschreven voor dagelijks gebruik over een langdurige periode. In veel gevallen slikken mensen dit medicijn voor de rest van hun leven. Mensen die lijden aan het fenomeen van Raynaud, kijken na 3 maanden of het medicijn werkt. Zo niet, dan kun je in overleg met de arts de behandeling stopzetten.

Tips voor het gebruik

Hoeveel en hoe vaak je de tabletten inneemt, is afhankelijk van wat de arts voorschrijft. Enkele algemene tips voor het nemen van de tabletten:

 • Kies een vast tijdstip om het vergeten van een dosis te voorkomen. Toch vergeten? Kijk in de bijsluiter of je de dosis nog kunt inhalen.
 • Als je duizelig wordt door Amlodipine, neem het medicijn dan ‘s avonds vlak voor het slapengaan.
 • Neem het medicijn in met een half glas water.
 • Wil je met het gebruik stoppen? Doe dit altijd in samenspraak met je arts. Stop nooit zomaar.

amlodipine bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Amlodipine

Je kunt bij het gebruik van dit medicijn bijwerkingen ervaren. Vaak verdwijnen deze vanzelf na enige tijd als het lichaam gewend is aan het medicijn. Lang niet iedereen heeft last van deze neveneffecten. Toch raden we aan altijd goed de bijsluiter door te lezen om te weten welke bijwerkingen kunnen optreden.

De meest genoemde bijwerking van Amlodipine is oedeem. Heb je hier na enkele weken gebruik nog steeds last van? Neem dan contact op met je arts. Ook kun je in de eerste weken last hebben van hoofdpijn, het warm krijgen en blozen, al komt dit zelden voor.

Eveneens zeldzaam zijn klachten aan spieren en gewrichten, rugpijn, duizeligheid, problemen met zicht, een slaperig, moe of verzwakt gevoel en klachten aan maag en darmen.

In zeer zeldzame kun je psychische problemen, slaapproblemen, hartkloppingen, problemen door een droge mond, trillende, verdoofde of tintelende ledematen, plasproblemen, bloedneuzen, kortademigheid, uitslag, uitvallende haren, jeuk, zweetaanvallen, verkleurde huid en gehoorproblemen ervaren. Mannen kunnen ook borstvorming en erectieproblemen krijgen, al komt dit zeer weinig voor. Laat dit aan je arts weten.

In een enkel geval kan uitslag duiden op overgevoeligheid. Dit kan gepaard gaan met bultjes en koorts. In heel extreme gevallen kunnen zwellingen, benauwdheid en hevige huidafwijkingen ontstaan. Meld een overgevoeligheidsreactie direct aan je arts en ga indien nodig zo snel mogelijk naar de Eerste Hulp. Stop met het gebruik van Amlodipine.

kopen zonder recept

Let op: kun je Amlodipine gebruiken?

Amlodipine kopen en gebruiken is niet voor iedereen geschikt. Lees daarom goed door welke waarschuwingen en beperkingen er gelden voor dit medicijn. Twijfel je aan een waarschuwing of beperking, of heb je vragen? Stel ze aan de arts.

Meld het de arts als je:

 • Aan myasthenia gravis lijdt.
 • Lijdt aan psoriasis.
 • Chronisch last hebt van zuurbranden (reflux).
 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Borstvoeding geeft of wilt geven.

De arts zal bepalen of je het medicijn kunt gebruiken, of dat je beter een ander medicijn kunt kopen.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Een zeer lage bloeddruk hebt.
 • Een vernauwde aorta-hartklep hebt.
 • Lijdt aan hartfalen als gevolg van een hartinfarct.
 • Overgevoelig bent voor Amlodipine of een ander bestanddeel van de tabletten.

De arts zal kijken of je een ander medicijn kunt kopen dat wel geschikt is.

kopen zonder recept

Let op met Amlodipine in combinatie met:

 • Verkeer, wanneer je last hebt van duizeligheid of verminderd zicht als bijwerking.
 • Alcohol. Beide stoffen verwijden de bloedvaten. Probeer alcohol met mate.
 • Bloeddrukverlagers.
 • Alfa-blokkers tegen een vergrote prostaat.
 • Bepaalde hiv-medicijnen, medicijnen tegen hepatitis C.
 • Medicijnen met de volgende werkzame stoffen: cimetidine, claritromycine, erytromycine, fluoxetine, fluconazol, itraconazol, ketoconazol en voriconazol.

Gebruik je een medicijn? Kijk in de bijsluiter of een van bovengenoemde werkzame stoffen erin zit, of dat het onder een van bovengenoemde categorieën valt. Ook kun je in de bijsluiter onder contra-indicaties teruglezen of het medicijn een wisselwerking heeft met Amlodipine. Twijfel je over een medicijn of een wisselwerking? Vraag het de arts.

Waar kan ik Amlodipine kopen zonder recept?

Amlodipine kopen zonder recept behoort niet tot de mogelijkheden. Wel kun je via een online arts een behandeling aanvragen, waarna het medicijn uitgeschreven en uitgeleverd kan worden (mits het geschikt is voor je). De voordeligste manier vind je via onderstaande link:

amlodipine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Amlodipine >>


Laat een reactie achter