Andriol

Klik hier voor Andriol >>

Andriol kopen zonder recept?

Andriol kopen zonder recept, kan dat online? Je vindt het antwoord en meer in dit artikel.

andriol kopen bestellen zonder recept
Andriol nodig?

Andriol online kopen: dit is belangrijk

Andriol is een middel dat gebaseerd is op het mannelijke geslachtshormoon Testosteron. Andriol kopen zonder recept is niet mogelijk. Je kunt echter wel een online consult ondergaan met een officiële arts. De arts schrijft dan een recept voor, waarna het medicijn door een apotheek wordt uitgeleverd en je het thuis ontvangt. Wij vergelijken verschillende bemiddelaars in dergelijke behandelingen. De voordeligste manier om dit te doen, vind je via onderstaande link.

Klik hier voor Andriol >>

Let op: onderstaande informatie is een beknopte beschrijving en dient niet als medisch advies. Lees voor het gebruik de bijsluiter volledig door en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Andriol?

Andriol is een medicijn dat het testosteronniveau kan opvoeren. Dit medicijn is daarom vaak vooral geschikt voor jonge jongens die op bepaalde gebieden achterblijven in hun ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan vertraagde pubertijd. Ook kan het helpen als jongens te snel groeien. Andriol kan dan een hulpmiddel zijn om dit te remmen. Wie echter ouder is, kan soms ook baat hebben bij de aanmaak van meer testosteron om gezond te blijven.

andriol kopen zonder recept

Hoe gebruik je Andriol?

Andriol komt in drie verschillende vormen. In de eerste plaats zijn er de capsules. Die worden het meest verkocht online. Deze kunnen gewoon worden doorgeslikt met een paar slokken water. Wat altijd aan te raden is, is het gebruik tijdens een maaltijd. Dit heeft positieve effecten op de manier waarop de stof wordt opgenomen in het lichaam. Andere vormen van dit medicijn zijn injecties en gel. Injecties moeten in een spier worden toegediend, meestal gaat het dan om de bilspier. Het is belangrijk dit eerst goed te leren van een arts. De gel wordt op de huid gesmeerd en langzaam opgenomen.

Een dosis niet genomen

Het is in het geval van Andriol heel belangrijk dat de dosis met regelmaat wordt genomen. Dit geldt vooral voor de injecties. Dit moet altijd worden ingehaald om te voorkomen dat het testosteronniveau te snel zakt. Voor de capsules geldt dat tot zes uur na de vergeten dosis nog kan worden ingehaald. Voor de gel is het zelfs tot 12 uur later nog mogelijk om de dosis in te halen. Het kan soms voorkomen dat dit niet gehaald wordt. Dan is het simpelweg zo dat bij de volgende dosis moet worden verdergegaan. Pas wel op dat dit niet vaak gebeurt.

Stoppen met Andriol

Omdat hier nog weleens misverstanden over bestaan, is het goed om te weten wat er gebeurt wanneer gestopt wordt met het gebruik van Andriol. Het is wel gewoon mogelijk om van het ene op het andere moment te stoppen. Dit kan zelfs zonder dat er gezondheidsklachten ontstaan. Wat echter wel het geval is, is dat de klachten waarvoor het medicijn werd gebruikt na korte tijd weer zullen terugkeren. Testosteron kan problemen onderdrukken, maar niet permanent wegnemen. Stop daarom nooit zonder overleg met de arts.

andriol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Het gebruik van Andriol komt met een aantal mogelijke bijwerkingen, al heeft niet iedereen hier last van. In de eerste plaats kan de huid gaan irriteren. Dit geldt zowel bij gebruik van de gel als de injecties. Bij alle vormen van gebruik geldt dat een bijwerking kan zijn dat de prostaat vergroot raakt. Dit is in 10 tot 30 procent van de gevallen zo. Acne, borstvorming en grote mate van haargroei zijn andere voorbeelden. Wanneer deze klachten optreden is het beste wat gedaan kan worden even de arts te raadplegen. Andere klachten kunnen meer of minder zin in seks, maar ook stemmingswisselingen zijn. Houd dit scherp in de gaten. Naast deze klachten zijn er nog enkele (veelal zeer zeldzame) klachten die kunnen optreden. Lees voor een volledig overzicht de bijsluiter goed door voordat je begint met het gebruik van dit medicijn. Meld hevige, langdurige of anderszins zorgelijke bijwerkingen altijd aan de arts.

kopen zonder recept

Zaken om op te letten voor het gebruik

Het gebruik van Andriol is niet geheel zonder waarschuwingen. Zo mogen zwangere vrouwen en personen die overgevoelig zijn voor testosteron niet in aanraking komen met het medicijn. Ook mannen met prostaatkanker mogen dit medicijn niet innemen.

Let verder op dat dit hormoon de werking van bepaalde antistollingsmedicijnen kan versterken. Meld het daarom altijd aan de arts als je een antistollingsmedicijn gebruikt en dit medicijn wilt kopen zonder recept. Meld het ook als je een te hoog cholesterolgehalte hebt, zodat de arts dit in de gaten kan houden.

Daarnaast is het zeer belangrijk dat de arts bij het gebruik door jongens die nog niet in de puberteit (horen te) zijn de groei en ontwikkeling goed in de gaten houdt.

kopen zonder recept

Andriol kopen zonder recept, kan dat?

Je kunt niet Andriol kopen zonder recept. Wel kun je via een online artsconsult het medicijn voorgeschreven krijgen, waarna het kan worden uitgeleverd door een apotheek. Het kan worden thuisbezorgd. Via onderstaande link kun je het consult starten:

andriol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Andriol >>


Laat een reactie achter