Antabus (Disulfiram)

Klik hier voor Antabus (Disulfiram) >>

Antabus (Disulfiram) kopen zonder recept?

Antabus (Disulfiram) kopen zonder recept, is dat mogelijk? Lees in dit artikel meer informatie.

antabus disulfiram kopen bestellen zonder recept
Antabus (Disulfiram) nodig?

Antabus (Disulfiram) kopen zonder recept: meer info

Antabus (Disulfiram) zonder recept kopen is niet mogelijk. Je hebt voor dit medicijn een recept nodig. Dit recept kun je door een online arts voorgeschreven krijgen Dit gebeurt in een online consult. Hierna kan het medicijn worden uitgeleverd en bij je thuis worden bezorgd. Je kunt ook Antabus kopen bij je eigen apotheek.

Klik hier voor Antabus (Disulfiram) >>

Let op: De informatie op deze pagina geeft een idee van het medicijn Antabus en de werkzame stof Disulfiram. Het dient niet als medisch advies. Hiervoor kun je de arts en de bijsluiter raadplegen.

Voor iedereen die Antabus wil kopen zonder recept

Als je Antabus (Disulfiram) wilt kopen zonder recept, is het goed om te weten dat dit niet kan zonder tussenkomst van een arts. Het is belangrijk om goed te weten hoe het middel werkt en wat er allemaal aan bijwerkingen kunnen optreden als Antabus gebruikt wordt. Hier kan een consult met een online arts bij helpen. Lees ook de bijsluiter volledig door.

antabus disulfiram kopen zonder recept

Wat is Antabus?

Antabus is een middel dat kan worden gebruikt om alcoholverslaving te bestrijden. Dat komt omdat de werkzame stof Disulfiram die erin zit reageert op alcohol. Wie het medicijn neemt en vervolgens alcohol drinkt zal binnen tien minuten flinke klachten ervaren. Alcoholverslaving geldt vanaf 21 glazen per week voor mannen en veertien glazen per week voor vrouwen. Ook wanneer ontwenningsverschijnselen worden ervaren kan dit middel helpen de klachten te verminderen. Dit zijn bijvoorbeeld verschijnselen zoals zweten of kippenvel, maar dan in extreme mate. De klachten nemen niet direct af door de Disulfiram in het medicijn, maar de zin om naar alcohol te grijpen wel.

Hoe gebruik je dit middel?

Het gebruik van Antabus gaat in de vorm van tabletten. Dit kunnen vaste tabletten zijn, maar ook bruistabletten. In beiden gevallen wordt aangeraden om ze in te nemen met water. Dit mag niet gedaan worden binnen twaalf uur nadat alcohol is gedronken. Ook dan kunnen de verschijnselen die de combinatie van alcohol en Antabus veroorzaken nog verschijnen. Het wordt vaak aangeraden om het medicijn direct ’s ochtends te nemen omdat de werkzame stof Disulfiram de hele dag kan werken, doordat na twaalf uur nog altijd effecten kunnen worden ervaren. Zeker in het begin is het belangrijk om dit dagelijks te blijven doen.

antabus disulfiram bestellen zonder recept

Hoelang moet Disulfiram gebruikt worden?

Antabus moet gebruikt worden tot de problemen met verslaving of ontwenning zijn afgenomen. Één van de grootste voordelen van dit medicijn is dat de stof Disulfiram lang werkzaam blijft. Dit geldt voor direct gebruik, waarmee effecten tot twaalf uur merkbaar blijven. Het geldt echter ook voor de effecten nadat je stopt met het medicijn. Het is dan zo dat tot wel drie weken nadat voor het laatst een dosis is genomen nog altijd problemen kunnen optreden wanneer alcohol wordt gedronken. Daarom kan na enig moment ook gestopt worden met het gebruik van Antabus.

Mogelijke bijwerkingen van Disulfiram

De bijwerkingen zijn in de eerste plaats juist de reden waarom Antabus genomen wordt. Dat betekent dat mensen die alcohol drinken altijd te maken krijgen met misselijkheid, benauwdheid, dorst, bonzende harten, zweten, wazig zien en verwardheid. Dit effect kan ook ontstaan doordat een middel op de huid wordt gebruikt waar alcohol in zit. Let hier dus op.

Buiten de bijwerkingen die met alcohol gepaard gaan kan het zo zijn dat inname van Disulfiram slaperigheid in de hand werkt. Dit gebeurt in 10 tot 30 procent van de gevallen. Ook seksuele stoornissen en huiduitslag kunnen optreden.

Tot slot zijn er meer zeldzame klachten (1 tot 10 procent van de gevallen). Zo kan de lever beschadigd raken door het medicijn of kun je overgevoelig blijken te zijn voor Disulfiram of een ander bestanddeel van Antabus. In minder dan 1 procent van de gevallen kunnen zenuwproblemen ontstaan. Het is dus altijd belangrijk om dit middel te nemen in samenspraak met een arts. Zo kunnen problemen snel worden aangepakt.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik

Er gelden enkele waarschuwingen voor wanneer je Antabus gaat gebruiken. De werkzame stof Disulfiram kan in bepaalde situaties voor problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan etenswaren en dranken die alcohol bevatten, maar ook bepaalde medicijnen of gezondheidsproblemen. Lees hieronder meer.

Disulfiram en andere medicijnen

Er kan een wisselwerking ontstaan tussen dit medicijn en enkele andere medicijnen. Gebruik geen medicijnen die alcohol of propyleenglycol bevatten, omdat dit dezelfde effecten geeft als wanneer je alcohol bij dit medicijn drinkt. Ook bepaalde hiv-medicijnen en homeopathische middelen kunnen deze stoffen bevatten.Raadpleeg daarnaast de arts bij het kopen van dit middel als je een medicijn gebruikt met een van de volgende (werkzame) stoffen: acenocoumarol, fenprocoumon, fenytoïne, metronidazol en theofylline.

Zwangerschap en borstvoeding

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Geef je borstvoeding? In deze gevallen is niet bekend in hoeverre dit medicijn schadelijk kan zijn voor je kind. Wel is bekend dat alcohol zeer schadelijk is voor je kind. Overleg dus met je arts als je een alcoholprobleem hebt en zwanger bent/wilt worden of borstvoeding wilt geven.

Epilepsie en Antabus

Vooral voor mensen die last hebben van epilepsieaanvallen is het belangrijk om niet zonder voorkennis aan dit medicijn te beginnen. Het is voor deze patiënten zo dat het ontwennen van de alcohol epilepsieaanvallen in de hand kan werken. Indirect is het dan dus zo dat de Disulfiram in het medicijn hier verantwoordelijk voor kan zijn. Daarom is het dan altijd belangrijk om eerst met de arts te overleggen. Die kan maatregelen nemen.

kopen zonder recept

Disulfiram en verkeer

Door bepaalde bijwerkingen van Antabus kan de rijvaardigheid beïnvloed worden. Neem daarom in de eerste paar dagen van gebruik van dit medicijn geen deel aan het verkeer. Daarna is het belangrijk om te kijken hoe het gaat. Uiteraard is het daarnaast belangrijk om geen (motor)rijtuigen te besturen als je teveel alcohol gedronken hebt.

Waar kan ik Antabus (Disulfiram) kopen zonder recept?

Je kunt Antabus (Disulfiram) niet kopen zonder recept. Het benodigde recept om dit medicijn te verkrijgen, kun je echter via een online artsconsult krijgen. Vervolgens kan de online arts een apotheek opdracht geven het medicijn te leveren. Start je online consult via onderstaande link:

antabus disulfiram kopen bestellen zonder recept

Consult voor Antabus (Disulfiram) starten (vanaf 164,70) >>


3 Reacties

June leysner

April 27, 2018 at 2:00 pm

Ik wil graag van mijn verslaving af

June leysner

April 29, 2018 at 10:18 am

Ik heb gelezen over antabus en ben enthousiast.
Het kan op mij van toepassing zijn.
Kunt u mij helpen?

    admin

    April 29, 2018 at 11:05 am

    Hallo, wij bieden zelf geen behandelingen of medicijnen aan, maar voor meer informatie en advies kunt u deze link volgen: https://tinyurl.com/yczwcu9z Hopelijk vindt u hier wat u zoekt!

Laat een reactie achter