Antibiotica kopen?

Antibiotica kopen zonder recept?

Antibiotica kopen zonder recept, kan dat? Lees meer hieronder…

amoxicilline kopen bestellen zonder recept Amoxicilline nodig?
augmentin kopen bestellen zonder recept Augmentin nodig?

azitromycine kopen Azitromycine nodig?
Bactroban kopen bestellen zonder recept Bactroban nodig?
>
ciprofloxacine kopen bestellen zonder recept Ciprofloxacine nodig?
ciproxin kopen bestellen zonder recept Ciproxin nodig?
Clindamycine kopen bestellen zonder recept Clindamycine nodig?
Doxycycline kopen bestellen zonder recept Doxycycline nodig?
efracea kopen bestellen zonder recept Efracea nodig?
erytromycine kopen bestellen zonder recept Erytromycine nodig?
 Flagyl kopen bestellen zonder recept Flagyl nodig?
flucloxacilline kopen bestellen zonder recept Flucloxacilline nodig?
 Metronidazol kopen bestellen zonder recept Metronidazol nodig?
minocycline minocin kopen zonder recept Minocycline nodig?
nitrofurantoine kopen bestellen zonder recept Nitrofurantoïne nodig?
tetracycline kopen bestellen zonder recept Tetracycline nodig?
Trimethoprim kopen bestellen zonder recept Trimethoprim nodig?
zinnat cefuroxim kopen bestellen zonder recept Zinnat (Cefuroxim) nodig?
zithromax kopen bestellen zonder recept Zithromax nodig?

Advies over antibiotica kopen

Wil je de juiste antibiotica kopen? Lees dan meer hieronder of vraag de online arts om advies. Deze officiële arts kan je precies adviseren op basis van je persoonlijke situatie.

Direct contact met de arts >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Antibiotica kopen: meer informatie

Antibiotica kopen zonder recept is niet mogelijk via de betrouwbare wegen. Echter zijn er verschillende aanbieders bij gekomen op het internet, waar je een recept van een geregistreerde online arts en vervolgens originele merkmedicijnen kunt krijgen. Deze aanbieders hebben een ruim assortiment van verschillende middelen. Zo kun je er verschillende zalfjes, hulpmiddelen en ook antibiotica krijgen.

Huidinfectie? Dan kun je in sommige gevallen beter een antibiotica zalf kopen.

Via onze aangesloten aanbieders kun je recepten krijgen voor verschillende soorten middelen wanneer je besluit over te gaan tot antibiotica kopen. Wil je meer weten over een specifiek middel? Lees meer over:

antibiotica kopen

Waar moet je op letten bij het gebruik?

Hoewel antibiotica kopen zonder recept ook bij sommige aanbieders mogelijk is, is het belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Zoek daarom een aanbieder die met een arts samenwerkt, zodat beoordeeld kan worden of je het kunt gebruiken. Hieronder daarom enkele aanwijzingen voor als je een medicijn (zoals dit) gaat gebruiken.

Het gebruik zelf

Zodra je een medicijn gaat gebruiken, moet je weten hoe je het gebruikt. Dit is afhankelijk van het middel zelf en de aandoening waar je het middel tegen gebruikt. Het kan zo zijn dat 1 middel voor verschillende aandoeningen wordt gebruikt. De wijze waarop je het gebruikt, hangt dan af van de aandoening. Let er dus op hoe lang je het medicijn moet gebruiken, welke dosis je moet nemen en wat je moet doen als je een dosis vergeet.

Maak altijd een kuur af! Bij antibiotica is dit heel belangrijk. Een niet voltooide kuur kan ervoor zorgen dat de problemen kunnen terugkomen. In het ergste geval kunnen de bacteriën resistent worden tegen het middel, wat betekent dat je met het medicijn de aandoening niet meer kunt genezen.

antibiotica kopen

Bijwerkingen

Wil je antibiotica kopen met een doktersrecept? Weet dan dat het gebruik van een medicijn altijd gepaard kan gaan met bijwerkingen. Over het algemeen zijn deze bijwerkingen nauwelijks of een beetje merkbaar. Meestal verdwijnen ze automatisch als het lichaam aan het geneesmiddel gewend is. Zo ervaren mensen soms de volgende klachten:

 • Maag- darmklachten, soms ook misselijkheid en diarree
 • Jeuk
 • Rode vlekken op de huid, vaak gecombineerd met jeuk
 • (Lichte) overgevoeligheid voor zonlicht of UV-straling

Toch kan het in zeer zeldzame gevallen gebeuren, dat je een heftige bijwerking of zelfs een allergische reactie ervaart. In zo’n geval moet je weten hoe je moet handelen. Neem je niet de juiste maatregelen, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Lees daarom de bijsluiter altijd helemaal door voordat je begint met het nemen van de antibiotica.

kopen zonder recept

Tegenindicaties

Bij de tegenindicaties (of contra-indicaties) van een geneesmiddel staat wanneer je de antibiotica niet mag gebruiken. Zo kan het zijn dat de combinatie van dit geneesmiddel met andere medicijnen voor problemen zorgt. Ook kan het voorkomen dat je bij bepaalde aandoeningen een geneesmiddel niet mag gebruiken. Een ander belangrijk punt is of een geneesmiddel gebruikt mag worden in combinatie met verkeer, zwangerschap, borstvoeding en bepaalde voeding. Als 1 van deze situaties op jou van toepassing is, lees dit dan aandachtig door.

Gebruik in combinatie met alcohol

Bij sommige soorten antibiotica wordt sterk afgeraden om alcohol te drinken. De kuur kan daardoor minder of zelfs helemaal niet aanslaan. Dit kan tot gevolg hebben dat de klachten terugkomen of dat de bacteriën zelfs resistent worden, dus niet meer weggaan met de kuur. De bijsluiter kan je hierover verder informeren.

kopen zonder recept

Wat voor soorten antibiotica zijn er?

‘Antibiotica’ is een verzamelnaam voor verschillende geneesmiddelen die helpen tegen bacteriën. Je kunt met deze medicijnen dus geen griep of ander virussen genezen. Ze helpen uitsluitend tegen ziekten en aandoeningen die zijn veroorzaakt door een bacterie.

Veruit de bekendste groep antibiotica is penicilline. Daarnaast heb je nog de groepen amoxicilline, flucloxacilline, piperacilline, amoxicilline/clavulaanzuur en piperacilline/tazobactam. Uit welke groep jij een middel nodig hebt, hangt af van de aandoening.

Voor welke aandoeningen kun je antibiotica kopen?

Antibiotica worden voorgeschreven bij een groot aantal aandoeningen. Het gaat hierbij altijd om bacteriële infecties. Zo kun je een van deze geneesmiddelen gebruiken tegen:

 • Geslachtsziekten (soa)
 • Blaasontsteking
 • Urinewegontsteking
 • Keelontsteking
 • Longontsteking

En zo zijn er nog veel meer aandoeningen waar deze medicijnen tegen kunnen helpen. Let op: gebruik dit medicijn nooit zomaar en maak de kuur altijd volledig af. Onverantwoord gebruik van antibiotica of het niet volledig afmaken van de kuur kan grote gevolgen voor je gezondheid hebben.

Is antibiotica kopen zonder recept op internet veilig?

Antibiotica kopen zonder recept is absoluut af te raden. Deze aanbieders, die zonder tussenkomst van een arts werken, leveren vaak nepmedicijnen of helemaal geen medicijnen.

Wat kun je beter doen?

Je kunt antibiotica tegenwoordig heel discreet en veilig verkrijgen via betrouwbare aanbieders. Je kunt erop rekenen dat je het bestelde middel ook echt geleverd krijgt en dat je (als je via een bij ons aangesloten aanbieder bestelt) het originele merkmedicijn krijgt. Dit medicijn wordt, als de de online arts heeft bepaald welke dosering je nodig hebt en de order is geplaatst, snel en discreet thuis afgeleverd. Het afrekenen van dit consult, de service fee en eventueel het medicijn gaat eveneens eenvoudig. Je kunt gewoon met iDEAL afrekenen. Wil je liever op een andere manier betalen? Dan zijn hier over het algemeen voldoende mogelijkheden voor.

Hoe gaat online antibiotica verkrijgen in zijn werk?

Antibiotica kopen met een recept van de arts gaat volgens een aantal vaste stappen. Deze stappen zijn zeer gemakkelijk te doorlopen en zorgen ervoor dat jij het juiste medicijn afgeleverd krijgt.

 1. Je komt via de knop “Regel een behandeling voor mij” bij het online consultformulier.
 2. Je vult een online consultformulier in. Dit wordt door de online arts gebruikt om te bepalen welke antibiotica in welke dosis je moet kopen. Vul dit formulier volledig en waarheidsgetrouw in!
 3. Als de online arts heeft bepaald welke dosering je nodig hebt, kun je de bestelling invullen.
 4. Je rekent de volledige bestelling af. Dit kan bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal of een creditcard.
 5. Het medicijn wordt binnen de afgesproken termijn thuis afgeleverd. Door de anonieme verpakking weet alleen jij wat er in de verpakking zit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat mensen in je huis of bij een ophaalpunt weten dat je antibiotica hebt besteld.

Waar kan ik online antibiotica kopen zonder recept?

Je kunt antibiotica kopen zonder recept bij verschillende online aanbieders. Toch raden we je echt aan het bovenstaande proces te volgen of langs je eigen huisarts te gaan. Tegenwoordig zijn er namelijk nog maar weinig aanbieders die met artsen werken, waardoor er geen zicht is op je bestelling en behandeling. Ook zijn er niet veel die nog het echte medicijn leveren. Let altijd goed op dat je het originele merkmedicijn gebruikt. Namaakmiddelen kunnen minder goed of helemaal niet werken, en in het ergste geval zelfs de gezondheid schaden! Bij de onderstaande aanbieders kun je terecht voor originele antibiotica.

Dokter Online

Dokter Online is een gerenommeerde online aanbieder die altijd het originele merkmedicijn levert. Om discretie te garanderen, wordt het medicijn altijd in een onherkenbare verpakking geleverd. Zo weet alleen jij wat erin zit. Je kunt je bestelling dus met een gerust hart laten bezorgen of zelf bij een ophaalpunt ophalen. Lees hier onze Dokter Online ervaring.

Klik hier om direct naar Dokter Online te gaan >>

Treated.com

Treated.com mag dan Engels klinken, deze geregistreerde online apotheek is ingericht op de Nederlandse cliënt. Betalen met iDEAL, site en klantenservice in het Nederlands en snelle, discrete levering aan huis. Bovendien heeft Treated.com veel antibiotica voor een schappelijke prijs! Niet voor niets zijn onze Treated.com ervaringen dan ook zeer goed.

Klik hier om direct naar Treated.com te gaan >>


1 Reactie

de vries

December 14, 2017 at 3:07 pm

1 keer bactobran en 1 keer zitromax besteld verliep helemaal top!

Laat een reactie achter