Antibiotica zalf kopen

Antibiotica zalf advies? Klik hier >>

Antibiotica zalf kopen zonder recept?

Antibiotica zalf kopen zonder recept, kan dat? Lees hier meer.

fucidin kopen bestellen zonder recept
Fucidin crème (30 g) nodig?
Fucidin crème met hydrocortison nodig?
Bactroban kopen bestellen zonder recept
Bactroban nodig?

Advies nodig?

Wil je de juiste antibiotica zalf kopen? Als je nog niet precies weet wat je nodig hebt, kan de arts je daarin adviseren.

Vraag het de arts >>

Antibiotica zalf kopen zonder recept: lees verder

Antibiotica zalf kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je online een doktersrecept en eventueel het medicijn zelf krijgen via een betrouwbare aanbieder. Dit gaat via een officiële arts en apotheek. De officieel geregistreerde en gecertificeerde apotheken werken uitsluitend met officiële merkmedicijnen. Je zult dus nooit een namaakmedicijn krijgen. Dit is wel zo’n veilige gedachte. Lees meer over hoe jij dit medicijn kunt bestellen en wat het doet.

Kijk hier als je op zoek bent naar tabletten en capsules tegen bacteriële infecties.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Welke antibiotica zalf kan ik kopen?

Via de aanbieders waar Medicijn Kopen naar verwijst kun je 2 soorten antibiotica zalf vinden. Allereerst is er Fucidin met fusidinezuur. Vaak zal de arts eerst dit middel aanraden voordat je het hieronder genoemde medicijn Bactroban krijgt voorgeschreven. Over Fucidin lees je hier meer.

Een ander medicijn dat je online kunt vinden, is Bactroban. Dit is een medicijn dat voor 2% de werkzame stof mupirocine bevat. Er zijn verschillende varianten. De ene variant wordt gebruikt bij infecties in de neus, de andere op de huid. Lees hier meer over dit antibioticum.

Er is ook lotion met antibiotica, zoals Zineryt. Hier vind je meer informatie.

antibiotica zalf kopen zonder recept

Waarom antibiotica zalf kopen?

Het hierboven genoemde middel valt onder de antibiotica. Dat wil zeggen, dat je dit medicijn gebruikt om bacteriële infecties te bestrijden. Aangezien het een zalf is, kun je het gebruiken bij uitwendig te bestrijden infecties. Dit kunnen huidinfecties, eczeem met ontstekingen, krentenbaard, steenpuisten en besmettingen door de stafylokok-bacterie zijn. Met een kuur van 5 tot 10 dagen – die je altijd helemaal moet afmaken! – is de infectie verdwenen.

Huidinfectie

Je kunt verschillende klachten ervaren, zoals roodheid en warme huid. Ook kun je zwellingen krijgen en kan de huid pijnlijk aanvoelen. Hiervan kun je in extreme gevallen zelfs koortsig of ziek worden. in veel gevallen is goede hygiëne voldoende, maar in sommige gevallen houdt het probleem aan. In die gevallen kun je antibiotica zalf kopen om de infectie op te ruimen. Vaak zal eerst Fucidin worden voorgeschreven. Als dat niet werkt, kan Bactroban helpen.

Ontstoken eczeem

Vaak raakt de huid geïnfecteerd met een bacterie wanneer je eczeem vaak openkrabt. De beschadigde huid is niet meer in staat om zich te verweren, en raakt daardoor ontstoken. Hoewel dit vaak overgaat dankzij een corticosteroïdezalf die al gebruikt wordt, kan het mogelijk zijn dat de arts toch adviseert om antibiotica zalf te kopen in de vorm van Fucidin of Bactroban.

Krentenbaard

We spreken van een krentenbaard als iemand veel rode blaasjes heeft met gele korsten. Vaak bevinden deze blaasjes zich in het gezicht, bij de mond en de neus. In sommige gevallen heb je er ook last van op armen en benen. Een krentenbaard kan jeuken en andere lichamelijke klachten, zoals koorts en opgezette klieren, veroorzaken. Antibiotica zalf kan helpen, waarbij Fucidin eerst geprobeerd kan worden. Werkt dat niet, dan is het mogelijk om Bactroban te proberen. Bij een ernstig geval kan een antibioticum in tablet- of capsulevorm voorschrijven.

antibiotica zalf kopen bestellen zonder recept

Steenpuisten

De meeste steenpuisten gaan vanzelf over. Is dit niet het geval of zit de steenpuist in je gezicht, dan kan een antibioticum helpen. Dit is dan vaak een kuur met tabletten of capsules, omdat de infectie te diep zit voor een zalf. Alleen als is vastgesteld dat het om een terugkerende infectie gaat en deze uit de neus komt, kun je een antibiotica zalf kopen voor in de neus, zoals Bactroban.

Stafylokok-bacterie in de neus

Lang niet iedereen die besmet is met de stafylokok-bacterie in de neus, zal hier ook tegen behandeld worden. Vooral mensen die in aanraking komen met anderen met een lagere weerstand of zelf niet in staat zijn de infectie op te ruimen, zullen uiteindelijk een antibiotica zalf kopen om de infectie op te ruimen. In dit geval kan vooral Bactroban effectief zijn.

Tips voor een kuur

Hoewel de ene antibiotica zalf de andere niet is, zijn er wat overeenkomsten in het gebruik. Hieronder hebben we daarom wat tips voor het gebruik wanneer je deze medicijnen wilt kopen:

 1. Wil je antibiotica zalf kopen? Vul de vragenlijst voor de arts volledig en naar waarheid in.
 2. Volg het voorschrift van de arts.
 3. Maak een kuur altijd helemaal af (tenzij je overgevoelig blijkt voor het medicijn).
 4. Zorg voor goede hygiëne. Dit helpt bij genezing en verkleint de kans op volgende infecties.
 5. Smeer niet teveel van de antibiotica zalf.
 6. Mijd contact van de geïnfecteerde plekken met andere personen of spullen (handdoeken, kleding) die anderen kunnen aanraken.
 7. Was vooraf en achteraf je handen.
 8. Smeer de antibiotica zalf op vaste momenten en zorg dat je geen dosis overslaat.
 9. Zorg dat er geen antibiotica zalf in je ogen komt.
 10. Lees de bijsluiter altijd goed door van tevoren, zodat je precies weet wat de bijwerkingen en contra-indicaties zijn.

antibiotica zalf bestellen zonder recept

Antibiotica zalf kopen: het proces

Wanneer je antibiotica zalf wilt kopen, doorloop je een proces bij de online aanbieder, waarbij je eerst een artsconsult doorloopt voor een recept, en vervolgens een order kunt plaatsen bij een apotheek. Dit proces is voor je eigen veiligheid. Het werkt als volgt:

 1. Je kiest voor een consult via de button “Regel een behandeling voor mij”.
 2. Je vult een vragenlijst (consult) in. Een geregistreerde, officiële arts bepaalt aan de hand hiervan of je het medicijn veilig kunt gebruiken.
 3. Heeft de arts de bestelling goedgekeurd? Dan kun je betalen. Dit kan met alle populaire middelen, waaronder iDEAL.
 4. Je medicijn wordt zo snel mogelijk geleverd in een discrete, anonieme verpakking.

Meer info over antibiotica zalf?

Wil je meer weten over een bepaald medicijn en de manier waarop je het in huis kunt halen? Via de links hieronder vind je meer info over het medicijn van je keuze.

fucidin kopen bestellen zonder recept

Meer info over Fucidin antibiotica zalf >>

Bactroban kopen bestellen zonder recept

Meer info over Bactroban antibiotica zalf >>


Laat een reactie achter