Anticonceptiepil kopen

Anticonceptiepil kopen zonder recept?

Kun je de anticonceptiepil kopen zonder recept? Hieronder lees je meer. Of ga direct naar de aanbieder:

De populairste anticonceptiepillen

Cerazette minipil kopen zonder recept bestellen Cerazette minipil nodig?
Microgynon 30 kopen bestellen zonder recept Microgynon 30 nodig?
yasmin kopen bestellen zonder recept Yasmin nodig?

Andere anticonceptiepillen

 

 trigynon anticonceptiepil kopen zonder recept Trigynon nodig?
 Mercilon anticonceptiepil kopen zonder recept Mercilon nodig?
 Cilest anticonceptiepil kopen zonder recept Cilest nodig?
 marvelon anticonceptiepil kopen zonder recept Marvelon nodig?
 Femodeen anticonceptiepil kopen zonder recept Femodeen nodig?
 Katya kopen bestellen zonder recept Katya nodig?
 diane-35 anticonceptiepil kopen zonder recept Diane-35 nodig?
 yaz 24 4 anticonceptiepil kopen zonder recept Yaz 24+4 nodig?
 Zoely anticonceptiepil kopen zonder recept Zoely nodig?
 Qlaira anticonceptiepil kopen zonder recept Qlaira nodig?

Welke anticonceptiepil wil je kopen?

De juiste anticonceptiepil vinden is niet altijd even gemakkelijk. Is dit de eerste keer dat je aan ‘de pil’ gaat? Vraag advies van de online arts.

Direct advies van de arts >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Anticonceptiepil kopen: meer informatie

Sinds de anticonceptiepil uit het basispakket is gehaald, is het online kopen van deze pil een stuk populairder geworden. ook zijn er meer aanbieders bij gekomen die de verschillende soorten pillen online aanbieden. Wij vergelijken verschillende betrouwbare apotheken en zorgen dat jij de laagste online prijs betaalt. De anticonceptiepil kopen zonder recept is overigens niet mogelijk, maar de aanbieder kan zorgen voor een consult met een geregistreerde arts voor een recept en eventueel levering van het medicijn uit een geregistreerde apotheek.

Liever geen pil? Kijk dan eens bij de NuvaRing of de Evra pleister.

Populairste pillen

De meeste mensen die een anticonceptiepil willen kopen, zullen kiezen voor 1 van de volgende merken. Lees meer over een specifieke pil door op de link te klikken:

Op de informatiepagina kun je ook meer informatie vinden over elke anticonceptiepil en hoe het proces van consult en levering werkt.

Waarvoor dient dit middel?

Uiteraard wil je de anticonceptiepil kopen er om te zorgen dat je als vrouw niet zwanger wordt. De hierboven genoemde pillen zijn daarin zeer effectief: de kans dat je zwanger wordt als je deze pillen slikt, is vrijwel uitgesloten. Daarmee is het veruit de beste manier om niet zwanger te worden. Echter werkt de anticonceptiepil niet tegen geslachtsziekten. Als je er niet 100% zeker van bent dat je partner geen geslachtsziekte heeft, kun je dus altijd het beste ook nog een condoom gebruiken.

anticonceptiepil kopen zonder recept

Er is nog een reden om een anticonceptiepil te willen kopen: om controle te krijgen over je menstruele cyclus. Een onregelmatige cyclus kun je met de pil regelmatiger maken en je kunt ongesteldheid uitstellen door de pil ‘door te slikken’, ofwel bij aanvang van de stopweek met een nieuwe pilstrip te beginnen. Alle bovengenoemde pillen kunnen je hierbij helpen. Overleg met de arts wanneer je de anticonceptiepil wilt kopen.

Hoe werkt de anticonceptiepil?

Er zijn 2 verschillende soorten anticonceptiepillen verkrijgbaar: de minipil en de combinatiepil. De werking van beide pillen staat hieronder uitgelegd.

Minipil

De minipil wordt geslikt door vrouwen die gevoelig zijn voor oestrogeen of geen oestrogeen willen slikken. Deze minipil bevat meestal een synthetische versie van het hormoon progesteron in de vorm van desogestrel, levonorgestrel of norethisteron. Progesteron speelt een belangrijke rol bij verschillende processen in de menstruatie, waaronder de eisprong en het nestelen van een bevruchte eicel in de baarmoederwand. De minipil zorgt er vooral voor dat het laatste (de nesteling van de bevruchte eicel) niet plaatsvindt. Via de link hieronder vind je diverse minipillen.

Minipil + consult + service fee vanaf €42,49 >>

Combinatiepil

De combinatiepil komt er in verschillende soorten. Je kiezen uit een anticonceptiepil met een stopweek (dus 21 pillen, dan 7 dagen geen pil), of een pil die je continu moet slikken. Er zijn vele verschillende soorten combinatiepillen verkrijgbaar, ieder met hun eigen eigenschappen. Vooral Microgynon 30 en Yasmin zijn populaire pillen.

Combinatiepillen bootsen met een combinatie van de hormonen de effecten van progesteron en oestrogeen na. Hierdoor vindt er geen eisprong plaats, zodat er geen bevruchting mogelijk is. Daarnaast wordt het baarmoederslijmvlies beïnvloed, zodat nesteling van een bevruchte eicel niet kan plaatsvinden. Tot slot wordt het slijm in de baarmoedermond dikker, waardoor sperma er moeilijker doorheen kan.

Je kunt de combinatiepil ook gebruiken om de negatieve symptomen van ongesteldheid (bloedverlies, pijn) te verminderen. Je kunt deze anticonceptiepil vinden in vele soorten. Via de link hieronder kom je bij een ruim assortiment aan combinatiepillen.

Combinatiepil + consult + service fee vanaf €46,75 >>

Gebruik van de pil

Iedere anticonceptiepil heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Lees die bij het kopen goed door. Over het algemeen slik je een pil 3 weken elke dag, waarna er een stopweek volgt. Het kan echter ook zo zijn dat je de pil aan een stuk door slikt. Volg de instructies altijd nauwlettend op en zorg dat je geen enkele dosis overslaat om bescherming tegen zwangerschap maximaal te houden.

Bijwerkingen

Je kunt geen anticonceptiepil kopen die geen enkele bijwerkingen met zich meebrengt. Lang niet iedereen heeft er echter last van. Over het algemeen zijn deze bijwerkingen bovendien licht van aard en verdwijnen ze na korte tijd als het lichaam gewend is aan de pil. Is dit niet het geval, neem dan contact op met je arts. Mocht je een combinatiepil slikken en daar (te) hevige bijwerkingen van ondervinden, dan kun je overwegen over te stappen op een minipil.

anticonceptiepil kopen zonder recept

Wisselwerking met andere medicijnen

Op het gebied van wisselwerkingen verschillen de adviezen eveneens per anticonceptiepil. De minipil heeft in dit geval niet per definitie minder kans op wisselwerkingen, maar reageert weer op andere medicijnen dan de combinatiepil. Ook dit is dus iets om goed uit te zoeken als je kiest voor een bepaalde pil. Bij het uitkiezen van de pil kan de online arts van een van onze aangesloten apotheken je hierbij assisteren tijdens het bestelproces.

Waarom geen anticonceptiepil kopen zonder recept?

Je kunt soms de anticonceptiepil kopen zonder recept, maar dit raden we sterk af. Er is een behoorlijke keuze uit verschillende pillen en deze hebben ieder hun eigen werking, bijwerkingen en contra-indicaties. Vandaar dat het noodzakelijk is dat een arts de situatie bekijkt. Via onderstaande links kun je onder begeleiding van de arts het juiste medicijn kiezen en weet je zeker dat een geregistreerde apotheek je pil levert. Dit is een stuk veiliger dan de anticonceptiepil kopen zonder recept.


2 Reacties

Esther mesters

April 25, 2018 at 9:31 pm

Wil graag 2 x zolpidem 10 mng
En 3x doosjes paracetamol 500 /met codeine 50 mg

Laat een reactie achter