Apotheker-Online.nl

Apotheker-Online.nl ervaringen (waarschuwing!)

Deze Apotheker-online.nl ervaringen zijn tot stand gekomen nadat wij klachten binnenkregen over deze online farmaceut. Lees hieronder wat wij hebben ontdekt en ook de Apotheker Online ervaringen van anderen.

Medicijnen laten leveren via een betrouwbare aanbieder? Lees onze Dokter Online ervaringen of kijk bij onze Treated.com ervaringen.

Apotheker-Online.nl ervaringen: eerste indruk

Bij het openen van de website Apotheker-Online.nl valt direct op dat de website nogal wat fouten bevat. De titel van de website (niet te zien op de website zelf, maar wel als je met de muis over het tabblad gaat) vertoont spelfouten. Daarnaast eindigt de zin met een rare combinatie van een punt en een uitroepteken (zie afbeelding hieronder). Dit zijn geen grote zaken, maar wel details die aangeven dat de partij achter Apotheker Online waarschijnlijk niet al te professioneel is.

apotheker-online.nl ervaringen

Verder valt op dat de beschrijving van de medicijnen behoorlijk beknopt is. Het is duidelijk dat Apotheker Online weinig ervaringen heeft met de wereld van medicijnen. Alles is gericht op zoveel mogelijk geld verdienen. Informatie geven is blijkbaar onbelangrijk.

Apotheker Online ervaringen: bestellen

Bestellen begint met het uitzoeken van je medicijnen. Opvallend is, dat er nergens een overzicht is met alle producten (al dan niet ingedeeld per categorie. Heel onhandig en vreemd. Het bestelproces zelf op Apotheker-Online.nl gaat eenvoudig, al moet opgemerkt worden dat het apart is dat alle knoppen in het proces Engels zijn. Als je moeite hebt met deze taal, kan dit vervelend zijn. Je weet dan niet wat je moet doen. Voor de rest wijst het zich redelijk vanzelf. Onderin het bestelproces kan gekozen worden hoe de betaling voldaan moet worden. Maar het belangrijkste: er komt geen arts aan te pas, wat illegaal is.

Apotheker Online ervaringen: betalen

Apotheker Online biedt 2 betaalmethoden aan: directe bankoverschrijving en ‘Bitcoin/Altcoin/iDEAL’. Hoewel dat laatste 3 verschillende methoden lijken, worden ze onder 1 betaalmethode geschaard. We willen graag met iDEAL betalen, dus die selecteren we. Dan krijgen we het volgende scherm:

apotheker online ervaringen

Wederom een aanbieder waarbij omgewisseld moet worden naar Bitcoins en dan pas betaald kan worden. Hier hebben we meer ervaring mee. Dit is erg onbetrouwbaar.

Apotheker-Online.nl ervaringen: levering

Vooral de levering van Apotheker-Online.nl willen we graag in onze ervaringen behandelen. Uit ervaringen van anderen is namelijk gebleken dat deze aanbieder lang niet altijd producten levert. Sterker nog: de eerste die zijn/haar producten wel geleverd heeft gekregen, moeten we nog vinden.

Apotheker Online ervaringen: service

Bijzondere vermelding verdient de manier waarop Apotheker Online te bereiken is. Waar andere websites een button ‘contact’ hebben, heeft deze aanbieder een button ‘contract’. Dat klopt, met de extra ‘r’ (zie hieronder).

apotheker online ervaringen

Is dit per ongeluk gedaan, of wil de aanbieder verwarring scheppen in de hoop dat mensen geen contact opnemen? Erg servicegericht is deze online nepfarmaceut sowieso niet: er is alleen een contactformulier. Bovendien is ook hier weer veel Engels. Geen telefoonnummer of live chat te bekennen. Voor een medicijnleverancier kan dit stukken beter.

Apotheker Online ervaringen: Prijzen

Is er dan nog een lichtpuntje in onze Apotheker-Online.nl ervaringen? Jawel: de prijzen zijn netjes. Deze aanbieder vraagt niet teveel voor deze medicijnen. Zeker niet als je ervan uitgaat dat het originele merkmedicijnen zijn. Aan de andere kant: als je de medicijnen niet geleverd krijgt (zoals de gedupeerden die wij gesproken hebben) is elke cent die je betaalt 1 teveel.

Apotheker-Online.nl ervaringen: conclusie en aanbeveling

Onze Apotheker-Online.nl ervaringen zijn niet al te positief. De website is ontzettend slordig en afgeraffeld. De informatie die bij de medicijnen gegeven wordt, is veel te beknopt. Tel daarbij op dat het bestelproces onoverzichtelijk is, er geen arts op toeziet en de producten moeilijk te betalen zijn, en je weet eigenlijk al genoeg. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de wijze waarop je ‘contract’ kunt opnemen met deze aanbieder. Dit zaakje rammelt aan alle kanten. Wij hebben genoeg gezien. We lopen met een grote boog om Apotheker Online heen.

Wil je medicijnen via een betrouwbare aanbieder? Kijk dan eens bij Dokter Online. Hier lees je waarom Dokter Online betrouwbaar is.


3 Reacties

Rooseboom

September 20, 2017 at 8:07 pm

Beste heer/mevrouw,

Ook ik kocht onlangs medicijnen bij Apotheker-Online en heb deze niet geleverd gekregen. Omdat ik heb betaald via een rechtstreekse banktransactie heb ik contact opgenomen met de ING. Die vertelde mij dat ik eerst aangifte moet doen voordat zij kunnen handelen.

Zijn jullie bekend met dergelijke procedures?

Mvg,

B. Rooseboom

    admin

    September 21, 2017 at 9:06 am

    Beste B. Rooseboom, hier hebben wij geen ervaringen mee. Aangifte doen kan tegenwoordig eenvoudig online. Hopelijk lost het zich snel op!

Lj beuke

January 6, 2018 at 10:41 am

Ook ik heb dezelfde ervaring als b roozenboom
Heb inmiddels ook aangifte gedaan
Hoop op die manier achter adres te komen

Laat een reactie achter