Arcoxia

Klik hier voor Arcoxia >>

Arcoxia (Etoricoxib) kopen zonder recept?

Arcoxia kopen zonder recept, is dat online mogelijk? Hier vind je alle informatie.

arcoxia etoricoxib kopen bestellen zonder recept
Arcoxia nodig?

Arcoxia kopen zonder recept: meer informatie

Arcoxia kopen zonder recept kan niet zomaar via een betrouwbare online aanbieder. Wel zijn er partijen die kunnen bemiddelen bij het vinden van een online arts. Deze online arts kan een recept uitschrijven en het medicijn laten uitleveren door een EU-geregistreerde apotheek. Wij vergelijken deze bemiddelaars voor de laagste prijs.

Klik hier voor Arcoxia >>

Kenmerken van Arcoxia

Het medicijn Arcoxia is een zogenaamde ontstekingsremmende pijnstiller, of NSAID. De werkzame stof Etoricoxib helpt bij het verlichten van de pijn, het verlagen van de koorts en het tegengaan van ontstekingen. Over het algemeen blijft een tablet 24 uur werkzaam.

arcoxia kopen zonder recept

Toepassingen van Etoricoxib

Etoricoxib is de naam van de werkzame stof in het medicijn Arcoxia. De pijnstillende, koortsverlagende en ontstekingsremmende werking van deze stof wordt gebruikt bij onder andere:

 • Reumatoïde artritis
 • Jicht
 • Artrose
 • Ziekte van Bechterew
 • Menstruatiepijn
 • Gewrichtspijn
 • Andere pijnen

Over het algemeen voel je 1 uur na inname dat de klachten afnemen. Sommige klachten (afhankelijk van de aandoening bijvoorbeeld roodheid of stijfheid van gewrichten) nemen pas af als je Arcoxia een paar dagen tot 2 weken regelmatig gebruikt.

Aanwijzingen voor gebruik

Je neemt de tabletten van Arcoxia in met een glas water. Als je de bijwerkingen van de werkzame stof Etoricoxib wilt verminderen, kun je de tablet het beste rond of tijdens de maaltijd innemen. Doe dit altijd op een vast moment, zodat de kans op het vergeten van een tablet zo klein mogelijk is.

De dosis en duur van het gebruik worden bepaald door de arts. Dit wordt mede bepaald door de aandoening waarvoor je het middel gebruikt. Mocht je merken dat je gebaat bent bij een zwaardere of lichtere dosis, overleg dit dan met de arts. Slik nooit zonder overleg meer van dit medicijn.

Overgeslagen of vergeten dosis

Als je dit medicijn neemt tegen chronische klachten, let er dan op dat je goed de voorgeschreven dosering volgt. Het is daarom aan te raden de medicijnen altijd op een vast tijdstip in te nemen. Gebruik je Arcoxia 1 keer per dag en vergeet je het een keer in te nemen? Zorg dan dat je de vergeten dosis alsnog slikt. Doe dit echter niet als er minder dan 8 uur voor de volgende dosis zit. In dat geval sla je 1 keer over, omdat anders het risico op een overdosis bestaat.

arcoxia bestellen zonder recept

Vroegtijdig behandeling staken

Je kunt met het gebruik van Etoricoxib stoppen wanneer je wilt. Je hoeft niet af te bouwen met de dosering.

Mogelijke bijwerkingen van Etoricoxib

Het kan zijn dat je bijwerkingen ervaart bij het gebruik van Arcoxia. Over het algemeen zullen de bijwerkingen licht zijn, en verdwijnen ze nadat het lichaam eenmaal gewend is aan het medicijn. Is dit niet het geval, raadpleeg dan je arts en overleg over de mogelijkheden om er iets aan te doen. De werkzame stof Etoricoxib kan in zeldzame gevallen voor de volgende bijwerkingen zorgen:

Last van maag en/of darmen, hoofdpijn, hartkloppingen of snellere hartslag, vocht vasthouden, vochtophoping in de longen, gepaard met benauwdheid (waarschuw de arts als dit erger wordt).

In zeer zeldzame gevallen kun je last krijgen van: beschadigingen of zweren in de maag of darmen (neem onmiddellijk contact op met de arts als je dit hebt), problemen met zien of horen, huidproblemen (jeuk, uitslag, blauwe plekken) die kunnen duiden op allergie, overgevoeligheid voor UV-licht, ontstekingen in de mond, een draaierig of duizelig gevoel, psychische en slaapproblemen, een reactie door overgevoeligheid, bloedafwijkingen, problemen aan nieren, lever of alvleesklier en hartvaataandoeningen bij langdurig gebruik.

kopen zonder recept

Waarschuwingen en beperkingen voor Arcoxia

Arcoxia kan niet door iedereen probleemloos gebruikt worden. Lees daarom hieronder of je dit middel kunt gebruiken, of dat je met de arts moet overleggen.

Overleg met de arts als je:

 • Ouder bent dan 70 jaar.
 • Last hebt van slokdarmproblemen.
 • Een aandoening aan je maag of darmen hebt gehad.
 • Een slokdarmstenose hebt.
 • Aan psoriasis lijdt.
 • Minder goed werkende nieren hebt.
 • Last hebt van je alvleesklier.
 • Een verhoogd risico hebt op hart- en vaatziekten.
 • Rookt.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Etoricoxib of een ander bestanddeel in Arcoxia.
 • Lijdt aan hartkramp of ooit een hartaanval of beroerte hebt gehad.
 • Een verminderde leverwerking hebt.

Laat altijd eerlijk weten aan de arts of je ergens aan lijdt of ergens last van hebt, zodat de arts kan bepalen of je dit middel probleemloos kunt gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de arts een ander medicijn voorschrijven.

Eten, drinken en autorijden

Etoricoxib kan voor maag- en darmklachten zorgen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen deze klachten verergeren. Vooral scherp en kruidig eten kan hiervoor zorgen. Ook alcohol kan de maag irriteren. Drink bij voorkeur geen alcohol als je dit medicijn gebruikt. Wil je toch drinken? Probeer dan eerst kleine hoeveelheden.

Je kunt vermoeid, duizelig of draaierig worden van Arcoxia. Ook kun je problemen hebben om alles goed scherp te zien. In deze gevallen mag je niet auto- of motorrijden totdat de bijwerkingen voorbij zijn.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Voor Arcoxia geldt dat het beter is om het niet te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Met name tijdens de tweede helft van de zwangerschap mag je dit medicijn niet gebruiken. Zit je in de eerste helft van je zwangerschap of geef je borstvoeding? Overleg dan met de arts of het raadzaam is een ander medicijn te gebruiken.

Wisselwerkingen met andere medicijnen

Arcoxia heeft een wisselwerking met verschillende medicijnen. Gebruik je al 1 of meerdere medicijnen? Raadpleeg dan de bijsluiter om te zien welke werkzame stoffen deze medicijnen bevatten. Hieronder staan de werkzame stoffen van de medicijnen genoemd waarmee de werkzame stof Etoricoxib een wisselwerking kan vertonen:

acebutolol, aceclofenac, acenocoumarol, acetylsalicylzuur, amiloride, apixaban, atenolol, betamethason, bisoprolol, budesonide, bumetanide, carbasalaatcalcium, carvedilol, celiprolol, chloortalidon, chloorthiazide, ciclosporine, citalopram, clopamide, cortison, dabigatran, deketoprofen, dexamethason, diclofenac, duloxetine, enalapril, epitizide, eplerenon, escitalopram, etoricoxib, fenprocoumon, fenylbutazon, fluoxetine, flurbiprofen, fluvoxamine, furosemide, hydrochloorthiazide, hydrocortison, ibuprofen, indapamide, indometacine, ketoprofen, lisinopril, lithium, losartan, meloxicam, methotrexaat, methylprednisolon, metoprolol, nabumeton, naproxen, oxprenolol, parecoxib, paroxetine, perindopril, pindolol, piroxicam, prednisolon, prednison, propranolol, propyfenazon, rivaroxaban, sertraline, spironolacton, tiaprofeenzuur, trazodon, triamcinolon, triamtereen, venlafaxine,

Laat de arts precies weten welke medicijnen je gebruikt bij het kopen van Arcoxia. De arts kan dan bepalen of je dit medicijn kunt gebruiken. Twijfel je of het medicijn een wisselwerking kan vertonen met de werkzame stof Etoricoxib? Laat het alsnog aan de arts weten voor de zekerheid.

Waar kan ik Arcoxia kopen zonder recept?

Je kunt geen Arcoxia kopen zonder recept. Dit is een receptplichtig medicijn. Er zijn echter websites die je in contact kunnen brengen met een arts die na een consult een recept uitschrijft. Vervolgens kan een apotheek het medicijn uitleveren en wordt dit bij je thuisbezorgd. Start via onderstaande link je consult voor Arcoxia:

arcoxia etoricoxib kopen bestellen zonder recept

Meer info over Arcoxia >>


Laat een reactie achter