Arthrotec

Klik hier voor Arthrotec >>

Arthrotec kopen zonder recept?

Arthrotec kopen zonder recept, kan dat? Meer info vind je hieronder.

arthrotec kopen bestellen zonder recept
Arthrotec nodig?

Arthrotec bestellen zonder recept: lees meer

Wil je Arthrotec kopen? Dat is zonder recept niet mogelijk. Echter kan een online arts dit recept via een consult verzorgen. Verschillende aanbieders verzorgen dergelijke consulten. Wij vergelijken deze aanbieders voor de laagste prijs.

Klik hier voor Arthrotec >>

Let op: de beknopte weergave hieronder mag niet worden beschouwd als medisch advies. Raadpleeg hiervoor de arts en/of de bijsluiter.

Arthrotec: Diclofenac + Misoprostol

Arthrotec is een medicijn dat in feite 2 medicijnen combineert. Veel mensen die een ontstekingsremmende pijnstiller zoals Diclofenac kopen, wordt aangeraden hier een maagbeschermer bij te nemen. Hiervoor kun je Omeprazol kopen, maar ook het middel Misoprostol helpt. Misoprostol beschermt de maagwand door de hoeveelheid maagzuur te remmen. Vooral bij ouderen boven de 70 jaar en mensen met aanleg voor maagproblemen is zo’n maagbeschermer vaak nodig.

arthrotec kopen zonder recept

Waarvoor gebruik ik dit medicijn?

Arthrotec wordt voorgeschreven bij verschillende pijn- en ontstekingsklachten. Hier dient de werkzame stof Diclofenac voor. De werkzame stof Misoprostol is er uitsluitend om de bijwerkingen met betrekking tot de maag te verminderen. Dit combinatiemedicijn wordt onder andere gebruikt bij:

 • Reumatoïde Artritis
 • Ziekte van Bechterew
 • Artrose

De Diclofenac in Arthrotec verlicht de pijn en remt de ontsteking. Eventuele koortsklachten worden eveneens tegengegaan.

Hoe moet je Arthrotec gebruiken?

De hoeveelheid en frequentie waarin je Arthrotec moet gebruiken, zal bepaald worden wanneer je dit medicijn gaat kopen. De arts zal dit voorschrijven als je het online consult hebt afgerond. Over het algemeen wordt dit medicijn voor een beperkte periode voorgeschreven. Gebruik het dan ook niet langer dan de arts aangeeft. Je kunt ook tussentijds stoppen met het slikken van de tabletten. Hierbij hoef je het gebruik niet af te bouwen. Realiseer je wel dat daardoor klachten kunnen terugkomen.

Tabletten innemen

Kies voor het innemen van de tabletten altijd vaste momenten. Zo is de kans op een vergeten dosis het kleinst. Neem bijvoorbeeld de tablet tijdens of net na een maaltijd, zodat je minder kans hebt op maagdarmklachten als bijwerking. De tablet slik je in zijn geheel door zonder te kauwen met een half glas water. Kauw niet op de tablet, omdat anders de werkzame stoffen te snel vrijkomen. Arthrotec is zo gemaakt, dat het de Diclofenac geleidelijk afgeeft.

Onverhoopt dosis overgeslagen?

Het kan gebeuren dat je een keer een dosis Arthrotec per ongeluk overslaat. Als dat gebeurt, neem dan alleen de vergeten dosis alsnog als er voldoende tijd over is tot de volgende dosis. Is dit niet het geval, sla dan 1 keer over. Neem nooit snel achter elkaar 2 doses en neem nooit een dubbele dosis. Dit kan gevaar voor je gezondheid opleveren. Lees in de bijsluiter meer over het inhalen van een vergeten dosis.

arthrotec bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Arthrotec

Er kunnen bij het gebruik van Arthrotec bijwerkingen optreden. Over het algemeen ervaar je deze klachten totdat het lichaam gewend is aan het medicijn. Als je last hebt van bijwerkingen, gaat het meestal om lichte klachten. Zijn de klachten hevig of langdurig aanwezig? Raadpleeg dan de arts.

De meest gehoorde klacht (bij 30 procent of minder) zijn maagdarmklachten. Deze kunnen zich op allerlei manieren uiten. Vermijd kruidig voedsel en alcohol als je hier last van hebt.

In zeldzame gevallen worden mensen draaierig of duizelig. Ook hoofdpijn en huiduitslag worden genoemd, evenals maag- of darmzweren of –beschadigingen.

In zeer zeldzame gevallen melden mensen ontstekingen in de mond, problemen met gehoor of zicht, menstruatiepijnen met meer of tussentijds bloedverlies, problemen door vocht vasthouden, uitvallend haar, psychische problemen, ontstekingen of beschadigingen aan organen en afwijkingen in het bloed.

In een zeer zeldzaam geval kun je ook overgevoelig zijn voor Arthrotec. Je bent dan overgevoelig voor een van de bestanddelen (Diclofenac, Misoprostol of een ander bestanddeel). Hierdoor kun je uitslag of bulten krijgen, soms met koorts of blaren. Bij een hevige aanval van overgevoeligheid kun je zwellingen krijgen en benauwd raken. Als je een overgevoeligheidsreactie krijgt, waarschuw dan direct je arts. Bezoek indien nodig de Eerste Hulp. Stop direct met het nemen van Arthrotec.

Bij langdurig gebruik kunnen in uitzonderlijke gevallen hart- en vaatproblemen optreden. Gebruik het daarom nooit langer dan strikt noodzakelijk.

kopen zonder recept

Beperkingen en waarschuwingen voor Arthrotec

Arthrotec kopen is niet voor iedereen geschikt. Let op de volgende waarschuwingen en beperkingen.

Overleg met de arts als je:

 • Ouder bent dan 70 jaar.
 • Last hebt van ontstekingen aan de slokdarm door opkomend maagzuur.
 • Lijdt aan een chronische darmontsteking, zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
 • Lijdt aan slokdarmstenose.
 • Een bloedstollingsziekte hebt.
 • Lijdt aan psoriasis.
 • Astma hebt.
 • Lijdt aan hartkramp (angina pectoris).
 • Minder goed werkende nieren hebt.
 • Problemen met de alvleesklier hebt.
 • Te hoge bloeddruk hebt.
 • Te hoog cholesterol hebt.
 • Lijdt aan diabetes.
 • Rookt.
 • Borstvoeding wilt geven.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Een verminderde leverwerking hebt.
 • Overgevoelig bent voor Arthrotec, Diclofenac, Misoprostol of een ander ingrediënt van de tabletten.
 • Zwanger bent of wilt worden. Neem alle voorzorgsmaatregelen (zoals een goede anticonceptiepil) om te zorgen dat je niet zwanger wordt!
 • Ooit een hartaanval, trombose, of beroerte hebt gehad.
 • Lijdt aan hartfalen.
 • Geopereerd bent aan je hart of bloedvaten.

Kan ik dit medicijn gebruiken als ik zwanger ben?

Je mag Arthrotec beslist niet gebruiken als je zwanger bent. Zowel Diclofenac als Misoprostol kan zeer schadelijk zijn voor je baby. Het kind kan aangeboren afwijkingen krijgen. Ook is de kans op een miskraam aanzienlijk groter.

Kan ik veilig borstvoeding geven?

Het beste is om te overleggen met de arts. Als je Arthrotec voor een paar dagen gebruikt, kun je in sommige gevallen borstvoeding geven. Let hierbij wel op dat je voldoende tijd (zeker 4 uur) wacht voordat je borstvoeding geeft. Bij gebruik van dit medicijn voor langere tijd kun je geen borstvoeding geven.

kopen zonder recept

Kan ik alles eten en drinken?

Je mag alles eten bij dit medicijn, maar bedenk wel dat kruidig eten de maag en darmen kan irriteren, net als dit medicijn. Hetzelfde geldt voor alcohol. Let dus ook op met alcohol.

Mag ik autorijden met dit medicijn?

Mocht je duizelig of draaierig worden van dit medicijn, of ervaar je problemen met je zicht als bijwerking? Wacht dan tot de bijwerkingen over zijn voordat je deelneemt aan het verkeer.

Kan ik Arthrotec combineren met andere medicijnen?

Wil je Arthotec kopen? Kijk dan eerst of je geen medicijnen gebruikt die een wisselwerking vertonen met deze pijnstiller. Medicijnen die een wisselwerking kunnen geven bij gebruik met deze pijnstiller, zijn andere ontstekingsremmende pijnstillers (of NSAID’s), Sommige antistollingsmiddelen en -medicijnen, bepaalde plasmiddelen, sommige ACE-remmers en angiotensine-II-blokkers, Bètablokkers, sommige medicijnen om een depressie te behandelen, Lithium, Methotrexaat, Ciclosporine, Desmopressine en enkele medicijnen tegen hiv. Als je een van deze soorten medicijnen slikt of twijfelt over een medicijn dat je slikt, meld dit dan zeker aan de arts tijdens het consult.

Waar kan ik Arthrotec kopen zonder recept?

Arthrotec kopen zonder recept is niet mogelijk. Je hebt een recept nodig. De online arts kan hierbij helpen door middel van een consult, waarna een EU-geregistreerde apotheek het medicijn kan uitleveren. Gebruik de link hieronder om je consult te starten:

arthrotec kopen bestellen zonder recept

Meer info over Arthrotec >>


Laat een reactie achter