Atenolol

Klik hier voor Atenolol >>

Atenolol kopen zonder recept?

Atenolol kopen zonder recept, is dat mogelijk? Hieronder lees je er meer over.

atenolol kopen bestellen zonder recept
Atenolol nodig?

Meer over Atenolol kopen zonder recept

Wil je Atenolol kopen zonder recept? Volg onderstaande link en vul het vragenformulier in. Via een officiële arts kun je zo online een recept krijgen, waarna het medicijn uitgeleverd kan worden. Wij vergelijken aanbieders die samen werken met officiële artsen en geregistreerde apotheken, zodat je altijd de laagste prijs betaalt. Bovendien loop je zo minder risico dan wanneer je kiest voor Atenolol kopen zonder recept.

Klik hier voor Atenolol >>

Let op: Hieronder vind je een beknopte beschrijving van Atenolol. Dit is geen medisch advies. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter volledig door om op de hoogte te zijn van alle belangrijke informatie.

Wat is Atenolol?

Het kopen van Atenolol – na een recept van de arts te hebben verkregen – doe je bij allerlei soorten hartklachten. Het middel helpt namelijk bij het reguleren van de hartslag. Het kan daarnaast helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van de zuurstofbehoefte van het hart. Het hoeft overigens niet zo te zijn dat het altijd om hartklachten gaat. Ook angststoornissen, migraine en een te snel werkende schildklier kunnen aanleidingen zijn om het middel te gaan gebruiken. In al deze gevallen kan namelijk het verlagen van de hartslag veel goeds doen. Atenolol kan uitkomst bieden bij:

atenolol kopen zonder recept

Hoe gebruik je Atenolol optimaal?

Er zijn verschillende manieren waarop het medicijn Atenolol gebruikt kan worden. Dit hangt af van het soort klachten dat bestreden wordt. In alle gevallen wordt in ieder geval aangeraden vaste tijdstippen te kiezen om het medicijn in te nemen. Bij eenmaal per dag is het beste tijdstip ergens in de ochtend. Bij tweemaal daags gebruik is het aan te raden om ’s ochtends en ’s avonds een dosis te nemen. De tabletten kunnen gewoon met een glas water worden ingenomen. Er zijn verder geen specifieke richtlijnen. Wel kan er een flink verschil zijn in de duur van het gebruik van het medicijn. Dit hangt voornamelijk af van de klacht waarvoor je Atenolol wilt gebruiken.

Hoelang moet Atenolol gebruikt worden?

Het gebruik van Atenolol hangt sterk af van het soort klacht. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om hoge bloeddruk of hartkramp, dan is het zeer waarschijnlijk zo dat het middel lange tijd genomen moet worden. Dit gebeurt vaak in overleg met de arts. Bij een snelle schildklierwerking is het vaak zo dat een tijdelijk gebruik de klachten kan verhelpen. Migraine neemt vaak van nature af bij mensen naarmate ze ouder worden. Om die reden zal het gebruik van het medicijn langzaam maar zeker ook afnemen over een langere periode. Hierover kan de arts adviseren wanneer je Atenolol gaat kopen zonder recept.

atenolol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Bij elk medicijn kunnen bijwerkingen optreden, al hoeft dit lang niet altijd het geval te zijn. Daarnaast zijn het meestal lichte bijverschijnselen die worden ervaren. Een bijwerking van Atenolol die goed bekend is, is die van duizeligheidsklachten. Vooral wanneer er wordt opgestaan, bijvoorbeeld na het slapen of na het eten. Dit komt in minder dan 30 procent van de gevallen voor. Klachten zoals maagdarmklachten en koude voeten en handen komen ook voor, maar minder vaak (tot 10 procent van de gevallen). Slechts in zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) is het zo dat gebruikers van het middel last krijgen van slaapstoornissen, hoofdpijn en eventueel een droge mond of droge ogen. Dit kan echter wel voorkomen. Andere klachten die verbonden zijn aan Atenolol die in zeer zeldzame gevallen voorkomen zijn bijvoorbeeld haaruitval en impotentie. Het is echter wel altijd goed om dit in de gaten te blijven houden wanneer je aan het middel gaat beginnen. Ook kan het heel soms zo zijn dat de kans op bloedingen wordt verhoogd. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van bloedneuzen die vaker voorkomen en spontaan ontstaan. Heb je veel last van een bijwerking of houdt deze lang aan? Waarschuw dan de arts.

Overgevoeligheid

In een zeer zeldzaam geval kan iemand een allergische reactie op dit medicijn krijgen. Over het algemeen is dit te merken aan builtjes, uitslag of jeuk. Ernstige gevallen kenmerken zich door zwellingen, benauwdheid en bewustzijnsverlies. Heb je hier last van, meld dit dan direct aan de arts en bezoek de Eerste Hulp. Stop met het gebruik van Atenolol.

kopen zonder recept

Meld de volgende zaken aan de arts vóór gebruik

Atenolol kopen is niet voor iedereen de beste optie. Hieronder staan verschillende situaties waarin het raadzaam is om met de arts te overleggen. Kijk of een of meer van deze situaties op jouw van toepassing is/zijn. Twijfel je, ondanks dat er niets tussen staat dat op jou van toepassing is? Vraag het aan de arts.

Bepaalde aandoeningen

Overleg met de arts als je lijdt aan een van de volgende aandoeningen:

 • Ziekte van Raynaud
 • Syndroom van Sjögren
 • Wolff-Parkinson-White-syndroom
 • Diabetes
 • Astma of COPD
 • Myasthenia gravis
 • Psoriasis

In sommige gevallen zal de arts een ander medicijn voorschrijven. In andere gevallen zul jij zelf of een arts enkele zaken scherper in de gaten moeten houden.

Gebruik van bepaalde medicijnen

Gebruik je al bepaalde medicijnen? Meld het dan aan de arts als het om een van onderstaande soorten medicijnen of werkzame stoffen gaat:

 • Andere bloeddrukverlagende medicijnen: hierdoor kan je bloeddruk gevaarlijk laag worden.
 • Hartmedicijnen verapamil of diltiazem: de combinatie kan je hartslag vertragen of onregelmatig maken.
 • NSAID’s (ontstekingsremmende pijnstillers): de werking van Atenolol kan hierdoor verminderen.
 • Alfablokkers: de bloeddruk kan door deze combinatie lager worden.
 • Middelen om glucose in je bloed te verlagen: je zult een ‘hypo’ minder goed ervaren.
 • Epinefrine: Atenolol vermindert het effect, wat gevaarlijk kan zijn wanneer je een ernstige allergische reactie moet tegengaan.

De arts kan bepalen wat de beste oplossing is.

kopen zonder recept

Andere zaken om te bespreken

Meld ook het volgende aan de arts als dat op jou van toepassing is:

 • Ben je zwanger of wil je het graag worden? In principe wordt dit medicijn dan afgeraden. De arts kan je helpen met het vinden van een geschikt medicijn.
 • Geef je borstvoeding? Ook dan kun je beter een ander medicijn gebruiken. Overleg het met de arts.
 • Heb je verminderd functionerende nieren of dialyseer je? Overleg met de arts. Mogelijk wordt de dosering aangepast.

Waar moet je nog meer op letten?

Houd ook rekening met de volgende zaken:

 • Duizeligheid komt voor als bijwerking. Heb je hier last van? Neem dan geen deel aan het verkeer tot de bijwerking voorbij is.
 • Alcohol kan bepaalde bijwerkingen van dit medicijn versterken. Drink daarom met mate en probeer eerst met kleine hoeveelheden uit hoe je lichaam erop reageert.
 • Ben je allergisch of overgevoelig voor Atenolol of een ander bestanddeel van de tabletten? Dan mag je dit medicijn niet gebruiken.

Waar kun je Atenolol kopen zonder recept?

Atenolol kopen zonder recept is niet mogelijk. Een recept van een arts is vereist. Dit recept kan door een online arts worden verzorgd. Nadat het recept is verkregen, kan een EU-geregistreerde apotheek Atenolol uitleveren. De laagste prijs voor dit medicijn inclusief consultkosten en aanvullende kosten zie je hieronder:

atenolol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Atenolol >>


Laat een reactie achter