Atovaquon-proguanil

Klik hier voor Atovaquon-proguanil >>

Atovaquon-proguanil kopen zonder recept?

Atovaquon-proguanil kopen zonder recept, is daar een mogelijkheid voor? Hieronder vind je alle info.

atovaquon-proguanil kopen bestellen zonder recept
Atovaquon-proguanil nodig?

Meer over Atovaquon-proguanil kopen zonder recept

Voor wie Atovaquon-proguanil wil kopen zonder recept is er slecht nieuws: dit medicijn is uitsluitend op recept verkrijgbaar. Wij kunnen je verwijzen naar een partij die bemiddelt in online artsconsulten. Via zo’n consult kun je een recept krijgen voor Atovaquon-proguanil, waarna een officiële apotheek het medicijn kan uitleveren.

Klik hier voor Atovaquon-proguanil >>

Let op: Onderstaande algemene informatie geldt niet als medisch advies. Raadpleeg hiervoor de arts en/of bijsluiter.

Wat is Atovaquon-proguanil?

Atovaquon-proguanil helpt bij het genezen en bestrijden van malaria. Deze ziekte kun je oplopen in bepaalde tropische gebieden, zoals je kunt zien op onze pagina over malaria voorkomen. Wie hier naartoe gaat moet dan ook altijd rekening houden met de mogelijkheid dit op te lopen. Malaria verspreidt zich door het lichaam via het bloed. Dit komt omdat de parasiet hierin doordringt. Juist die parasiet wordt gedood door het medicijn. Malaria wordt over het algemeen ontdekt door klachten die ontstaan nadat de parasiet om zich heen begint te grijpen zoals koude rillingen tegenover flinke koortspieken.

Atovaquon-proguanil kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Atovaquon-proguanil?

Atovaquon-proguanil kan eenmaal per dag worden gebruikt. Het is dan slim om dit te doen bij een maaltijd. Ook mag het worden ingenomen met een zuivelproduct. Dit komt omdat vetrijk voedsel een positief effect heeft op de werking van het middel. Zuivel wordt aangeraden omdat dit ook de maag beschermt. Hierdoor kun je de bijwerkingen van het medicijn op de maag verminderen. Het medicijn moet een dag voor vertrek worden ingenomen en daarna dagelijks tot zeven dagen na terugkeer. Wanneer malaria is opgelopen moet een korte periode een drievoudige dosis worden genomen. Zo kan de ziekte worden bestreden.

Wat te doen bij een vergeten dosis?

Het met regelmaat innemen van Atovaquon-proguanil is erg belangrijk. Wie tijdens een reis een dosis vergeet moet deze alsnog zo snel mogelijk innemen. Door het vergeten is het wel als vanzelf zo dat de bescherming tegen malaria dus iets minder groot is. Wie het middel gebruikt om de ziekte te bestrijden moet ook zo snel mogelijk de vergeten dosis innemen. Het schema voor verder inname moet dan zes uur worden opgeschoven. Daarbij is het belangrijk dat de kuur wel in zijn geheel wordt afgemaakt. Het is echter vooral belangrijk om geen dosis te vergeten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een herinnering in de smartphone.

Atovaquon-proguanil bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Sommige bijwerkingen van Atovaquon-proguanil zijn meer aanwezig dan andere, maar het kan ook zijn dat het gebruik zonder bijwerkingen verloopt. Tien tot dertig procent van de gebruikers krijgt bijvoorbeeld met maag- en darmklachten te maken. Dit kan bijvoorbeeld buikpijn zijn, maar ook diarree. Ook hoofdpijn komt in dezelfde regelmaat voor. Wanneer dit blijft aanhouden is het belangrijk om een arts te raadplegen. Wie de verhoogde dosis ter bestrijding van de ziekte neemt, kan ook een verminderde eetlust ervaren. Vaak gaat dit gepaard met misselijkheid en in sommige gevallen braken. Ook kan een aantal hoestaanvallen optreden. Voor deze bijwerking geldt dat deze vanzelf moet verdwijnen. Wanneer dit niet gebeurt, raadpleeg je de arts.

Slapeloosheid en duizeligheid zijn klachten die heel soms kunnen voorvallen. Als dit het geval is, pas dan op met deelname aan het verkeer. Ook is overgevoeligheid een klacht die kan voorkomen. Dit is altijd een reden om een arts te raadplegen. Er moet dan gekeken worden in welke mate er een andere oplossing gezocht moet worden voor de malariaklachten. In sommige gevallen ontstaan psychische klachten of kun je last krijgen van bloedarmoede. Dit zijn echter zeldzame klachten.

In zeer zeldzame gevallen kunnen veranderingen in de hartslag, haaruitval, blaren of pijn in de mond en keel en aandoeningen aan huid en lever ontstaan. Raadpleeg de arts als je hier (veel) last van krijgt.

kopen zonder recept

Waarschuwingen vooraf

Is Atovaquon-proguanil kopen voor jou veilig? Lees de waarschuwingen hieronder. Bestudeer ook altijd de bijsluiter aandachtig voordat je een medicijn gaat gebruiken.

Overleg met de arts als je:

  • Lijdt aan G6PD-deficiëntie.
  • Zwanger bent of wilt worden.
  • Borstvoeding geeft.
  • Een medicijn tegen hiv of een medicijn met metoclopramide, rifampicine of rifabutine gebruikt.

Neem dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor een bestanddeel van dit medicijn.

Let ook op het volgende:

  • Moet je braken binnen 1 uur na het innemen van de tablet? Dan moet je de dosis opnieuw innemen.
  • Neem geen deel aan het verkeer als je last hebt van bijwerkingen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden.

kopen zonder recept

Waar kan ik Atovaquon-proguanil kopen zonder recept?

Je kunt Atovaquon-proguanil niet kopen zonder recept. Via een consult kun je een recept verkrijgen, waarna een officiële apotheek het medicijn kan uitleveren. Dit kan allemaal online geregeld worden. Via onderstaande link kun je dit voor de laagste prijs doen:

atovaquon-proguanil kopen bestellen zonder recept

Meer info over Atovaquon-proguanil >>


Laat een reactie achter