Augmentin

Klik hier voor Augmentin >>

Augmentin kopen zonder recept?

Is Augmentin kopen zonder recept mogelijk? Je vindt hier het antwoord.

augmentin kopen bestellen zonder recept
Augmentin nodig?

Meer over Augmentin kopen zonder recept

Een medicijn als Augmentin kopen zonder recept is niet mogelijk. Voor dit medicijn is een recept vereist. Dit kun je via een online behandeling regelen, eventueel  met de medicijnen erbij. Wij vergelijken diverse aanbieders, zodat je de laagste prijs voor een online behandeling betaalt.

Klik hier voor Augmentin >>

Let op: De informatie hieronder kan verouderd of onvolledig zijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken.

Wat is Augmentin?

Augmentin valt onder de zogenaamde penicilline-antibiotica. Dat houdt in dat het een middel is dat werkt tegen bacteriën en infecties. Er zitten twee werkzame stoffen in. Het eerste is Amoxicilline. Dit is de stof die de bacteriën bestrijdt. Het kan echter soms zijn dat de bacteriën moeilijker te bestrijden zijn. Om die reden zit er ook Clavulaanzuur in Augmentin. Dit zorgt ervoor dat de werking van de Amoxicilline verder wordt versterkt. Het is niet alleen sterker dan bacteriën, het kan ook meer soorten bacteriën aan door deze combinatie. Dit is een sterk voordeel.

augmentin kopen zonder recept

Waarbij kan ik het gebruiken?

Augmentin wordt bij veel verschillende bacteriële infecties gebruikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Blaasontsteking
 • Infecties aan de luchtwegen
 • Longontsteking
 • Acute bronchitis
 • Ontstekingen van middenoor of bijholte
 • Bepaalde vormen van keelpijn
 • Infecties aan de huid
 • Wondroos
 • Ontsteking van het beenmerg

Belangrijk is, dat het altijd om een infectie gaat die door een bacterie is veroorzaakt. Heb je bijvoorbeeld keelpijn door een virus, dan kan dit medicijn je er niet bij helpen.

Hoe gebruik ik Augmentin?

Augmentin kun je kopen in de vorm van tabletten. Die worden het meest gebruikt. Volg hierbij altijd het voorschrift van de arts goed op. Deze tabletten moeten met water worden ingenomen. Slik de tablet met wat water in zijn geheel door. Kauw er niet op, want dit kan de werking nadelig beïnvloeden. Het is het beste om de tablet in te nemen rond etenstijd. Het moet meestal meerdere malen per dag worden ingenomen. Bovendien komt het in kuurvorm. Dit betekent dat de kuur altijd afgemaakt moet worden. Dit kan variëren van vijf tot veertien dagen. Dit is een belangrijke zaak om te onthouden. Stop je voortijdig met het gebruik, dan kan de infectie terugkomen.

augmentin bestellen zonder recept

Wat te doen bij een vergeten dosis?

Het is afhankelijk van het aantal malen per dag dat Augmentin gebruikt wordt wat er gedaan moet worden bij een vergeten dosis. Het komt erop neer dat het afhankelijk is van de tijd tot de volgende dosis. Soms moet de vergeten dosis overgeslagen worden en aan het eind alsnog worden ingenomen. Is het echter zo dat er nog genoeg tijd over is tot de volgende dosis, dan moet het wel alsnog ingenomen worden. Het is in dit geval sterk afhankelijk van of Augmentin tweemaal of driemaal per dag wordt gebruikt. Lees hier meer over in de bijsluiter.

Mogelijke bijwerkingen

We beschrijven in dit gedeelte enkele van de bijwerkingen van Augmentin. Lees voor een volledig overzicht de bijsluiter. Wees erop bedacht dat de bijwerkingen lang niet bij iedereen voorkomen, en dat het vaak om kleine ongemakken gaat. Ervaar je ongebruikelijke, langdurige of vervelende klachten? Waarschuw dan je arts.

Een mogelijke bijwerking van Augmentin als medicijn is die van maag- en darmklachten. Daarom wordt ook aangeraden om het bij het eten in te nemen. Dit verkleint namelijk de kans hierop. Ook huiduitslag kan weleens voorkomen. Wanneer dit sterk gebeurt en lang aanhoudt, dan is het belangrijk de arts te raadplegen. Dit geldt ook wanneer slijmvliezen op verschillende plekken op het lichaam ontstoken raken. Tot slot is er natuurlijk altijd een kans op overgevoeligheid voor het medicijn. Dan moet er gestopt worden en een ander middel worden gebruikt als oplossing.

kopen zonder recept

Een klacht die zelden voorkomt maar wel kan optreden na het kopen en gebruiken van Augmentin is duizeligheid of hoofdpijn. Ook kunnen de tanden verkleuren. Deze krijgen dan een gelige of bruinige kleur. In sommige gevallen betekent dit dat de tandarts de tanden zal moeten polijsten. Bij sommige klachten, zoals sommige spierziekten en leveraandoeningen, kunnen de klachten verergeren wanneer het middel gebruikt wordt. Dan is het slim om een dokter erbij te halen.

Is Augmentin voor mij geschikt?

Wil je Augmentin kopen en gaan gebruiken? In sommige gevallen wordt aangeraden eerst te overleggen met de arts. In andere gevallen wordt gebruik zelfs afgeraden. Hieronder lees je hier meer over.

Wanneer moet ik met de arts overleggen?

Vraag de arts of het verstandig is dit medicijn te gebruiken als je:

 • Lijdt aan de ziekte myasthenia gravis.
 • Een antistollingsmedicijn, tetracycline-antibioticum of buiktyffusvaccin-capsule gebruikt.
 • Minder goed werkende nieren hebt.

kopen zonder recept

Wanneer moet ik een ander medicijn gebruiken?

Je kunt dit medicijn niet gebruiken als je overgevoelig bent voor amoxicilline, clavulaanzuur of een ander bestanddeel van dit medicijn. In dat geval moet de arts een ander geschikt medicijn voorschrijven.

Waar kan ik Augmentin kopen zonder recept?

Wil je direct Augmentin kopen zonder recept? Dat is niet mogelijk. Je kunt wel via een online artsconsult een recept krijgen. Daarna kan gezorgd worden dat de medicijnen door een apotheek worden uitgeleverd. Start je online consult via onderstaande link:

augmentin kopen bestellen zonder recept

Consult voor Augmentin starten (vanaf €65,00) >>


Laat een reactie achter