Avamys (Fluticason)

Klik hier voor Avamys (Fluticason) >>

Avamys (Fluticason) kopen zonder recept?

Avamys (Fluticason) kopen zonder recept, kan het? In dit artikel lees je er alles over.

avamys kopen bestellen zonder recept
Avamys nodig?

Ontdek meer over Avamys (Fluticason) neusspray

Wil je Avamys kopen zonder recept? Kies voor de veilige manier. Volg onderstaande link en vul hier een online vragenformulier in. Je kunt daarna van een officiële arts een recept krijgen, en het medicijn kan worden geleverd door een gecertificeerde apotheek. Dit gaat net zo discreet als Avamys kopen zonder recept.

Klik hier voor Avamys (Fluticason) >>

Let op: Onderstaande beknopte informatie kan verouderd of onvolledig zijn en dient daarom niet als medisch advies. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter goed door.

Wat is Avamys (Fluticason) en hoe gebruik je het?

Avamys is een anti-allergiemedicijn. Het werkzame bestanddeel in dit medicijn is Fluticason, een bijnierschorshormoon of corticosteroïd. Dit middel wordt geleverd als een neusspray. Door dit middel in de neus te spuiten, worden ontstekingen in het neusslijmvlies geremd. Avamys helpt tegen ontstoken neusslijmvlies, maar ook tegen allergische reacties, hooikoorts en poliepen in de neus. Vaak moet je het middel voor langere tijd gebruiken voor je effect ziet. Dit kan tussen een week en een maand duren. Mocht je dan nog steeds geen verbetering merken, neem dan contact op met je arts.

avamys fluticason kopen zonder recept

Hoe te gebruiken

Je kunt Avamys kopen als neusspray. Hoeveel je gebruikt van de spray en hoelang je deze gebruikt, wordt bepaald door de arts. Pomp voordat je de spray de eerste keer gebruikt een aantal keer met het pompje, zodat er direct een volle dosis vloeistof vrijkomt bij iedere spraybeweging. Dit hoeft alleen wanneer je de neusspray nog nooit hebt gebruikt.

Kies vaste tijden om Avamys te gebruiken, zodat je nooit een dosis vergeet. Schud de spray voor ieder gebruik en snuit vooraf je neus. Zorg dat je vervolgens goed de vloeistof met Fluticason naar binnen spuit, en het zoveel mogelijk opsnuift. Door het andere neusgat te sluiten of blokkeren, kun je met meer kracht de vloeistof opsnuiven. Doe dit zo vaak per neusgat als de arts aangeeft. Veeg de spray af na gebruik met een (eventueel vochtige) tissue en doe de dop er weer goed op.

Wat doe je als je een dosis vergeet?

Aangezien je Avamys dagelijks gebruikt, kan het voorkomen dat je een dosis vergeet. Het wordt daarom aangeraden altijd op vaste tijdstippen de neusspray te gebruiken, zodat de kans op vergeten kleiner wordt. Mocht het toch voorkomen, neem dan alsnog de vergeten dosis. Let wel op dat er nog voldoende tijd is tot de volgende dosis. Neem nooit twee keer een dosis te snel achter elkaar, en vermijd een dubbele dosis Fluticason.

fluticason avamys bestellen zonder recept

Hoe stop je met het gebruik van Fluticason?

Je kunt Avamys kopen voor incidenteel gebruik. In dat geval kun je na een paar dagen gewoon stoppen met de neusspray. Dit zal geen gevolgen hebben, buiten dat de klachten kunnen terugkomen of aanhouden. Mocht je willen stoppen omdat de klachten niet verdwijnen, onthoud dan dat het medicijn in veel gevallen enige tijd nodig heeft om te gaan werken. Gebruik je Fluticason al voor langere tijd? Dan kun je het beste met de arts overleggen over hoe je het beste kunt afbouwen. Als je het gebruik van Avamys te snel afbouwt, kunnen de klachten terugkomen.

Kan ik last krijgen van bijwerkingen door Avamys (Fluticason)?

De werkzame stof Fluticason in het medicijn Avamys kan zorgen voor enkele bijwerkingen. Hierbij moet worden opgemerkt, dat het over het algemeen om lichte bijwerkingen gaat die ook weer verdwijnen als het lichaam eenmaal gewend is geraakt aan het medicijn. Mocht je onverhoopt meer of langer last hebben van bijwerkingen, laat het dan weten aan je arts. Wellicht is het beter om een ander medicijn te gebruiken.

In sommige gevallen melden gebruikers van Avamys neusbloedingen. Deze gaan na een paar dagen over.

In zeldzame gevallen kun je last krijgen van: geïrriteerde slijmvliezen in neus en keel, een branderig gevoel, kleine zweren in je neus, een vieze smaak of geur en hoofdpijn.

In zeer zeldzame gevallen krijgen mensen door Fluticason ook last van: een neus- of ooginfectie, sneller bloedend neusslijmvlies, toenemende oogklachten (bij mensen die lijden aan myasthenia gravis, groene staar of glaucoom), grauwe staar, overgevoeligheidsklachten.

Mocht je veel last hebben van bijwerkingen of een bijwerking ervaren die hierboven niet genoemd is, laat het dan direct aan je arts weten. Mocht je overgevoelig blijken te zijn voor Fluticason, stop dan direct met het gebruik van dit middel. Een overgevoeligheidsreactie is te herkennen aan huidklachten, een aanhoudend verstopte neus en in ernstige gevallen zwellingen in het gezicht die eventueel gepaard gaan met benauwdheid. Stop met het gebruik van Avamys en waarschuw direct je arts. Bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Lees voor het gebruik van een medicijn altijd eerst de bijsluiter goed door. Hierin staat precies welke bijwerkingen je kunt ervaren. Heb je nog ergens vragen of twijfels over? Aarzel niet om de arts te raadplegen.

Andere zaken om op te letten als je Avamys (Fluticason) wilt kopen

Avamys kopen is niet voor iedereen geschikt. Zo kun je dit medicijn niet gebruiken als je overgevoelig bent voor Fluticason of een ander bestanddeel van de neusspray. Overleg tevens met je arts als je ouder bent dan 65 jaar. In dat geval kunnen sommige bijwerkingen heviger worden.

Beperkingen voor eten, drinken en verkeer

Dit medicijn heeft geen invloed op de rijvaardigheid. Ook kun je er alles bij eten en drinken.

Beperkingen voor zwangerschap en borstvoeding

Vrouwen die zwanger zijn of willen worden, kunnen de neusspray zonder problemen gebruiken. Je kunt sporen van dit medicijn terugvinden in de moedermelk, maar deze zijn zeer klein. Het is dus mogelijk om dit medicijn te gebruiken als je borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Heeft de Avamys neusspray een wisselwerking met andere medicijnen?

Het werkzame bestanddeel Fluticason in de Avamys neusspray heeft een wisselwerking met enkele medicijnen. Kijk daarom hieronder of je een van deze medicijnen al gebruikt voordat je dit medicijn gaat kopen. De volgende medicijnen kunnen reageren op Avamys:

  • Itraconazol. Dit medicijn kun je kopen als je last hebt van schimmelinfecties. Wanneer je beide medicijnen tegelijk gebruikt, kan er een hoger gehalte Fluticason in het bloed waarneembaar zijn. Dit kan tot verschillende klachten leiden. Overleg daarom met de arts als je Itraconazol gebruikt. Over het algemeen zal de arts een ander medicijn voorschrijven.
  • Bepaalde medicijnen die worden gebruikt door patiënten met hiv of hepatitis C kunnen ook reageren op de Fluticason in de Avamys neusspray. Slik je een medicijn tegen een van deze aandoeningen? Overleg dan met de arts of je dit medicijn moet kopen, of dat je beter een ander middel kunt kopen.

Raadpleeg bij twijfel over een medicijn altijd de arts en lees de bijsluiter goed door.

Waar kan ik Avamys kopen zonder recept?

Je kunt de Avamys neusspray met Fluticason niet kopen zonder recept. Je hebt een recept nodig van een arts. Een behandeling, eventueel inclusief het medicijn, kun je online aanvragen. Gebruik hiervoor de link hieronder:

avamys kopen bestellen zonder recept

Meer info over Avamys (Fluticason) >>

Gerelateerde medicijnen


Laat een reactie achter