Avodart (Dutasteride)

Klik hier voor Avodart (Dutasteride) >>

Avodart (Dutasteride) kopen zonder recept?

Avodart (Dutasteride) kopen zonder recept, kan dat? In dit artikel vind je alle benodigde info.

Avodart kopen bestellen zonder recept
Avodart nodig?

Avodart (Dutasteride) kopen zonder recept? Lees deze informatie

Avodart met Dutasteride kun je niet kopen zonder recept. Je hebt een recept van een arts nodig. Via een online doktersconsult kun je dit recept aanvragen. Ook kan de arts opdracht geven aan een apotheek om de medicijnen uit te leveren. Via bovenstaande button kun je dit het voordeligst doen.

Klik hier voor Avodart (Dutasteride) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave Avodart en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Kenmerken van Avodart

De werkzame stof Dutasteride in Avodart remt de werking van testosteron. In medische termen valt deze stof onder de antiandrogenen. Het helpt de plasproblemen als gevolg van een vergrote prostaat tegen te gaan door de doorstroming in de urinebuis te verbeteren.

avodart dutasteride kopen zonder recept

Andere mogelijkheden

Bij vrijwel mannen raakt deze prostaat vanaf een bepaald moment in hun leven vergroot. Dit kan al vanaf je dertigste gebeuren. Vanaf het tachtigste levensjaar is het aantal mannen met een vergrote prostaat opgelopen tot 90%. Over het algemeen kan dit probleem worden ondervangen door bepaalde drinkgewoonten aan te passen. Helpt dit niet, dan wordt vaak in eerst gekeken of een alfablokker de problemen kan verhelpen. In de meeste gevallen is dit ook zo. Mocht dit medicijn niet werken of mocht de prostaat ernstig vergroot zijn, dan kan Avodart een oplossing bieden. Soms wordt ook een combinatie van Dutasteride en de alfablokker voorgeschreven.

Dit medicijn gebruiken

Avodart kun je kopen in zachte capsules. Deze capsules bevatten de werkzame stof Dutasteride. Het maakt in principe niet uit op welk moment van de dag je deze inneemt. Wel is het belangrijk dat je consequent dit medicijn inneemt. Vandaar dat wordt aangeraden een vast moment te kiezen en je hieraan te houden. Mocht je toch een dosis vergeten, haal deze dan in als er 8 uur of meer resteert tot de volgende dosis. Na 3 tot 6 maanden zul je kunnen vaststellen of Avodart aanslaat. Mocht je na een halfjaar nog geen verbetering zien, dan kun je met de arts kijken naar een ander medicijn.

avodart dutasteride bestellen zonder recept

Kan Dutasteride voor bijwerkingen zorgen?

Je kunt bij het gebruik van Avodart bijwerkingen ervaren. Sommige van deze bijwerkingen blijven voor de duur van het gebruik. Heb je veel last van een bijwerking? Meld het dan altijd aan de arts. Het kan zijn dat een ander middel geschikter is.

Bij minder dan 10% van de mensen treden seksuele klachten zoals minder zin in seks, moeite met klaarkomen en impotentie op. Ook kun je borstvorming, pijn rond je tepels en in extreme gevallen borstkanker ervaren. Schakel direct de arts in als je onregelmatigheden op, onder of rond de tepel opmerkt.

Minder dan 1% van de gebruikers krijg last van duizeligheid in de eerste weken (laat het de arts weten als dit niet verdwijnt), verandering in haargroei op hoofd en lichaam, klachten aan de zaadballen, depressiviteit en een overgevoeligheidsreactie. Overgevoeligheid is zeer zeldzaam en uit zich meestal door bultjes, uitslag of jeuk. In zeer ernstige gevallen kun je benauwd worden en heb je zwellingen in je gezicht, mond of keel. Als dit gebeurt, waarschuw dan direct je arts en bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik van Avodart

Voor het gebruik van dit medicijn bestaan enkele waarschuwingen. Lees daarom dit gedeelte goed door.

Let op! Zwangere vrouwen mogen absoluut niet in aanraking komen met dit medicijn. Ook Je sperma bevat sporen van Dutasteride. Dit is schadelijk voor een ongeboren kind. Als je seks hebt met een zwangere vrouw, draag dan altijd een condoom.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Vrouw bent.
  • Overgevoelig bent voor Dutasteride of een ander bestanddeel in Avodart.

Andere waarschuwingen en beperkingen:

  • Je kunt alles eten bij dit medicijn.
  • Je mag bij dit medicijn alcohol drinken.
  • In principe beïnvloedt Avodart de rijvaardigheid niet. Word je echter duizelig van Dutasteride, wacht dan tot de bijwerking verdwenen is voordat je deelneemt aan het verkeer.
  • De combinatie van dit medicijn met bepaalde hiv-medicijnen en middelen tegen hepatitis C kan problemen geven. Overleg met de arts als je een medicijn tegen hiv of hepatitis C gebruikt.

Waar kan ik Avodart (Dutasteride) kopen zonder recept?

Avodart (Dutasteride) kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je via een online artsconsult een recept krijgen voor dit medicijn. Je kunt daarna Avodart (Dutasteride) kopen bij je eigen apotheek, of de online arts vragen een apotheek opdracht te geven het medicijn uit te leveren. Het goedkoopste consult inclusief medicijn is:

Avodart kopen bestellen zonder recept

Meer info over Avodart (Dutasteride)  >>


Laat een reactie achter