Azitromycine kopen?

Klik hier voor Azitromicine >>

Azitromycine kopen zonder recept?

Kun je Azitromycine kopen zonder recept? Hieronder lees je meer.

azitromycine kopen
Azitromycine nodig?

Azitromycine kopen zonder recept: meer informatie

Azitromycine kopen zonder recept? Ga naar de aanbieder via de links in dit bericht en vul een vragenlijst in. De online arts kan dan een recept uitschrijven bovendien een apotheek instrueren het medicijn uit te leveren. Wij vergelijken aanbieders van online doktersconsulten en zorgen dat jij hiervoor de laagste prijs betaalt. Deze methode is veiliger dan Azitromycine kopen zonder recept.

Klik hier voor Azitromycine >>

Ben je op zoek naar een ander middel tegen geslachtsziekten? Kijk eens bij Doxycycline en Zithromax.

Weet je zeker dat je een soa hebt? Doe een soa zelftest om het zeker te weten. Deze betrouwbare test kun je vanuit huis doen. Kijk hier voor een soa zelftest.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Azitromycine?

Azitromycine kun je kopen om verschillende bacteriële infecties te genezen. Zo wordt het vaak voorgeschreven om soa’s zoals chlamydia en gonorroe te genezen. Daarnaast wordt het middel voorgeschreven bij niet-specifieke urethritis, mycoplasma en ureaplasma. Ook zijn er huidinfecties en infecties aan het gehoor waarbij dit medicijn uitkomst biedt. In sommige gevallen krijgen patiënten met de ziekte van Lyme of reizigersdiarree het eveneens toegediend. Azitromycine is een eenmalige kuur die bestaat uit 2 of 3 tabletten. Na het innemen van deze 2 of 3 tabletten heb je de kuur volbracht. Neem altijd alle voorgeschreven tabletten. Een onvolledige kuur kan ervoor zorgen dat de soa aanhoudt en zelfs resistent wordt tegen de Azitromycine.

azitromycine kopen

Hoe werkt Azitromycine?

Azitromycine behoort tot de antibiotica. Het remt de groei van diverse bacteriën door de eiwitaanmaak te belemmeren. Deze eiwitten heeft een bacterie nodig voor de eigen groei. Bij het gebruik van de kuur moet altijd de volledige voorgeschreven dosis worden ingenomen. Anders kan het zijn dat de bacterie resistentie opbouwt tegen de Azitromycine en terugkomt of zelfs helemaal niet meer weggaat. Ongeveer 3 uur na het innemen van de tabletten begint de kuur te werken. De klachten horen na een paar dagen minder te worden. De volledige kuur neemt meestal tussen de 1 en 5 dagen in beslag, afhankelijk van de aandoening waarvoor de kuur is voorgeschreven.

Let op: vrouwen die de pil gebruiken, moeten er rekening mee houden dat de antibiotica de werking van de pil kunnen verminderen. Gebruik dus, in ieder geval tot je weer ongesteld bent geweest, een extra voorbehoedsmiddel tijdens en na de kuur met Azitromycine.

Hoe gebruik je Azitromycine?

Volg bij het gebruik van Azitromycine altijd exact het voorschrift van de dokter en volg eventuele aanwijzingen goed op. Neem altijd de dosering zoals deze is voorgeschreven. Wijk niet af van de dosering en duur van de kuur tenzij dit niet anders kan. Maak de kuur altijd volledig af.

De Azitromycine kuur bestaat doorgaans uit 2 tabletten van elk 500 milligram. Deze neem je (tenzij anders voorgeschreven) tegelijk in met voldoende water. Slik de tabletten door zonder te kauwen. Zorg dat je in de 48 uur voor en na de kuur geen alcohol drinkt. Alhoewel dit niet volledig bewezen is, kan alcohol de werking van het geneesmiddel verminderen.

Hoe weet ik of het werkt?

Zeker bij antibiotica is het altijd goed om extra in de gaten te houden of het middel gewerkt heeft. We raden je daarom aan om altijd 6 weken na de behandeling met Azitromycine te testen of het gewerkt heeft. Als je het medicijn tegen een soa gebruikt, is het raadzaam om nog een keer een soa-test te doen. De soa-test zal uitwijzen of het middel gewerkt heeft en je genezen bent van je soa. Heb je het middel tegen een andere infectie of ontsteking gebruikt? Vraag dan de arts om te controleren of de infectie of ontsteking verdwenen is.

azitromycine kopen

Dosering vergeten?

Wanneer je dit middel 1 keer per dag gebruikt, kun je de vergeten dosis alsnog innemen. Doe dit zo snel mogelijk, maar niet minder dan 8 uur voordat je de volgende dosis moet innemen. In dat geval kun je beter de tablet bewaren voor als je aan het eind van de kuur zit. Neem de vergeten dosis als je de rest van de kuur hebt beëindigd (in feite beëindig je de kuur dan dus later). Zorg in ieder geval dat je alle voorgeschreven tabletten inneemt om te voorkomen dat de klachten terugkomen of de bacterie zelfs resistent wordt tegen het medicijn.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Azitromycine?

Lag niet iedereen die Azitromycine gebruikt, zal bijwerkingen ondervinden. Voor de volledigheid hebben we hier de bijwerkingen beschreven die het meest worden genoemd. De meest gehoorde bijwerkingen van mensen die Azitromycine slikken, zijn maag- en darmklachten. Zo kan het zijn dat je misselijk wordt of last krijgt van diarree of juist verstopping na het nemen van de kuur. Het kan ook zijn dat je duizelig wordt na het innemen van de tabletten. Als dat het geval is, moet je geen machines of voertuigen besturen tot de duizeligheid is uitgewerkt. Mocht je ernstige of langdurige bijwerkingen ervaren, neem dan direct contact op met je arts. Lees ook altijd de bijsluiter voordat je begint aan je Azitromycine kuur.

Azitromycine en alcohol

Er zijn geen beperkingen bekend voor het gebruik van dit medicijn in combinatie met alcohol. Toch wordt (overmatig) alcoholgebruik afgeraden om er zeker van te zijn dat de kuur optimaal werkt.

Azitromycine en autorijden

Mocht je duizeligheid ervaren na het innemen van een tablet van dit middel, wacht dan totdat de duizeligheid weg is voordat je een auto bestuurt. In principe geeft het medicijn echter zo weinig problemen bij het autorijden, dat hiervoor geen speciale waarschuwing geldt.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Azitromycine niet gebruiken?

Azitromycine is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet nemen bij overgevoeligheid voor de werkzame stof of een van de andere bestanddelen van de tabletten. Als je de pil slikt, kan de werking hiervan verminderen door het gebruik van Azitromycine. Let er dus op, dat je een extra voorbehoedsmiddel gebruikt tot aan de volgende keer dat je ongesteld bent.

N.B.: bovenstaande uitleg kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Vul altijd je medische gegevens zo volledig mogelijk in bij het kopen van Azitromycine, zodat een arts kan bepalen of er geen gevaar optreedt bij gebruik. Laat de arts weten welke medicijnen je gebruikt en of je ooit een aandoening aan je lever of nieren hebt gehad. Vermeld ook aan de arts of je lijdt aan een hartritmestoornis, myasthenia gravis of Lange-QT-syndroom.

Allergische reactie

Je mag een Azitromycine kuur alleen vroegtijdig stoppen als je een allergische reactie ondervindt van het medicijn. Een allergische reactie komt zeer weinig voor en kan zich uiten door ademhalingsproblemen, uitslag en een opgezwollen gezicht, lippen en/of keel. Stop in dat geval direct met het gebruik van het medicijn en raadpleeg je arts voor een ander middel.

Wisselwerking met andere medicijnen

Azitromycine kan in combinatie met verschillende medicijnen zorgen voor hartritmestoornissen. Het is daarom zeer belangrijk dat je de arts meldt welke medicijnen je gebruikt, om vast te stellen of je dit medicijn kunt gebruiken of dat een ander middel beter is om te gebruiken.

In combinatie met ergotamine en methysergide, twee medicijnen tegen migraine, kan Azitromycine de bijwerkingen van deze medicijnen versterken. In dat geval is het beter om een alternatief te zoeken. Ook als je digoxine gebruikt, is het raadzaam om met de arts naar een ander middel te zoeken tegen je soa.

Bij verschillende bloedverdunnende medicijnen kan eveneens een wisselwerking ontstaan. Leg dit voor aan de trombosedienst als je een antibioticum hebt gebruikt.

De hoeveelheid van het medicijn ciclosporine in je bloed wordt groter wanneer je hierbij Azitromicine gebruikt. Raadpleeg je arts om te kijken of dit in jouw geval kwaad kan.

Heb je minder dan 3 dagen voor de start van je kuur het buiktyfusvaccin toegediend gekregen? Dit vaccin wordt onwerkzaam door Azitromicine. Laat aan de arts weten als je het buiktyfusvaccin minder dan 3 dagen voor de kuur hebt gekregen.

Zoals hierboven vermeld, kan Azitromycine de werking van de anticonceptiepil (de pil) verminderen. Let dus op dat als je seks hebt, je dit met condoom doet.

Azitromycine tijdens de zwangerschap en borstvoeding

De eenmalige dosis van dit middel kun je gebruiken als je zwanger bent of wilt worden. Voor de meerdaagse kuur zijn de effecten op de zwangerschap onvoldoende bekend. Het wordt afgeraden dit middel te gebruiken als je zwanger bent of binnenkort zwanger wilt worden. Je arts kan in dit geval kijken welke kuur wel geschikt is om te gebruiken.

Voor kinderen van moeders die borstvoeding geven kan dit medicijn geen kwaad. Hoewel kleine hoeveelheden van het middel in de melk terug te vinden zijn, brengen deze geen schade toe aan je kind.

Kan ik Azitromycine kopen zonder recept?

Azitromycine kopen zonder recept is niet mogelijk. Je kunt met een recept van de dokter Azitromycine kopen bij de apotheek, of je kunt via een online doktersconsult met een officiële arts dit medicijn voorgeschreven krijgen. Vervolgens kan de arts het medicijn laten uitleveren. Wij vergelijken bemiddelaars in online artsconsulten. Voor de laagste prijs klik je hieronder:

azitromycine kopen

Meer info over Actavis Azitromicine >>


6 Reacties

Pillen

January 23, 2015 at 10:25 am

Zeker opletten met wat voor pillen je aanschaft via internet !!!!

ewa

April 17, 2015 at 2:57 pm

Ik heb de avond voor de kuur iname wel hard gezopen is dit heel erg?

Ingrid

June 29, 2015 at 11:30 am

Ik ben direct van mijn SOA afgekomen na deze kuur, zeker een aanrader dus! Wel adviseer ik mensen om gewoon een condoom te gebruiken dan hoef je deze pillen nooit te slikken.

Anna

May 26, 2016 at 6:02 pm

Ik heb 24 u na inname hard gezopen… Is het een aanrader om een nieuwe pil te nemen? Of maakt dus niet zoveel uit?

  Katertje

  December 13, 2016 at 7:01 pm

  Ik hoorde van de dok dat ik er echt niet bij moest zuipen dus ook maar niet gedaan. Is het goed gegaan bij jou?

  Remco1990

  February 4, 2017 at 7:12 pm

  Beter dat je er niet bij zuipt!

Laat een reactie achter