Bactroban

Klik hier voor Bactroban 2% (3 g) >>

Klik hier voor Bactroban 2% (15 g) >>

Bactroban kopen zonder recept?

Bactroban kopen zonder recept, is dat mogelijk? Je vindt alle benodigde info hier.

Bactroban kopen bestellen zonder recept
2% (3 g) nodig?
2% (15 g) nodig?

Bactroban kopen zonder recept: lees verder

Wil je Bactroban kopen zonder recept? Via een online vragenformulier kun je van een officiële arts een recept krijgen, waarna eventueel het medicijn door een geregistreerde apotheek kan worden uitgeleverd. Wij vergelijken websites die bemiddelen in artsconsulten (eventueel met medicijnen), zodat je de laagste prijs betaalt. Hierboven zie je de laagste prijzen. Deze methode is veiliger dan elders Bactroban kopen zonder recept.

Klik hier voor Bactroban 2% (3 g) >>

Klik hier voor Bactroban 2% (15 g) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Beschrijving van Bactroban

Bactroban is een zalf die wordt gebruikt tegen bacteriële infecties. De werkzame stof mupirocine valt onder de antibiotica. Je kunt dit medicijn krijgen in de vorm van een neuszalf en in de vorm van een huidzalf. Je kunt dit middel onder andere gebruiken bij:

  • Huidinfecties
  • Ontstoken eczeem
  • Krentenbaard
  • Steenpuisten
  • Besmetting met de stafylokok-bacterie

Bactroban doodt de bacteriën die de infectie veroorzaken, waardoor de symptomen verdwijnen.

bactroban kopen zonder recept

Toepassing van Bactroban

Wanneer je een bacteriële infectie hebt, is het belangrijk om de geïnfecteerde plek zo min mogelijk aan te raken. Krab niet, deel geen handdoeken of kleding en dek plekken af. Zo voorkom je verspreiding van de infectie.

Duur van de kuur

Over het algemeen gebruik je Bactroban tussen de 5 en 10 dagen. De exacte lengte van een kuur is afhankelijk van de aard en ernst van de infectie. Je moet de zalf echter nooit langer dan 10 dagen gebruiken. Houdt de infectie aan? Neem dan contact op met de arts.

Aanbrengen van de zalf

Voordat je de zalf met mupirocine op de huid aanbrengt, was je eerst je handen. Vervolgens reinig je de geïnfecteerde plek. Breng de zalf dun aan. Als de plek zich op de huid bevindt, kun je deze afdekken met een verbandje of gaas, zolang dit maar steriel is. Zorg dat je geen Bactroban in je mond of ogen krijgt. Als dit wel gebeurt, spoel het dan goed af. Dit medicijn kan namelijk irriteren. Hoe vaak je de zalf moet aanbrengen, is afhankelijk van de infectie en de instructies van de arts.

Een keer overgeslagen?

Smeer de zalf op vaste momenten van de dag. Zo voorkom je dat je een keer overslaat. Mocht het toch gebeuren, probeer dan alsnog de zalf aan te brengen. Mocht er nog maar korte tijd tot de volgende dosis zijn, smeer dan niet meer of dubbel. Het is dan beter om het volgende het schema zo te verschuiven dat je nieuwe, vaste tijden hebt om Bactroban aan te brengen.

bactroban bestellen zonder recept

Wil je de kuur staken?

Maak een kuur met een antibioticum (dus ook met mupirocine) altijd helemaal af. Doe je dit niet, dan kan de infectie achterblijven en terugkomen. De enige uitzondering is als je niet goed reageert op de zalf, bijvoorbeeld met hevige bijwerkingen of overgevoeligheid. In dat geval dien je de behandeling direct te staken. Raadpleeg de arts voor een eventueel alternatief.

Kunnen er bijwerkingen optreden?

Als je Bactroban wilt kopen, is het belangrijk dat je weet welke mogelijke bijwerkingen er kunnen optreden. Weet dat de meeste bijwerkingen licht van aard zijn en na korte tijd zullen verdwijnen. Ervaar je veel of langdurig last van bijwerkingen, neem dan contact op met je arts.

In zeldzame gevallen krijgen mensen last van een brandend gevoel op de huid. In zeer zeldzame gevallen kan er daarbij ook irritatie van de huid ontstaan. Dit gebeurt meestal op gevoeligere plekken van de huid. Dit kan gepaard gaan met rode verkleuring en jeuk. Ook kun je last krijgen van een droge huid.

In zeer uitzonderlijke gevallen is iemand overgevoelig voor mupirocine of en ander bestanddeel in dit medicijn. Vaak wordt de aandoening waartegen het middel wordt gebruikt dan juist erger. Ook kun je bulten op de huid krijgen. Neem direct contact op met de arts als je hier last van krijgt.

In extreme gevallen gaat een overgevoeligheidsreactie gepaard met zwellingen en benauwdheid. Als dit gebeurt, bezoek dan direct de Eerste Hulp. Stop onmiddellijk met het gebruik van dit medicijn.

kopen zonder recept

Waarschuwingen bij het kopen van Bactroban

Wil je Bactroban kopen zonder recept? Lees dan eerst dit gedeelte goed door, zodat je weet of dit medicijn geschikt is voor je.

Overleg met de arts als je:

  • Zwanger bent of wilt worden.
  • Borstvoeding geeft of wilt geven.

Over beide gevallen is te weinig bekend om dit middel als veilig te bestempelen. Overleg met de arts of er misschien een ander middel is waar meer over bekend is.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor mupirocine of een ander bestanddeel van de zalf (zie het gedeelte over bijwerkingen voor meer informatie).

Een overgevoeligheidsreactie kan zeer gevaarlijk zijn. Vraag de arts of een ander middel wellicht meer geschikt is.

Autorijden, eten, drinken en andere medicijnen

Voor zover bekend gelden voor dit medicijn geen beperkingen voor autorijden, eten en drinken. Ook zijn er geen wisselwerkingen met andere medicijnen bekend. Wil je toch zeker weten of je dit medicijn veilig kunt gebruiken? Overleg met de arts.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Zoals hierboven vermeld: overleg met de arts als je zwanger bent of wilt worden, of als je borstvoeding wilt geven. Er is te weinig bekend over dit medicijn en de effecten op de gezondheid van je baby. Kijk of er een ander middel is waarover meer bekend is.

Waar kan ik Bactroban kopen zonder recept?

Bactroban kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel zijn er meerdere websites die kunnen bemiddelen bij een online artsconsult, waarbij je een recept voor dit medicijn kunt krijgen. De arts kan daarna een geregistreerde apotheek verzoeken dit medicijn uit te leveren. De kosten hiervoor, zie je hieronder.

Bactroban kopen bestellen zonder recept

Meer info over Bactroban 2% (3 g) >>

Meer info over Bactroban 2% (15 g) >>


Laat een reactie achter