Beclometason

Klik hier voor Beclometason Dipropionaat >>

Beclometason crème kopen zonder recept?

Beclometason crème kopen zonder recept, kan dat? Hieronder lees je er meer over.

Beclometason diproprionate creme kopen bestellen zonder recept
Beclometason Dipropionaat 0,25mg (30g) nodig?

Beclometason kopen zonder recept? Lees dit eerst

Beclometason kopen zonder recept kan niet. Dit is een zogenaamd receptplichtig medicijn. Tegenwoordig kun je voor een recept bij de online arts terecht. De arts kan een recept uitschrijven en een apotheek het medicijn laten uitleveren. De voordeligste mogelijkheid hiervoor, zie je hierboven.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is het en waar dient het voor?

Beclometason dipropionaat crème kun je kopen in een tube van 30 gram. De crème in de tube bevat 0,25 mg van de werkzame stof. Deze stof is een corticosteroïd. Het werkt ontstekingsremmend en vermindert zo de klachten op de plaatsen waar het op de huid wordt aangebracht. Dit medicijn kan verlichting brengen bij psoriasis, eczeem of een andere huidaandoening. Dankzij de ontstekingsremmende werking vermindert Beclometason de volgende huidklachten:

 • Rode vlekken
 • Verdikte plekken
 • Schilfers
 • Jeuk
 • Bultjes of pukkeltjes
 • Uitdroging

beclometason kopen zonder recept

Beclometason crème aanbrengen

De crème wordt doorgaans 1 tot 2 keer per dag aangebracht. Doe dit bij voorkeur op vaste momenten (vlak na het douchen en/of vlak voor het slapengaan), zodat de kans minimaal is dat je het een keer vergeet. Was van tevoren je handen en breng de crème in een dun laagje aan. Vermijd hierbij contact met de ogen. Komt de crème toch in de ogen? spoel deze dan goed uit met water. Over het algemeen wordt Beclometason voor een korte periode voorgeschreven. Overschrijd deze periode niet.

Vergeten aan te brengen?

Zelfs als je er goed op let, kan het een keer voorkomen dat je vergeet een dosis aan te brengen. Probeer in dat geval alsnog een dosis op de huid te smeren, tenzij er een te korte tijd is tot de volgende dosis. Voorkom altijd overdosering. Lees meer over wat te doen bij een vergeten dosis in de bijsluiter.

beclometason bestellen zonder recept

Bijwerkingen die je kunt ervaren

Hoewel alleen in zeldzame tot zeer zeldzame gevallen, kunnen mensen van Beclometason bijwerkingen ervaren. Deze houden echter niet lang aan en geven niet veel last. Mocht je wel veel of langdurig last hebben van een bijwerking, laat het dan aan je arts weten. Het kan zijn dat een ander middel geschikter is.

 • Bijwerkingen die genoemd worden, zijn:
 • Jeuk, branderigheid en irritatie op de plek van aanbrengen.
 • Toenemende haargroei
 • Verandering van de huidskleur
 • Dunner wordende huid waar de crème heeft gezeten
 • Striae, acne of duidelijker zichtbare aderen

Kijk voor een volledig overzicht in de bijsluiter.

Overgevoeligheidsreactie

In een heel uitzonderlijk geval (maximaal 1 op de 1000 mensen) kan iemand overgevoelig zijn voor Beclometason of een ander bestanddeel van de crème. Hierbij kunnen bultjes, rode uitslag en in extreme gevallen zwellingen en benauwdheid ontstaan. Waarschuw in dat geval direct de arts en bezoek de eerste hulp indien nodig. Stop met het nemen van dit medicijn.

kopen zonder recept

Kan ik zonder problemen Beclometason kopen en gebruiken?

Niet iedereen kan Beclometason kopen en gebruiken zonder problemen. Het hierboven genoemde geval van overgevoeligheid is daar een goed voorbeeld van. Gebruik dit medicijn ook niet voor bijvoorbeeld acne of rosacea.

Alcohol en voedsel

Je kunt bij dit product alcohol drinken. Alcohol tast de werking van de crème niet aan. Ook kun je er alles bij eten.

Deelnemen aan het verkeer

De crème heeft geen invloed op de rijvaardigheid. Je kunt dus zonder problemen autorijden (mits je geen andere beperkingen hebt of medicijnen gebruikt die de rijvaardigheid beïnvloeden).

Zwangerschap en borstvoeding

Mocht je zwanger zijn of willen worden, raadpleeg dan de arts. Beclometason kan mogelijk schadelijk zijn voor je ongeboren kind. Ook vrouwen die borstvoeding geven, kunnen beter met de arts kijken naar een ander medicijn.

kopen zonder recept

Wisselwerking van Beclometason met andere medicijnen

De Beclometason dipropionaat crème kan een wisselwerking vertonen met andere geneesmiddelen. Overleg daarom met de arts of je dit middel veilig kunt gebruiken als je al een medicijn gebruikt. Vul bij het bestellen het consultformulier volledig en naar waarheid in. Twijfel je ergens over? Geef het door aan de arts.

Overleg met de arts als je een medicijn of product met een van de volgende stoffen gebruikt: zwavel, salicylzuur, benzoylperoxide, rescinol of een chemische stof die slijtend werkt. Kijk ook uit met medicinale zeepproducten en scrubs die de huid kunnen uitdrogen, cosmetica en producten op de huid die alcohol bevatten. Tevens kan er een wisselwerking zijn met geneesmiddelen die erytromycine, metronidazol, aminoglycosiden, antibiotica of corticosteroïden bevatten, alsmede neuromusculaire blokkers. Gebruik je een van deze middelen of weet je niet zeker of je een van deze middelen gebruikt? Vraag het de arts.

Waar kan ik de Beclometason dipropionaat crème kopen zonder recept?

Je kunt de Beclometason dipropionaat crème niet kopen zonder recept. Wel kan een arts via een online consult een recept voorschrijven en een apotheek vragen het medicijn uit te leveren. Via de link hieronder kun je het consult starten.

Beclometason diproprionate creme kopen bestellen zonder recept

Meer info over Beclometason dipropionaat crème >>


Laat een reactie achter