Betrouwbare online apotheek zonder recept

 • 12

Betrouwbare online apotheek zonder recept

Categorie : Kennisbank , Medicijnen

Een betrouwbare online apotheek zonder recept vinden is niet altijd makkelijk. Veel websites waarschuwen voor online apotheken, en dat is terecht. Er zijn 2 betrouwbare online aanbieders, maar die werken niet zonder recept. Lees hier meer.

Waarom is Treated.com een betrouwbare online aanbieder?

Wie zonder recept medicijnen wil bestellen, kan niet terecht bij Treated. Wel kun je online het recept regelen, waarna een gecertificeerde apotheek je medicijn uitlevert. doet er goed aan eens te kijken bij Treated.com. Deze online aanbieder verkoopt via de aangesloten apotheek een groot arsenaal aan medicijnen tegen uiteenlopende aandoeningen. Grote voordelen zijn:

 • Treated.com is vaak de goedkoopste
 • Je krijgt de echte merkmedicijnen
 • Levering kan al binnen 24 uur!
 • Betalen gaat snel en veilig met iDEAL

Lees onze Treated.com ervaringen.

Snelle levering en topservice

Wat Treated.com ook een betrouwbare online aanbieder maakt, is dat je de beste service van arts en apotheek krijgt. Zowel telefonisch als via mail en chat kun je de klantenservice bereiken. Bovendien is er geen aanbieder die sneller medicijnen levert!

Bezoek direct Treated.com >>

Waarom is Dokter Online een betrouwbare online aanbieder?

Veel mensen regelen al jaren hun recept en medicijnen bij Dokter Online, en met veel succes. Dokter Online is betrouwbaar, en wel om de volgende redenen:

 • Je krijgt medicijnen snel geleverd.
 • Medicijnen worden in onherkenbare verpakking geleverd.
 • Je kunt betrouwbaar met iDEAL betalen.
 • Je krijgt originele merkmedicijnen.

Lees onze Dokter Online ervaringen.

Groot aanbod

Buiten dat Dokter Online een betrouwbare online aanbieder is, is het ook de aanbieder met het grootste assortiment. Geen andere online aanbieder kan zoveel medicijnen via een echte apotheek leveren als Dokter Online. Benieuwd naar het ruime aanbod?

Ga direct naar Dokter Online >>

Hoe herken je een onbetrouwbare online apotheek?

Als je ergens zonder recept medicijnen bestelt, is het een onbetrouwbare online apotheek. Geen enkele echte apotheek kan namelijk leveren zonder een recept. Bij de betrouwbare aanbieders wordt daarom ook met artsen gewerkt. Wie zijn de onbetrouwbare aanbieders? Kijk wat wij erover geschreven hebben. Wij delen onze ervaringen. Hier hebben wij al vele online apotheken bekeken, en vrijwel geen enkele bleek betrouwbaar. Hier zijn enkele signalen van een onbetrouwbare aanbieder:

 • Je krijgt geen originele medicijnen.
 • Ze geven geen (of weinig) informatie over bijwerkingen.
 • Je moet betalen met vage methoden, zoals Bitcoin.
 • Er komt geen arts aan het proces te pas.

Als je uiteindelijk toch je medicijnen zonder recept hebt besteld, komt het echte probleem: de medicijnen worden niet geleverd. Zo kun je bij onze ervaringen met online apotheken als DeApotheker.com en Medicijnen-Kopen.nl lezen dat de lijst gedupeerden erg lang is. Op een enkeling na (voor zover deze een betrouwbare bron is) krijgt geen enkele klant uiteindelijk de medicijnen. Vanzelfsprekend doen wij dan ook geen zaken met deze partij, en raden wij iedereen af om hier zaken mee te doen.

Kun je bij een betrouwbare online apotheek zonder recept bestellen?

Je kunt niet bij een betrouwbare online apotheek zonder recept medicijnen bestellen. wel kun je bij betrouwbare partijen als Dokter Online en Treated.com een recept krijgen via een online artsconsult, en vervolgens het medicijn geleverd krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Wil je direct deze aanbieders bezoeken?


12 Reacties

Lize

December 30, 2017 at 4:59 pm

Het kvk nummer van topapotheek.com behoort toe aan een dierenenasiel in oldenzaal. Daarnaast is ook het adres dat zij opgeven bij dit kvk nummer niet bekend bij de kvk. Frauduleus zaakje dus…

  admin

  January 12, 2018 at 1:18 pm

  Hi Lize, bedankt voor je reactie. Inmiddels hebben we een aparte pagina aangemaakt over deze aanbieder: https://www.medicijnkopen.com/topapotheek-com-ervaringen/ Als je nog meer ervaringen hebt, nodigen we je graag uit om deze met ons te delen!

   Res

   February 4, 2018 at 11:19 pm

   Nooit daar bestellen! Heeft mijn 150 euro gekost vieze frsuders

    admin

    February 5, 2018 at 11:00 am

    Beste Res, op welke aanbieder doelt u? Graag nodigen wij u uit uw reactie te plaatsen onder de pagina van de aanbieder waar u op doelt.

Jessy Wawoe

February 13, 2018 at 11:49 am

Wil graag Furosemide bestellen

Alberto

March 23, 2018 at 12:21 am

Waar kan ik evista(raloxifene) kopen?

Siebren

June 6, 2018 at 3:25 pm

Waar kan ik bactrim bestellen? co-trimoxazol

Deli

July 19, 2018 at 9:05 pm

Ik dil oxycodon bestele 20 mg

  admin

  July 20, 2018 at 1:04 pm

  Hallo Deli, dit kunnen wij niet voor u verzorgen. Wij weten ook geen betrouwbare partij die dit wel kan verzorgen.

Laat een reactie achter