Bisoprolol

Klik hier voor Bisoprolol >>

Bisoprolol kopen zonder recept?

Bisoprolol kopen zonder recept, zijn daar mogelijkheden voor? Je leest het hier.

bisoprolol kopen bestellen zonder recept
Bisoprolol nodig?

Meer info over Bisoprolol kopen zonder recept

Wil je Bisoprolol kopen zonder recept? Dit is niet mogelijk. Dit medicijn is receptplichtig. Je kunt een recept via een online artsconsult verkrijgen (eventueel inclusief medicijn). Wij vergelijken diverse artsconsulten voor de laagste prijs. Deze prijs zie je hierboven.

Klik hier voor Bisoprolol >>

Let op: hieronder staat een beknopte omschrijving van het medicijn. Dit dient niet als medisch advies. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter door en stel bij twijfel vragen aan de arts.

Wat is Bisoprolol?

Bisoprolol is een middel dat gebruikt wordt bij hartklachten. Dit kunnen hartklachten van verschillende aard zijn. Voorbeelden hiervan zijn hartritmestoornissen en hartfalen. Het is echter vooral ook een middel dat helpt tegen hoge bloeddruk. Het zorgt er namelijk voor dat de hartslag omlaag gaat, de bloeddruk minder wordt en de zuurstofbehoefte van het hart vermindert. Het is om die reden ook een middel waar enkele voorwaarden aan zitten wanneer het gebruikt wordt. Er zijn daarnaast enkele andere zaken waarop gelet moet worden voor gebruik. Dit is dus belangrijk om in de gaten te houden.

bisoprolol kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Bisoprolol?

Na het kopen van Bisoprolol zal het enige tijd duren voordat je de werking van het medicijn gaat ervaren. Het middel zal gedurende zes weken van gebruik langzaam maar zeker steeds beter gaan werken. Je neemt dit medicijn in de regel eenmaal per dag in. De voorkeur voor gebruik ligt in de ochtenduren. Je neemt Bisoprolol in door de tablet met wat water door te slikken. Doe dit zonder erop te kauwen. Omdat je slechts één keer per dag een tablet hoeft in te nemen, is het aan te raden om dit altijd op een vast moment op de dag te doen. Dit bevordert de werking en verkleint de kans op een vergeten dosis.

Na zes weken zullen de verbeteringen in de gezondheid merkbaar worden. Hoe lang je het medicijn moet gebruiken, is afhankelijk van je klacht. Over het algemeen gaat het om gebruik voor langere termijn.

bisoprolol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn verschillende mogelijke bijwerkingen van Bisoprolol bekend, al zal lang niet iedereen hier last van hebben. De hierna genoemde bijwerkingen komen in ongeveer 1 tot 10 procent van de gevallen voor bij gebruik van het medicijn. In de eerste plaats gaat het om bijwerkingen zoals duizeligheid, klachten aan maag en darmen en hoofdpijn. Dit zijn in de regel milde klachten die na korte tijd verdwijnen. Daarnaast is het krijgen van koude voeten en handen bij dit medicijn weleens het geval. Meestal trekken ook deze bijwerkingen binnen korte tijd weg. Wanneer dit echter niet gebeurt, dan is het slim om even de dokter te raadplegen voor advies. Mogelijk is er dan iets anders gaande.

Er zijn tevens enkele bijwerkingen die zeer zelden voorkomen. Denk aan slapeloosheid en depressiviteit. Daarnaast is impotentie een mogelijke bijwerking. Het is in sommige, zeer zeldzame gevallen mogelijk dat het gehoor minder scherp wordt. Bijwerkingen in een andere vorm die voorkomen bij het gebruik van Bisoprolol zijn huiduitslag en droge ogen. Dit komt bijvoorbeeld doordat de slijmvliezen minder goed werken. Dit kan ook een droge mond veroorzaken.

Lees meer over mogelijke bijwerkingen in de bijsluiter. Ervaar je een hevige of langdurige bijwerking, of heb je een vraag over een bijwerking? Neem contact op met de arts.

kopen zonder recept

Let hierop voordat je Bisoprolol gaat gebruiken

Bisoprolol kopen is niet voor iedereen een goed idee. Er zijn enkele waarschuwingen die je vooraf in acht dient te nemen. Je leest ze hieronder.

Raadpleeg de arts van tevoren als je:

 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Borstvoeding geeft of wilt geven.
 • Diabetes hebt.
 • Lijdt aan astma of COPD.
 • Lijdt aan de spierziekte myasthenia gravis .
 • Last hebt van psoriasis.
 • Een vorm van het Wolff-Parkinson-White-syndroom hebt.
 • Het syndroom van Sjögren hebt.
 • Problemen aan je lever of nieren hebt.
 • Om een andere reden twijfelt of je dit medicijn kunt gebruiken.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Bisoprolol of een ander bestanddeel in de tabletten.

kopen zonder recept

Combinatie met andere middelen

Er kan een wisselwerking ontstaan wanneer je Bisoprolol gebruikt in combinatie met andere medicijnen. Het is dus goed om eerst zekerheid te hebben van de wisselwerking tussen de middelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om andere medicijnen die de bloeddruk verlagen. Ook verschillende pijnstillers kunnen een probleem vormen. Dit geldt eveneens voor bepaalde alfa-blokkers en bloedglucoseverlagende medicijnen en het gebruik van injecties met Epinefrine. Als deze medicijnen al in de dagelijkse routine zitten, dan is het goed om te kijken waar er iets veranderd kan worden. Lees in de bijsluiter meer over deze wisselwerkingen. Vraag het ook aan de arts wanneer je Bisoprolol gaat kopen zonder recept.

Waar kan ik Bisoprolol kopen zonder recept?

Bisoprolol kopen zonder recept kan niet, maar het is wel mogelijk via een arts een online consult aan te vragen. Deze arts kan een recept uitschrijven en zorgen dat een apotheek het medicijn aan je levert.

bisoprolol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Bisoprolol >>

 


Laat een reactie achter