Bricanyl (Terbutaline)

Klik hier voor Bricanyl (Terbutaline) >>

Bricanyl (Terbutaline) kopen zonder recept?

Bricanyl (Terbutaline) kopen zonder recept, kan dat online? Wij geven je alle info.

bricanyl kopen bestellen zonder recept
Bricanyl (Terbutaline) nodig?

Bricanyl (Terbutaline) kopen: dit moet je weten

Bricanyl (Terbutaline) kopen zonder recept is niet mogelijk. Dit medicijn is namelijk receptplichtig. Je kunt desgewenst een online artsconsult aanvragen. De arts kan hierbij een recept voorschrijven en indien gewenst het medicijn laten uitleveren. Wij vergelijken websites die bemiddelen in artsconsulten voor de laagste prijs.

Klik hier voor Bricanyl (Terbutaline) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Bricanyl?

Bricanyl wordt gebruikt door patiënten die last hebben van astma of COPD-klachten. De werkzame stof Terbutaline zorgt ervoor dat de luchtwegen minder verkrampt raken. Daardoor wordt de benauwdheid voor een deel weggenomen. Zo wordt het voor de patiënt gemakkelijker om te ademen. De werking is heel snel, al binnen enkele minuten, te merken. Het medicijn geeft vervolgens verlichting tot 5 à 6 uur na inhalatie. Wel moet dan op de juiste manier worden geïnhaleerd voor maximaal effect. Het is altijd slim om dit te leren van een arts of verpleegkundige met ervaring hierin.

bricanyl terbutaline kopen zonder recept

Hoe gebruik je Bricanyl?

Om Bricanyl te gebruiken is een inhalator nodig. Inhaleren kan enige oefening vergen. Er is namelijk een specifieke techniek voor nodig om het medicijn naar behoren in te nemen. Dit is te leren van een arts. Daarnaast is het belangrijk om met enige regelmaat, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, te laten bekijken of de techniek nog goed wordt toegepast. Terbutaline kan naar behoefte worden gebruikt. Wanneer benauwdheid wordt ervaren is het altijd mogelijk om het middel te nemen. Het kan slim zijn om dit enkele keren per dag te doen op vaste tijdstippen wanneer de klachten erg groot zijn.

bricanyl terbutaline bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Terbutaline

De werkzame stof Terbutaline in Bricanyl kan enkele bijwerkingen met zich meebrengen, al zal niet iedereen deze ervaren. In zeldzame gevallen (1 tot 10 procent) kan dit medicijn hartkloppingen opwekken. Dit kan samengaan met trillende handen. Wanneer dit gebeurt kan het verstandig zijn om een arts te bellen. Zeker wanneer dit over langere tijd het geval is. Andere bijwerkingen die in 1 tot 10 procent van de gevallen kunnen optreden, zijn hoestbuien en hoofdpijn. Al deze klachten moeten wel wegtrekken. Is dit niet het geval, dan is er mogelijk iets anders aan de hand en is het nodig om de dokter de situatie even te laten bekijken.

Er zijn ook veel bijwerkingen aan te wijzen die minder vaak voorkomen (maximaal 1 procent van de gevallen). Omdat Bricanyl wordt geïnhaleerd en de luchtwegen beïnvloedt is het zo dat juist hier de meeste bijwerkingen van de werkzame stof Terbutaline te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een droge mond en droge keel. Deze kunnen enigszins gaan irriteren. Ook kunnen de benauwdheidsklachten juist toenemen (stop in dit geval met gebruik en waarschuw een arts). Andere klachten die zo nu en dan weleens kunnen voorkomen zijn bijvoorbeeld misselijkheid en huiduitslag. Een klacht die veel aandacht verdient is de hartritmestoornis. Als deze optreedt is een arts noodzakelijk. Lees voor een volledig overzicht van bijwerkingen van Terbutaline de bijsluiter volledig door. Deze krijg je wanneer he Bricanyl gaat kopen zonder recept.

kopen zonder recept

Waarschuwingen bij Terbutaline

Wie Bricanyl wil kopen, doet er goed aan om dit gedeelte aandachtig door te lezen. In sommige gevallen moet het gebruik namelijk meer intensief worden begeleid of wordt gebruik van Terbutaline zelfs in het geheel afgeraden. Lees hieronder meer.

Bij bepaalde aandoeningen

Er zijn bepaalde aandoeningen waarbij het gebruik van dit medicijn beter gemonitord moet worden of zelfs in het geheel wordt afgeraden. Lijd je aan een van onderstaande aandoeningen? Lees dan de aanbeveling erbij.

  • Diabetes: het bloedglucosegehalte kan meer gaan schommelen. Controleer dit dus vaker als je dit medicijn gaat gebruiken.
  • Hartaanval: heb je ooit een hartaanval gehad? Waarschuw de arts dan direct wanneer je pijn of kramp in de borststreek voelt.
  • Ernstig hartfalen of oedeem: overleg met de arts of je misschien beter een ander medicijn kunt gebruiken.
  • Verlengd QT-interval: je mag dit medicijn niet gebruiken.
  • Overgevoelig voor Terbutaline of een ander bestanddeel van Bricanyl: je mag dit medicijn niet gebruiken.

kopen zonder recept

Bricanyl en Bètablokkers

Het gebruik van Bricanyl gaat eveneens gepaard met een aantal voorwaarden op het gebied van het gebruik van andere medicijnen. Dit geldt vooral voor mensen die bètablokkers gebruiken. Dit zijn medicijnen die worden ingezet bij hart- en vaatziekten. Het probleem hiermee is dat de blokkers ook de werking van Bricanyl kunnen afremmen. Daardoor kan de benauwdheid hier dus niet mee worden bestreden. Het is daarom altijd belangrijk om in samenspraak met een arts de juiste manier van combineren van de verschillende medicijnen te bepalen. Dit geldt overigens ook voor patiënten van glaucoom. Dit is een oogziekte. Ook in de druppels hiertegen kunnen bètablokkers zitten.

Waar kan ik Bricanyl (Terbutaline) kopen zonder recept?

Je kunt Bricanyl niet kopen zonder recept. Voor dit medicijn is altijd een recept vereist. Dit recept kun je aanvragen via een online artsconsult. Een arts kan het recept uitschrijven, waarna het medicijn door een apotheek kan worden uitgeleverd. Hieronder zie je de prijs van het consult inclusief medicijn.

bricanyl kopen bestellen zonder recept

Meer info over Bricanyl (Terbutaline) >>


Laat een reactie achter