Canesten Gyno 200 mg

Klik hier voor Canesten Gyno >>

Canesten Gyno 200 mg tabletten kopen zonder recept?

Canesten Gyno kopen zonder recept in 200 mg tabletten, kun je dat online doen? Je leest het hier.

canesten gyno kopen bestellen zonder recept
Canesten Gyno nodig?

Meer over Canesten Gyno kopen zonder recept

Canesten Gyno kun je kopen zonder recept.  Wie echter de 200 mg tabletten wil hebben, heeft een recept nodig. Dit recept (en eventueel het medicijn zelf) kun je verkrijgen door middel van een online artsconsult. Wij vergelijken aanbieders van zo’n artsconsult en kiezen altijd voor de laagste prijs. Wil je geen artsconsult? Dan kun je de lichtere variant van Canesten Gyno kopen zonder recept.

Klik hier voor Canesten Gyno >>

N.B.: hieronder staat het medicijn beknopt beschreven en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter goed door voordat je een medicijn gaat gebruiken. Stel ook eventuele vragen aan de arts tijdens het consult.

Wat is Canesten Gyno?

Wat is de werking van Canesten Gyno eigenlijk, vraag je je misschien af. Het is een middel dat schimmels en gisten doodt wanneer je het gebruikt. Het gaat dan om schimmels en gisten die rond de vagina verschijnen. Hiervoor zorgt de werkzame stof Clotrimazol, een antibioticum. Een belangrijk verschil met veel andere antibiotica zit hem in de manier van gebruiken (hieronder beschreven). Wanneer je veel last hebt van vaginale schimmel, dan is het het aanvragen van een consult voor dit medicijn mogelijk een goede optie.

canesten gyno 200 mg tabletten kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Canesten Gyno?

Canesten Gyno kun je kopen zonder recept in lichtere vorm, en is op recept verkrijgbaar als 200 mg tabletvorm. Er is naast een tablet ook een crème. Deze crème kun je in lagere concentratie kopen zonder recept via de drogist. Het is belangrijk dat het in beide gevallen op de juiste manier wordt genomen. Hiervoor wordt een zogenaamde applicator bijgeleverd. Het is bij voorkeur zo dat het middel ’s avonds voor het slapen wordt aangebracht of ingenomen. Zo kan het middel de hele nacht aan het werk gaan. Het is wel belangrijk om dit niet te doen wanneer je menstrueert. Dit kan namelijk de werking ervan in de weg zitten.

Let op: dit medicijn kan tot 2 dagen na gebruik het rubber van condooms aantasten. Let dus op dat een condoom onvoldoende bescherming biedt in deze periode.

canesten gyno 200 mg tabletten bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Canesten Gyno kent in de regel niet veel bijwerkingen. Dit maakt dat het voor de meeste mensen zonder bijkomende klachten gebruikt kan worden. Dat neemt echter niet weg dat er wel bijwerkingen kunnen optreden. Het gaat dan vooral om het ervaren van een branderig gevoel bij het inbrengen van het medicijn. Ook kan de penis van je partner geïrriteerd aanvoelen als je seks hebt vlak na het inbrengen van de tablet. In zeer zeldzame gevallen kun je blaasjes of steken ervaren. Ook wordt een overgevoeligheidsreactie gemeld, al komt dit zeer weinig voor. Dit uit zich in uitslag, bultjes of jeuk, in heel extreme gevallen met zwellingen en bewustzijnsverlies. Stop direct met het gebruik van Canesten Gyno tabletten als je overgevoeligheidsklachten ervaart en schakel je arts in. Ga indien nodig langs de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Wanneer is het beter om het niet te gebruiken?

Er zijn in bepaalde gevallen redenen om dit medicijn niet te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een allergie voor de werkzame stof Clotrimazol (zie de hierboven genoemde overgevoeligheidsreactie). Overigens geldt dit ook voor allergieën met betrekking tot andere stoffen in het medicijn. Daarnaast is het belangrijk om zeker te weten dat het een schimmel of gist is die behandeld moet worden. Heb je andere klachten, zoals bijvoorbeeld afscheiding of buikpijn, dan kan dit ook op een andere oorzaak duiden. Dan is het slim om eerst even de arts te raadplegen.

Bij zwangerschap

Er is wel een belangrijk onderscheid dat gemaakt moet worden. Dit is namelijk het geval bij zwangerschap. Hoewel Canesten Gyno zonder problemen te gebruiken is bij zwangerschap of net na de geboorte, is het wel verstandig om dan de tabletvorm te gebruiken. Daarbij is het ook zo dat de applicator gebruiken geen verstandige keuze is in zulke gevallen. Let hier dus wel op wanneer je tijdens je zwangerschap het medicijn neemt om de infectie te genezen. Verder hoeft er geen probleem te zijn. Lees er meer over in de bijsluiter en raadpleeg de arts bij vragen.

kopen zonder recept

Canesten Gyno 200 mg tabletten kopen zonder recept?

Wil je Canesten Gyno kopen zonder recept? Dan moet je de variant zonder recept kopen. De Canesten Gyno 200 mg tabletten kopen zonder recept is namelijk niet mogelijk. Je kunt echter wel via een online artsconsult een recept verkrijgen (eventueel inclusief medicijn). Dat kan via onderstaande link.

canesten gyno kopen bestellen zonder recept

Meer info over Canesten Gyno >>


Laat een reactie achter