Celebrex (celecoxib)

Klik hier voor Celebrex (Celecoxib) >>

Celebrex kopen zonder recept?

Celebrex kopen zonder recept, is dat mogelijk? Hieronder ontdek je het.

celebrex celecoxib kopen bestellen zonder recept
Celebrex (Celecoxib) + Consult + Service fee

Celebrex kopen: meer informatie

Je kunt geen Celebrex kopen zonder recept. Het is namelijk een receptplichtig medicijn. Vul daarom via onderstaande link een vragenlijst in voor een recept en eventueel het medicijn. Lees hieronder meer over dit medicijn en waarom Celebrex kopen zonder recept niet mogelijk is.

Klik hier voor Celebrex (Celecoxib) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Celebrex?

Celebrex is een ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID). De capsules van dit medicijn helpen bij het verlagen van koorts, het remmen van ontstekingen en het stillen van je pijn. Het wordt bij verschillende aandoeningen voorgeschreven, zoals gewrichtspijn, menstruatiepijn, reumatoïde artritis, artrose en de ziekte van Bechterew.

celebrex celecoxib kopen zonder recept

Hoe werkt dit medicijn?

De werkzame stof in Celebrex is celecoxib. Deze stof valt onder de zogenaamde COX-2-remmers. Het remt de aanmaak van lichaamseigen prostagladines. Deze stof zorgt ervoor dat je pijn voelt en veroorzaakt ontstekingen en koorts. Over het algemeen voel je verbetering vanaf 1 tot 2 uur na het innemen van de capsule. De pijnstiller werkt 12 tot 24 uur.

Aanwijzingen voor het gebruik

Je neemt de Celebrex capsule in zijn geheel in met wat water. Het beste is om dit medicijn rond of tijdens de maaltijd in te nemen, zodat de kans op bijwerkingen minder is. Hoe lang je deze pijnstiller moet gebruiken, is afhankelijk van de aandoening en het advies van de arts.

Per ongeluk dosis overgeslagen?

Neem dit medicijn altijd op vaste tijdstippen, zodat de kans minimaal is dat je een dosis vergeet. Mocht je toch een dosis per ongeluk overslaan, kijk dan of je deze alsnog kunt innemen. Als er te weinig tijd is tot de volgende dosis, sla de vergeten dosis dan over. Neem nooit een dubbele dosering. In de bijsluiter zie je de aanwijzing voor als je een dosis hebt vergeten in te nemen.

celebrex celecoxib bestellen zonder recept

Zomaar stoppen

Je kunt probleemloos stoppen met Celebrex. Dit kun je op elk gewenst moment doen. Je hoeft het gebruik niet af te bouwen.

Kent celecoxib ook bijwerkingen?

Je kunt bij het gebruik van Celebrex bijwerkingen ervaren. Dit is niet bij iedereen zo. Bovendien zijn de bijwerkingen over het algemeen licht van aard en houden ze niet lang aan. Heb je lang of veel last van bijwerkingen, of ervaar je bijwerkingen die hier niet genoemd worden? Waarschuw dan je arts.

In sommige gevallen kan de bloeddruk stijgen. Houd hier rekening mee en overleg met je arts als je al een hoge bloeddruk hebt. Wellicht is een andere pijnstiller (zoals Diclofenac of Ibuprofen) meer geschikt.

In zeldzame gevallen kun je ook de volgende klachten ervaren: maag- en darmklachten, beschadiging of zweren in de maag of darmen, hoofdpijn, duizeligheid, uitslag en jeuk, overgevoeligheidsreacties (lees meer bij waarschuwingen), vocht vasthouden, vocht in de longen gepaard met benauwdheid.

In zeer zeldzame gevallen kun je last krijgen van: problemen met gehoor en zicht, ontstekingen in de mond, hartkloppingen, haaruitval, psychische klachten, problemen aan de nieren, lever of alvleesklier. Bij langdurig gebruik kunnen aandoeningen aan hart en bloedvaten ontstaan.

Heb je last van hevige bijwerkingen? Neem dan contact op met je arts.

kopen zonder recept

Waarschuwingen

Niet iedereen kan probleemloos Celebrex (celecoxib) kopen en gebruiken. Lees dit gedeelte daarom goed door en raadpleeg de arts bij twijfel.

Overleg met je arts of dit medicijn geschikt is als je:

 • Een hoge bloeddruk hebt of medicijnen tegen een hoge bloeddruk gebruikt.
 • Last hebt van slokdarmontsteking of slokdarmstenose.
 • Ouder dan 70 jaar bent.
 • Een maag- of darmzweer of andere ernstige aandoening aan maag of darmen hebt (gehad).
 • Lijdt aan psoriasis.
 • Een hartaandoening hebt of een beroerte of hartaanval hebt gehad.
 • Een verminderde nierwerking hebt.
 • Last hebt van je alvleesklier.
 • een te hoog cholesterolgehalte, diabetes, etalagebenen, een vernauwing of afsluiting van de beenslagader of trombose hebt (gehad).
 • Rookt.
 • Zwanger bent of wilt worden.

Neem dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor celecoxib of een ander bestanddeel van Celebrex.
 • Een verminderde leverwerking hebt.

Eten, drinken en verkeer

Doordat dit medicijn een irriterend effect kan hebben op de maag, gelden enkele beperkingen met betrekking tot eten en alcohol. Pittig of sterk gekruid eten en alcohol kunnen (net als deze pijnstiller) de maag irriteren. Het wordt daarom afgeraden om dergelijk eten en alcohol met dit medicijn te combineren als je last hebt van maagklachten door Celebrex.

Mocht je duizelig of draaierig worden van dit middel, neem dan geen deel aan het verkeer. Wacht tot de bijwerkingen voorbij zijn.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Het gebruik van dit medicijn tijdens de zwangerschap wordt afgeraden, met name in de tweede helft van de zwangerschap. Overleg daarom met de arts als je zwanger bent of wilt worden.

Je kunt Celebrex kopen en zonder problemen gebruiken als je borstvoeding geeft. De hoeveelheden celecoxib die in de moedermelk terechtkomen, zijn niet schadelijk.

Met welke medicijnen heeft Celebrex een wisselwerking?

De werkzame stof celecoxib heeft een wisselwerking met verschillende medicijnen. Meld daarom altijd bij het kopen van Celebrex welke andere medicijnen je gebruikt. Meld in het bijzonder of je een van de volgende medicijnen gebruikt:

andere ontstekingsremmende pijnstillers (NSAID’s), verschillende antistollingsmedicijnen en -middelen, ACE-remmers, plasmiddelen, diverse bètablokkers, sommige antidepressiva, bijnierschorshormonen, Lithium, Methotrexaat en ciclosporine.

Gebruik je een van deze medicijnen of een ander medicijn waarvan je twijfelt of het gecombineerd kan worden met Celebrex? Overleg met de arts. Lees ook altijd voor het gebruik van een medicijn de bijsluiter volledig door.

Waarom is Celebrex (celecoxib) kopen zonder recept niet mogelijk?

Celebrex kopen zonder recept is niet mogelijk. Dit medicijn valt onder de geneesmiddelen waarvoor een recept vereist is. Het is mogelijk om dit recept via een online consult (eventueel in combinatie met het medicijn zelf) te verkrijgen. Wij vergelijken online artsconsulten op basis van prijs. Hieronder kun je een consult starten voor de laagste prijs.

celebrex celecoxib kopen bestellen zonder recept

Meer info over Celebrex >>


Laat een reactie achter