Cilest

Klik hier voor Cilest >>

Cilest kopen zonder recept?

Cilest kopen zonder recept, kan dat? Je leest er hieronder meer over.

Cilest anticonceptiepil kopen zonder recept
Cilest nodig?

Meer informatie over Cilest online kopen

Cilest is een van de populairdere anticonceptiemiddelen voor vrouwen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze pil te gebruiken. Dit is de meest snelle manier om het middel in huis te halen. Je kunt geen Cilest kopen zonder recept.Wel kunnen we je in contact brengen met een partij die kan bemiddelen in zowel een artsconsult voor het recept, als het verkrijgen van het medicijn zelf.

Klik hier voor Cilest >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Cilest?

Cilest kopen doe je om een bevruchting te voorkomen. Het is namelijk een anticonceptiemiddel. Het kan echter ook bij andere problemen helpen. Denk bijvoorbeeld aan menstruatieklachten. Het uitstellen van de menstruatie kun je tevens met dit medicijn verzorgen. Dit middel bevat 2 werkzame stoffen, en valt daarom onder de zogenaamde combinatiepillen. Deze werkzame stoffen zijn ethinylestradiol en het progestageen-hormoon norgestimaat. Deze stoffen zorgen ervoor dat de eisprong wordt geremd en de slijmprop in de baarmoederhals minder makkelijk doordringbaar wordt. Hierdoor is zwangerschap bij just gebruik met Cilest zo goed als uitgesloten.

cilest kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Cilest?

Voor een betrouwbare werking van Cilest is het essentieel de pil op de juiste manier te gebruiken. Wanneer dit middel voor het eerst wordt gebruikt, doe dit dan op de eerste dag van de menstruatie. Dit zorgt ervoor dat het direct aanslaat en de pil meteen betrouwbaar is. Het is belangrijk om de pil 21 dagen achtereen te gebruiken en dan een pauze van zeven dagen in te lassen. Dit zorgt ervoor dat het effect optimaal is. Je kunt ook zonder pauze beginnen aan een volgende strip als je de menstruatie wilt uitstellen.

Wat te doen bij een vergeten dosis?

Een pil Cilest vergeten hoeft niet direct grote gevolgen te hebben. Zeker niet wanneer deze bij het ontdekken van de gemiste dosis alsnog wordt ingenomen. Anders is dat wanneer er meerdere doses achter elkaar worden vergeten. Dit kan de betrouwbaarheid van de pil flink doen afnemen. Let hier dus goed op. Wanneer de pil meerdere malen wordt vergeten is het altijd slim om ook andere voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Na enige tijd van regelmatig gebruik is dan de betrouwbaarheid weer hersteld.Lees hierover ook meer in de bijsluiter.

Hoe vaker een dosis Cilest vergeten wordt, hoe minder de kans op bescherming tegen bevruchting. Zorg dus voor regelmaat bij het gebruik, bijvoorbeeld door de pil altijd op een vast moment (bij het ontbijt, voor het slapengaan of een ander moment) in te nemen.

cilest bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen van Cilest komen in vele vormen, maar zijn lang niet bij iedereen waarneembaar. Wat belangrijk is om te weten, is dat voor elke bijwerking geldt dat wanneer deze na drie maanden nog ervaren wordt, een andere pil zeer waarschijnlijk geschikter is om te nemen. De belangrijkste kenmerken zijn vaginaal bloedverlies, buikkramp, misselijkheid, gespannen borsten, vocht vasthouden en hoofdpijn of migraine. Dit komt bij 10 tot 30 procent van alle vrouwen die dit middel gebruiken voor. Vrij snel nadat begonnen is trekken de klachten echter wel vanzelf weg. Er zijn ook klachten die minder vaak voorkomen.

Als het gaat om minder vaak voorkomende bijwerkingen (1 tot 10 procent van de gebruikers) nadat begonnen is met het gebruik van Cilest, dan gaat het bijvoorbeeld om het wegblijven van de menstruatie. Een droge vagina kan eveneens voorkomen. Dit zijn klachten die al snel weer zullen verdwijnen. Is dit niet het geval, dan is de dokter bezoeken een slim idee. Mogelijk moet dan naar een ander middel worden gezocht. Ook kan door de werking van de hormonen in het medicijn de zin in seks afnemen en kun je afwijkingen aan de huid of de ogen ervaren. Als dit grote problemen veroorzaakt kan de arts hier hulp in bieden.

Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen de bijsluiter goed door. Hierin staan ook de zeer zeldzame bijwerkingen vermeld. Je krijgt een Nederlandse bijsluiter meegeleverd wanneer je Cilest gaat kopen zonder recept.

kopen zonder recept

Waar moet je verder op letten?

Ga je Cilest kopen, let er dan op dat deze pil niet voor iedereen geschikt is. Sommige mensen dienen extra op te letten tijdens het gebruik, terwijl andere mensen het middel niet mogen gebruiken. Lees daarom onderstaande informatie goed door. Stel ook vragen aan de arts bij het bestellen en bestudeer de bijsluiter aandachtig.

Van tevoren melden aan de arts

Als je Cilest gaat kopen met een recept verkregen door een online artsconsult, dan vul je eerst een vragenlijst in. Doe dit altijd volledig en naar waarheid. Meld ook van tevoren aan de arts als je:

 • Een hoge bloeddruk hebt.
 • Ouder dan 35 jaar bent en rookt.
 • Te veel cholesterol of vet in je bloed hebt.
 • Kampt met overgewicht.
 • Een aandoening hebt waardoor je meer kans hebt op hart- en vaatziekten.
 • Een medicijn/medicijnen tegen epilepsie, hiv, hepatitis C, tuberculose of misselijkheid en braken gebruikt.
 • Galzuurbindende harsen tegen te hoog cholesterolgehalte gebruikt.
 • Een medicijn/medicijnen met de werkzame stof(fen) Anastrozol, Bosentan, Exemestaan, Griseofulvine, Letrozol, Modafinil, Sint-Janskruid (Hypericum) en/of Tamoxifen Gebruikt.

Dit medicijn niet gebruiken

Het gebruik van deze pil wordt in zijn geheel afgeraden als je:

 • Overgevoelig bent voor een bestanddeel van de tabletten.
 • Lijdt aan acute porfyrie.
 • Binnen 6 weken na de zwangerschap borstvoeding wilt geven.

kopen zonder recept

Kan ik Cilest kopen zonder recept?

Cilest kopen zonder recept is, zoals je al eerder las, niet mogelijk. Wil je een recept voor dit medicijn? Dan kun je een online artsconsult starten. Een arts zal je aanvraag beoordelen en indien goedgekeurd een recept uitschrijven. Eventueel kun je daarna kiezen om het medicijn thuis geleverd te krijgen via een EU-geregistreerde apotheek. Volg de link hieronder voor meer informatie.

Cilest anticonceptiepil kopen zonder recept

Meer info over Cilest >>


Laat een reactie achter