Clomid

Klik hier voor Clomid (Clomifeen) >>

Clomid (Clomifeen) kopen zonder recept?

Clomid met Clomifeen, kun je dat kopen zonder recept? Lees meer over de mogelijkheden.

clomid kopen bestellen zonder recept
Clomid (Clomifeen) nodig?

Meer informatie over het kopen van Clomid (Clomifeen)

Ben je als vrouw gebaat bij Clomid volgens de arts, dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat dit middel doet. Om hierachter te komen moet je je vooral verdiepen in de werkzame stof Clomifeen. Dit is namelijk de stof die ervoor zorgt dat het medicijn doet wat het moet doen. Voordat je kijkt naar de eventuele mogelijkheden van Clomid (Clomifeen) kopen zonder recept, is het belangrijk dat je weet wat de werking is, wat de bijwerkingen kunnen zijn en of het wel het middel is dat jouw gezondheidsklachten gaat oplossen. Via onderstaande link vind je meer informatie.

Klik hier voor Clomid (Clomifeen) >>

Let op: hieronder kun je beknopte informatie lezen over Clomid. Dit is echter geen medisch advies. Lees daarom voor het eerste gebruik altijd volledig de bijsluiter door en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Clomid?

De vraag wat Clomid voor medicijn is, is een logische eerste vraag. Het is een medicijn dat wordt ingezet wanneer er problemen met de eierstokken zijn. Het helpt bij het laten rijpen van de eicellen en het zorgt ervoor dat de eisprong wordt bevorderd. Het is dan ook een medicijn dat alleen gebruikt kan worden door vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen. Het bevorderen van de eisprong is belangrijk om behandelingen zoals een Ivf-behandeling beter te laten verlopen. Wanneer dit voor jou aan de orde is, dan is dit dus een goede stap.

clomid kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Clomid?

Het gebruik van het medicijn Clomid is behoorlijk specifiek. Het moet door vrouwen vanaf dag 3 vanaf het begin van de menstruatie worden genomen en na dag 7 moet er weer mee gestopt worden. Binnen zes cycli moet vervolgens een zwangerschap optreden. Wanneer dit niet het geval is, dan moet gestopt worden met het medicijn. Het is dan zeer waarschijnlijk dat het niet gaat werken. De dosis moet eenmaal per dag worden genomen. Wanneer het moment van inname wordt gemist, dan mag dit worden ingehaald tot 8 uur voor de volgende dosis wordt genomen. Lees hierover meer in de bijsluiter.

clomid bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn verschillende bijwerkingen van Clomid die door gebruikers gemeld worden. Echter heeft lang niet iedereen last van deze, vaak lichte, bijwerkingen. Twee bijwerkingen die het meest (30 procent of minder) voorkomen zijn die van opvliegers en van overreactie door de eierstokken. Dit laatste betekent dat de eicelproductie niet alleen bevorderd wordt, maar zelfs overuren gaat draaien. Het teveel aan eieren kan allerlei andere klachten tot gevolg hebben, bijvoorbeeld trombose. Zaken als buikpijn, diarree, snelle flinke gewichtstoename zijn aanwijzingen dat dit probleem aan de orde is. Het is dan belangrijk om er een arts bij te halen. Die kan dan bekijken wat er aan de hand is.

Gewichtstoename hoeft niet altijd op sterke overproductie te wijzen. Soms komt deze (zeldzame) bijwerking ook als vanzelf voor. Dan gaat het vaak om toename van minder dan twee kilo. Dit geldt overigens ook voor zeldzame klachten als maagdarmklachten zoals diarree. In sommige gevallen, minder dan tien procent, komt dit soort klachten vanzelf al voor. Let dus op in hoeverre dit verwant is aan de hoeveelheid eieren die geproduceerd worden. Een arts vragen ernaar te kijken kan altijd aan te raden zijn. Andere zeldzame klachten zijn pijnlijke of gespannen borsten, hoofdpijn, veranderingen in de menstruatie, tijdelijk veranderd slijmvlies in de baarmoeder en zwangerschap van meerlingen doordat meer eicellen tegelijkertijd ontwikkelen.

kopen zonder recept

Zeer zeldzame klachten zijn psychische problemen, problemen met zicht, vaker moeten plassen, haaruitval, veranderingen in de hartslag en bij zeer langdurig gebruik (minimaal een jaar) meer kans op eierstokkanker.

Waar moet je nog meer op letten?

Er zijn verschillende omstandigheden waarin Clomid kopen en gebruiken wordt afgeraden, of waarbij extra opgelet moet worden. In dit gedeelte lees je er meer over.

Autorijden

Het kan zijn dat je last hebt van bijwerkingen die de rijvaardigheid beïnvloeden, zoals problemen met je zicht. In deze situaties mag je niet autorijden. Zijn de klachten heel licht? Vermijd dan alsnog deelname aan het verkeer in gevallen waarin je minder goed zicht hebt, zoals wanneer het donker wordt of is, of bij hevige regenval of mist.

Let op: NIET gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft!

Je mag Clomid NIET gebruiken wanneer je zwanger bent. Wanneer je dit middel gebruikt om zwanger te worden, houd dan altijd goed in de gaten of er al een succesvolle bevruchting heeft plaatsgevonden. Is dit het geval? Stop dan direct met Clomid, anders kan er schade aan het ongeboren kind optreden.

Je mag Clomid ook niet nemen als je borstvoeding geeft. Wil je het toch gebruiken? Dan zul je moeten stoppen met borstvoeding. Raadpleeg je arts voor meer informatie.

kopen zonder recept

Combinatie met andere middelen

Clomid kopen en gebruiken betekent ook dat er een strakke monitoring van de voortgang moet plaatsvinden. Dit komt omdat er met een verandering in de hormonen gewerkt gaat worden. Dit betekent dus ook dat er goed gekeken moet worden naar het eventuele gebruik van andere medicijnen. Het is namelijk zo dat het middel minder goed kan werken wanneer er door verschillende medicijnen veranderingen in de verhoudingen tussen verschillende hormonen wordt aangebracht. Daardoor zou de werking van Clomifeen onbedoeld kunnen worden bestreden met mislukking als gevolg. Volg je een behandeling (of slik je een medicijn) met hormonen? Vraag de arts of Clomid kopen verstandig is en hoe de behandeling er dan uit komt te zien.

Kan ik Clomid kopen zonder recept?

Clomid kopen zonder recept bij een officiële apotheek is vooralsnog niet mogelijk. Voor dit medicijn is een recept wettelijk verplicht. Je kunt een dergelijk recept online verkrijgen door middel van een artsconsult met een bevoegde arts. Eventueel kan ook gezorgd worden voor het uitleveren van het medicijn.

clomid kopen bestellen zonder recept

Meer info over Clomid (Clomifeen) >>


Laat een reactie achter